|
|
| Tvorba Vikinger | |
|
+12Derk Yall Ki Potan von Kell Darth Gryat Mandalorian elinor Cody Padme von Kell Darth Eternal Hatred Ultimate Jaldithas Vikinger 16 posters | |
Autor | Zpráva |
---|
Vikinger Dark Master
Poeet p?íspivku : 4807 Age : 31 Vyznamenání : Bojovník Moravského povstání Registration date : 06. 09. 09
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Sun Oct 25 2009, 21:12 | |
| Dík Cody _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
| | | Darth Eternal Hatred Supersith
Poeet p?íspivku : 18901 Age : 79 Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo? Registration date : 18. 01. 09
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Sun Oct 25 2009, 21:14 | |
| já taky jsme zvědavá jak to bude dál. No a zítra zase hnu s detektivkou. | |
| | | Ultimate Grand Moff
Poeet p?íspivku : 5624 Age : 28 Registration date : 16. 07. 09
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Sun Oct 25 2009, 21:15 | |
| super. | |
| | | Cody Mandalorian Trooper
Poeet p?íspivku : 7508 Age : 37 Vyznamenání : Poslední svého druhu. Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Sun Oct 25 2009, 21:16 | |
| Jupí na detektivku se těšim. | |
| | | Padme von Kell Císařova ruka
Poeet p?íspivku : 26708 Registration date : 17. 01. 09
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Sun Oct 25 2009, 21:44 | |
| Hmm, dobry, snad tam nebudu vecne za dementa.. _________________ Vivat Itchy | |
| | | Gralen Sithský lord
Poeet p?íspivku : 7530 Age : 36 Registration date : 24. 04. 08
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Sun Oct 25 2009, 21:45 | |
| dobre silove pole smradu na tich bezdomovcoch je fakt ucinne, asi by som to mal dat patentovat, kym ma nik nepredbehne | |
| | | Vikinger Dark Master
Poeet p?íspivku : 4807 Age : 31 Vyznamenání : Bojovník Moravského povstání Registration date : 06. 09. 09
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Mon Oct 26 2009, 22:50 | |
| Ztracená epizoda P= Potan, V= Vik, C= Cody, DEH= DEH, Pa= Padme, U= Ultík, A= Aštar Šeran
P:Čas příletu asi pět minut, Padme běž ke kulometu a připrav se. Pa:Jako by se stalo. P:Cody! C:Bléééé...(zvrací) V:Já sem mu říkal ať to nechlastá! P:Takže Ultíku, běž na ten pahorek a vezmi si odstřelovačku. U:Ach jo... V:A co já? Chci taky někoho zastřelit! P:Hele, střílení je plán c. V:Plána je předpokládám obchod bez komlikací? P:Jo. DEH: A plán b? P:Že odpálím ty nálože na přistávací ploše, kdyžtak postřílíme zbytek. DEH:A co když tam nepřistanou? P:Tak se z plánu c posereme. C:Blééééé... V:Odliďte ho někdo! DEH:Sanad nečekáš že já! P:Já sem šéf a udělá to Vik! V:Hajzlové! Do roka a do dne vám to vrátím! DEH:To určitě...(Vik odtáhne Codyho do příkopu) P:Hele! Už přilétají!(přistane divný frachťák) V:Kurva, to bude mlata!(spustí se rampa a vystoupí deset vojáků a Aštar Šeran) A:Máte to? P:Ano. A:Výborně! P:A vy? A:Moje odměna pro vás bude že se vám dostane velkého daru! V:A kurva... A:Stanete se vesmírnými lidmi! V:Poťáku, zmáčkni to! P:Kurva!(zmáčkne detonátor a Aštar se na něj usměje)Kurva! Ta píčovina nefunguje! A:Budete z mé vůle zničeni! Ultík nezahálí a odstřelí jednoho vedmířana, ti začínájí pálit na utíkajícího Vika a Potana. Padme zahajuje krycí palbu, několik výstřelů se odrazí od Aštara Šerana, Ultík sejme dalšího. Potan tasí blaster a za běhu po nich střílí, Vik zahne do příkopu a přistane na Codym. V hrůze si uvědomí že nemá zbraň, Padme je zasažena do ruky a plazí se pryč. Potan to koupí do zad a svalí se na zem, Ultík odbouchne dalšího, ale je na něj zaměřena palba, která ho umlčí. A:Vzdej se! V:Sem kretén? A:Vzdej se mé vůli! V:Přestaň to hulit! C:Kurva, mně je blbě... A:(přivedou mu Padme) Vzdej se a ušetřím její život! V:Ty plesnivej čur...(podívá se na Codyho, vezme mu blaster a dýku) Tak dobře, vzdávám se!(a vystrčí Codyho z příkopu) A:Výborně! Ultík sejme dalšího, čímž na sebe upoutá palbu zbývajících tří vesmířanů. Vik zastřelí dalšího a vesmířané na něj začnou střílet. Ultík sejme dalšího a Potan taktéž. Padme kopne Aštara do kulí a odstoupí od něho. Potan a Vik k němu přijdou s namířenými zbraněmi. A:Ha! Nedomrlí thetané! Žádn výstřel mně nemůže zranit! V:(přistoupí k němu) Tak výstřel ne? A:Ne! V:A nůž? A:Néééé...(Vik mu bodne dýku do krku, přetne tepnu a Aštar ho ohodí krví) P:Mně to bylo divný proč chtěl toho magora Hubbarda, asi je to válka mezi sektami. Viku zabij i Hubbarda. V:Hehehe, už jdu na to! C:(podívá se Aštara)Bléééé... _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
| | | Padme von Kell Císařova ruka
Poeet p?íspivku : 26708 Registration date : 17. 01. 09
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Mon Oct 26 2009, 23:05 | |
| huh, dneska celkem krvak _________________ Vivat Itchy | |
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Tue Oct 27 2009, 10:32 | |
| len ma prekvapuje preco nik nepouzil svoje mece. | |
Poeet p?íspivku : 7508 Age : 37 Vyznamenání : Poslední svého druhu. Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Tue Oct 27 2009, 14:39 | |
| Bléééé.... Viku ty .... Celkem dobrý maso. | |
| | | Ultimate Grand Moff
Poeet p?íspivku : 5624 Age : 28 Registration date : 16. 07. 09
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Tue Oct 27 2009, 15:51 | |
| pěkné. | |
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Fri Oct 30 2009, 14:37 | |
| Pokračování Akademie Sithu 2:
Vik a DEH letí frachťákem na Koribaan. Cítil jsem její pohled, takové to šimrání na zátylku. Ne takové to když mně chtěl někdo zabít, ale spíš zvědavost, pak se zeptala „Proč?“ co na to říct „Ty víš.“ opřela se rukama o křeslo ve kterém jsem seděl. Tak tohle mně jednou zničí, věci co nemůžu říct. A ne že bych mněl v plánu je někdy říkat. Pohladila mně po hlavě, bylo to jako úder meče, ale nebolelo to „Řekni mi to.“ „Vždyť víš.“ nahnula se mi k uchu a zašeptala „Ale já to chci slyšet.“ polknul jsem, tohle dlouhu nevydržím. Kousnul jsem se do rtu, začal mi téct prmínek krve po braďe. (následuje xxx které na vyžádání pošlu) Byl konec. Naposledy si lízla krve a odešla. Pak jsem zkontroloval souřadnice, doba doletu na Koribaan byla patnáct hodin. Snad to stihnem ještě jednou.
Mezitím na akademii „Sakra! Kde je ten Gryat! Už se mněl dávno ohlásit! To samý Galen a Gralen! Je to tu snad banda debilů?“ co na to říct „Potane, třeba...“ přišel ke mně a položil mi ruku na rame „Evadere, ještě ty se jich zastávej.“ „A proč ne? Vikinger s Gryatem zachránili vlastně celou akademii. Ví co dělají.“ sundal mi ruku z ramene „Mám pocit že to tu pude do prdele.“ Elinor si povzdechla „Taky mám ten pocit.“.
„Kdy vystoupíme z prostoru?“ podíval jsem se na displej „Asi za pět minut.“ „Přemýšlela jsem nad tím jak to provedeme.“ „A?“ „Jakmile přiletíme tak z lodi vystoupíš jen ty, řekneš že Gryat hledá budoucí sithy na Coruscantu a že se ozve až je najde, já se pak pod rouškou tmy vplížím do akademie a zkontaktuju tě. Pak se budeš věnovat hledáním stoupenců.“ pochopil jsem „A zabijeme ty co nepůjdou s námi.“ usmála se „Nezmýlila jsem se v tobě.“ pak jsme vystoupili do prostoru.
Seděl jsem u komunikačního panelu a popravdě řečeno mně to sralo. Pořád jsem myslel na DEH a jak jsme si to rozdávali na chodbě. Škoda že je mrtvá, i když s mrtvolou by to mohlo být taky... „Tady Vikinger.“ cuknul jsem sebou a zapnul jsem mikrofon „Tady Ultimate, přistň na ploše tři. Byla mise úspěšná?“ „Co je ti po tom?“ a komunikace se ukončila. Aby se ten debil neposral. Si myslí že když je mistr tak... Zvedl jsem se a rozeběhl se najít Potana.
O chvíly později Něco mně sralo, hodně sralo „Mám pocit jako kdybych mněl koule ve svěráku.“ Jakkob se otočil „Tak to nejseš sám Evadere.“ Potan nás okřikl „Ticho!“. Loď přistála a rampa se spustila. Vikinger po ní sestoupil až před naši řadu, Potan vystoupil z řady „Kde je ten debil? Kde jsou noví učedníci?“ Vik se zamračil „Je na Coruscantu, nic mi neřekl a...“ Potan si dupnul nohou „Ten parchant! Jak si vůbec mohl dovolit se mi neohlásit?“ „Je to debil, asi má v plánu vykrást Jedie.“ Potan se otočil na podpatku a odešel. Podíval jsem se na loď, jako kdyby se ten svěrák utáhl. Sálala z ní temnota, někoho mi to připomínalo, ale je přece mrtvá...
Toho večera Seděl jsem na posteli a čekal na DEH, jemné šimrání mi běhalo po zádech. Přemýšlele jsem jak se budeme dělit o moc. Nejlepší by bylo aby se knám přidal ještě jeden mistr a byl ustanoven triumirát. Dveře otevřeli a DEH vklouzla dovnitř, sedla si vedle mě na postel. „Udělal jsem si předběžný průzkum kdo s náma půjde, ale musíme to udělat ještě dnes v noci.“ usmála se a její bílé zuby zasvítyly do šera pokoje „Výborně, jsi schopný... A kdo by s námi šel?“ „Karrigen, ten mistr co moc nemluví, pak Evader, ten už o tobě věděl od té doby co jsme přiletěli, pak velitel výcviku Freedom Nadd, za ním stojí všichni padawani, Gralen a William hledají učedníky, takže o dva mistry míň.“ „Výborně! Tak se do toho pustíme, ne?“ stoupnul jsem „Shromáždím je na nádvoří.“ vyslal jsem modrý signál všem stoupencům.
Později na nádvoří DEH si před ně stoupla „Všichni víte o co jde. Potan je neschopný a nezaslouží si svoji pozici. Minule to nevyšlo, ale dnes když už všichni vědí co je Potan zač, se to povede!“ nedechnul jsem se “Rozdělíme se do skupin, já, DEH a Evader se postaráme o mistry. Karrigen si vezme deset mužů a zajistí zbytek akademie, Freedom Nadd si vezme zbytek a zajistí lodě.“ „Nuže, pánové dejte se do práce.“ skupinky se během chvíle zorganizovaly, Evader si stoupnul vedle mě a následovali jsme DEH do pokoje toho potížisty Potana. Dveře byly překvapivě zamčené. Vyrazil jsem je ramenem. Potan se během okamžiku napřímil v posteli. DEH mu přiložila meč na krk „A kurv...“ přťala mu tepnu, chytil se za krk a svalil se do postele. „Tak, teď Elinor.“ vyšli jsme z pokoje a už tam stála, v noční košili a mečem v ruce „Ta je moje!“ DEH pokrčila rameny „Jak chceš Viku. Evader, jdem za Jakkobem.“ postavil jsem se do střehu a rozeběhla se na mně, nohou se odrazila od zdi, udělala salto, její útok jsem vykryl a zasadil svůj, na tvář mi dopadlo pár kapek krve. Elinor tvrdě dopadla na zem a začala se pod ní tvořit kaluž krve. Tak, teď je na řadě Padme. Vydal jsem se k jejímu pokoji. Dveře byly zavřené ale odemčené, potichu jsem je otevřel a vklouzl dovnitř. Ležela na posteli a se napřáhl, převalila se a podívala se na mně, pak začala řvát. Pak se taká odněkud ozvala střelba, hodila mi do tváře pokrývku a snažila se kolem mě proklouznout. Neproklouzla, chytil jsem ji kolem pasu a přirazil na zeď. Dala mi ránu pěstí do tváře, cuknul jsem s ní a praštila se hlavou o zeď. Ale meč se mi nějak zasekl v pokrývce, vykašlal jsem se na něj. Chytil jsem ji pod krkem a začala se dusit. Postupně ji opouštěla síla až sebou cukla naposled a já ji pustil. Vymotal jsem meč a zasunul ho do pochvy. Zapnul jsem komlink „DEH, jak to vypadá? Já jsem je obě dvě zabil.“ „Pomáhám Karrigenově družstvu dorazit zbytek, sejdeme se v Síni.“ „Rozumím, jsem na cestě.“ po chvilce střelba přestala a já dorazil do Síně, tam stála DEH a dívala se na mně „Vedl sis dobře, pojď ke mně.“ přišel jsem k ním políbil ji. Najednou mi projela ostrá bolest břichem „Jsi příliš schopný na to abys žil.“ dala mi ještě jeden polibek, vytáhla ze mě meč a já se svalil na podlahu. Tak teď už mně určitě nikdo nezachrání jako posledně „Ty čubko..“ vydechnul jsem.
Najednou se ozvalo zapískání komlinku, přišel jsem k němu a zapnul ho objevil se mi povědomý sith „Gralene! Byli jsme zrazeni! Akademie určitě padne, spoj se s Williame nebo Gr...“ záblesk ukonšil přenos. V hlavě jsem mněl vztek. Zapnul jsem komlink a poslal jsem zprávu Williamovi a Gryatovi „Akademie padla, za dva dny se sejdeme na Rylothu v chrámu zapomnění.“ snad na něco přijdeme.
Čekal jsem s Galenem u chrámu, objevila se Williamova loď, přistála kousek od nás. William rychle sestoupil po rampě „Nevíš co stalo?“ řekl jsem mu pravdu „Zrada, nikdo nepřežil, Gryat by se tu mněl objevit taky.“ William přikývl „Dobře, moment! Támhle přilétá jeho loď!“. Gryatova loď přistála kousek od nich, spustila se rampa. Ale nesešel po ní Gryat, ale DEH. William tasil meč „Ty jedna kurvo!“ DEH se zasmála „Až budete příště posílat zprávu, tak se ujistěte jestli není adresát mrtvej.“ Galen tasil meč a rozeběhl se na ni, udeřil z leva, proběhnul kolem ní a DEH mu usekla ruku „Takže teď už Galen bezruký co?“ Galen se svalil ne zem. Postavil jsem se vedle Williama a pomalu jsme šli dopředu. „Ale snad si nemyslíte že s váma budu srát!“ z rampy seběhlo sedm vojáků ve zbroji a zahájili na nás palbu. William to schytal do hlavy a já do krku, svalil jsem se do trávy a DEH ke mně přistoupila „To je ale smůla co?“ a kpla mně do hlavy.
Ende _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
| | | Darth Eternal Hatred Supersith
Poeet p?íspivku : 18901 Age : 79 Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo? Registration date : 18. 01. 09
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Fri Oct 30 2009, 14:50 | |
| wahooou! Tentokrát jsem vyhrála, super! Občas jsem se v tom sice ztrácela, ale dobrý. Prosím o zaslání XXX | |
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Fri Oct 30 2009, 15:01 | |
| El nudle diablo P= Potan, V= Vik, C= Cody, DEH= DEH, Pa= Padme, U= Ultík
Jídelna v 8:00 P:Tak co je na snídani? C:El nudle diablo. V:No to je název jak pro... Hmm, teď mně nenapadá nic sprostýho. U:A to jako máme jíst? P:Už to tak bude. C:Du se opít.(otočí se a chce odejít) V:(chytne ho za paži)Tak to ani náhodou! Tohle si sežereš s náma!(podívá se na jídlo a polkne)Jdu s tebou!(a utečou z jídelny) DEH:To je ale hajzl! P:Ale tohle se nedá jíst! Rozpustilo mi to vidličku! DEH:Nikdo se toho nedotýkejte! Pa:Miláčku? Když máme tolik peněz, tak proč jsi nekoupil lepčího kuchaře? P:Zas tolik jich nemáme, já jsem totiž... DEH:CO? P:Ta společnost vypadala solidně... DEH:A doprdle, kolik jsi peněz jsi naprosto Vikingerovsky prosral? P:Milion... U:Ty seš debil! Pa:Mám pocit že někoho zabiju... P:Tak já koupím novýho droida. DEH:Budeš muset. Pa:(pošeptá mu)Nebo už v noci nebudou hrátky. P:(polkne)Jedu ho koupit hned!(zvedne se a odejde)
Mezitím u Codyho v pokoji... C:Zkus tohle!(podá mu flašku se zeleným obalem) V:(napije se)Kurva! To je dobrý, co to je? C:Speciální destilát z Yavinských swestek. V:Tak to si někdy koupím. Co je tamto modrý? C:Tak to jsem dostal k těm desíti sudům Corelianského piva, je to fakt haluz. V:Tak to zkusím.(lokne si)Tak to je nářez.(Cody si lokne taky)Mám takovej divnej pocit. C:Lepší než ta tráva od Potanova otce! V:To jo! Pa:(přijde)Potan letěl koupit nového kuchyňského droida. V:Zdáááár, poď si taky loknout! Pa:Ty seš ožralej! V:Jo a nadrženej! Nechceš se jít podívat na mou sbírku mečů? Pa:Ne. V:Fakt ti nic neprovedu! Pa:Já ti nevěřím.(pomalu začne ustupovat ke dveřím) C:Řekni DEH ať se staví na panáka. Pa:Jasně.(odejde rychlím krokem) V:A co s DEH? C:Budeme si vyprávět strašidelný příběhy vole. V:Fakt? Proč? C:Ty seš debil, co asi! V:Co? C:(stoupne si a začne pohybovat pánví dopředu a dozadu) DEH:(přijde)Prej mám dát Vikovi pár do huby, ale asi dám i Codymu! V:Já jsem hodnej! A přítulnej, rrrau.(mrkne pravím okem) DEH:Tady chce někdo koule do svěráku! C:Já, já, já! DEH:Co ste to kurva pili?(podívá se na modrou flašku)Vy idioti! Tohle je speciální Corelianské pivní afrodiziakum! V:Tak to vysvětluje proč mi stojí péro. DEH:(chytne Vika za paži)Vy dva nemůžete být pohromadě, to bych si nevzala na svědomí!(vyjde s Vikem ze dveří a zamkne je) V:Půjdeme k tobě nebo ke mně? DEH:Máš rád sado maso? _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Fri Oct 30 2009, 15:40 | |
| , no ziadam tiez o to xxx. | |
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Fri Oct 30 2009, 15:42 | |
| Menší úlet: Kapitola 1. Plavci ve Vltavě
Bezdomovci se blížili, DEH vystřílela zásobník. „Buhuhůůůů.“ Cody se snažil vykopnout dveře od únikového východu „To chce klid! Žádnou paniku!“. Najednou se za bezdomovci mihl stín. Pak se mihl znovu, pak se ozvalo „Ježiši ti smrdí!“ a pak se bezdomovci otočili a vykřikli hrůzou. Cody rozkopnul dveře a spolu s Ywou a Cihlenkou utekli dál od bezdomovců. Pak se mezi bezdomovci a stínem rozpoutal boj. Neměli šanci, stín tam stál a usmíval se „Naní nad poctivé české ostří od Horsta Fuchse!“ pak zmizel v otevřeném výku od kanálu do kterého omylem spadl.
Cody se na konci chodby zastavil „Do prdele!“ Ywa se mu nakoukla přes rameno „Tak to ani náhodou! Snad si nemyslíš že já v té sračce budu plavat!“ Cody se zamyslel „Kdoví co v tom je, ale co s tou Cihlenkou?“ v chodbě se ozvaly kroky. Ywa přistoupila k okraji „Seru na cihlenku!“ a skočila, Cody skočil za ní. Cihlenka tam stála a nic nechápala, kroky se k ní blížily. „Kam šli?“ ze stínů se vynořila postava v černém kabátu, byl to obtloustlý chlapík s dlouhýmy hnědýmy vlasy. „Hehuhe?“ obrátil oči v sloup, podíval se na Vltavu a došlo mu to. Vzal cihlenku za ruku a odešel s ní.
Cody vylezl na břeh, pomohl Ywě ven a rozhlédl se po okolí, blížila se k nim hlídka městské policie. „Občané, co to tu provádíte? Ukažte mi vaše občanské průkazy!“ Ywa se podívala na Codyho „Co otravujou?“ policajti si je změřili pohledy „Nevím, umím trochu anglicky.“ sestavil si v hlavě větu „Honit nás bezdomáči, mi utéct.“ policajt vytřeštil oči a podíval se na toho druhýho „Co je to za vola? Takovej slovosled má jedině debil!“ „Vůbec se mi nelíbí, zmlátíme je? Řekneme že mněli nůž.“ „Hehe, to by šlo.“ vytáhli tonfy a šli k nim. „Cody, tohle se mi nezdá. Cos jim to řekl?“ „Na to ser, tady dojde na světelňáky!“ tasili meče a sílou sebrali policajtům tonfy. Ti na nic nečekali vytáhli čezety a vystřelili, Codyho meč dezintegroval kulku a zabodl do policajta meč, Ywa kulku otočila ve vzduchu a pomocí sily jí polistovi vrátila přímo do srdce. „Víš jak se to jejich vozidlo ovládá Cody?“ „Mno, něco jsem pochytil od taxikáře.“ přišel k autu, vlez si za volant a nastartoval.
O kus dál se k nim blížilo černé BMW „Holka, nejseš ty retardovaná?“ Cihlenka zahučela „Huhu.“ „Co? Bengáči blbí, bacha né!“ policejní auto narazilo do zadní části BMW. Cody se vymotal z auta, opřel se o něj a snažil se vzpamatovat „Ywo? Jsi v pohodě?“ Ywa obešla auto a stoupla si vedle Codyho „Jde to.“. Řidič BMW vylezl z auta „No to se pozná česká pol... Vy nejste policajti!“ Cody se na něho podíval „Drž hubu.“ řidič se zašklebil „Naser si debile!“ Cody sebou cuknul „Ty umíš basic?“ „Ne asi, je to rhodiánský prdový jazyk.“ Cihlenka se vymotala z auta, krvev jí stékala po čele. Ywa k ní přiběhla a snažila se kapesníkem zastavit krvácení „Jak ti je Cihlenko?“ „Já nejsem Cihlenka, ale Padme!“ Cody vytřeštil oči „No doprdele! Ona mluví!“. _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Fri Oct 30 2009, 15:50 | |
| no svanda ako traky | |
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Fri Oct 30 2009, 16:00 | |
| Na to že jsi tu dlouho nebyl, to zase rozjíždíš. | |
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Fri Oct 30 2009, 16:03 | |
| to sem psal všechno když jsem byl krapet, ehm, v lihu na sračky_________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Fri Oct 30 2009, 16:05 | |
| To nevadí, je to dobrý. Až na pár věcí. | |
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Fri Oct 30 2009, 16:06 | |
| jaký? _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Fri Oct 30 2009, 16:09 | |
| Např. že ze mě děláš ožralu, ale už jsem se přes to přenes. To je asi tak jediný co mi nejvíc vadí, jinak dobrý. | |
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Fri Oct 30 2009, 16:15 | |
| normální čech _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
| | | | Vikinger Dark Master
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Fri Oct 30 2009, 16:19 | |
| abstinent? ale fuj... _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger | |
| |
| | | | Tvorba Vikinger | |
|
Similar topics | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |
|