| Darth Maul | |
|
+56Gryfin Vojta Pavel501st metalomaniak Juan111 simca-anakin Jacen Solo Anakin solo Vegi Cross ScorpiO Daniel Beneš Elinor Yall oryl Esme du Feu Prophet Darth Vedrem Orita-kill Vikinger Jakkob Killer Jaldithas Darth_Radim Kiaayla pitris Mandalorian Muuurgh revan elinor Wrait Padme von Kell Gralen Rocko William carbon Lance Stone Darth Eternal Hatred Darth Anyt Ruplikon Xavier Pahnrak Darth Gryat Checkman Shred Naki Darth Jojo Cody darth t-error Horox vooj-tae An-Drew Deer Derk Yall atat Delta-38 Cynamon Darth Assmondeus Potan von Kell Koubi10 60 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
ScorpiO Dark Lord of the Sith
Poeet p?íspivku : 4650 Age : 37 Registration date : 07. 02. 08
| Předmět: Re: Darth Maul Sat Dec 03 2011, 10:15 | |
| - Cross napsal:
- vložím se do diskuze,neoživili ho ty Prorokové temné strany a neutkal se s Vaderem??nebo to je jenom omyl na stránkách?
i kdyz toto je kanon, Maul kery se tu vyskytuje neni povazovan za "praveho" Maula, ale spise dark side klona, Dopplengara, nebo jinou zvracenost temne strany. takze to nepopira jeho smrt na naboo | |
|
| |
simca-anakin Padawan
Poeet p?íspivku : 52 Age : 30 Registration date : 02. 12. 11
| Předmět: Re: Darth Maul Sat Dec 03 2011, 14:53 | |
| - Spoiler:
Darth Maul v I. epozodě nezemřel, je to kyborg, i jsem to četla na wookieepedii, že to přežil. | |
|
| |
Cross Sithský lord
Poeet p?íspivku : 1450 Age : 30 Registration date : 16. 01. 11
| Předmět: Re: Darth Maul Sat Dec 03 2011, 14:55 | |
| tahle jeho "krásná" podoba je nekanonická pokud vím ... | |
|
| |
simca-anakin Padawan
| Předmět: Re: Darth Maul Sat Dec 03 2011, 14:56 | |
| A i za nim poslali toho druhýho Sithskýho Zabraka, Oprese. | |
|
| |
Darth Eternal Hatred Supersith
Poeet p?íspivku : 18901 Age : 79 Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo? Registration date : 18. 01. 09
| |
| |
Cross Sithský lord
| Předmět: Re: Darth Maul Sat Dec 03 2011, 14:57 | |
| tak zkuste s kámoškou něco vytvořit ...nějakej nápad | |
|
| |
simca-anakin Padawan
| Proč by měl mít robotickou i horní část? | |
|
| |
Potan von Kell Supreme Commander
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| - simca-anakin napsal:
- Spoiler:
Darth Maul v I. epozodě nezemřel, je to kyborg, i jsem to četla na wookieepedii, že to přežil. Tohle je z komiksu Old Wounds, který je non canon O Maulovi máme i pěkný článek na OSW, který doporučuju přečíst je tam tohle vysvětleno. _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
simca-anakin Padawan
| Předmět: Re: Darth Maul Sat Dec 03 2011, 14:58 | |
| Tak mi pošli odkaz pls, jsem líná to hledat | |
|
| |
Potan von Kell Supreme Commander
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Darth Maul Sat Dec 03 2011, 14:59 | |
| _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
simca-anakin Padawan
| |
| |
Darth_Radim High Jedi General
Poeet p?íspivku : 624 Age : 35 Registration date : 04. 10. 09
| Předmět: Re: Darth Maul Fri Dec 30 2011, 23:16 | |
| Mě překvapilo to když sem hrál TFU. Tam byl ten Droid Proxy a najednou se změnil na Maula a bojoval sem z Maulem, ty pohyby měl přesné bez chyby a ty otočky byly super co dělal | |
|
| |
Poeet p?íspivku : 18901 Age : 79 Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo? Registration date : 18. 01. 09
| Předmět: Re: Darth Maul Sat Dec 31 2011, 00:23 | |
| kéž by vypadal, tak jak je na obrázku o několik příspěvků výš. S těma šesti nohama bude vypadat jako nějaký rohatý pavouk | |
|
| |
Juan111 Temný účedník
Poeet p?íspivku : 106 Vyznamenání : ten, který je krutý Registration date : 17. 12. 11
| Předmět: Re: Darth Maul Thu Jan 12 2012, 10:03 | |
| stejnak borec ten Maul | |
|
| |
metalomaniak Osoba citlivá na Sílu
Poeet p?íspivku : 5 Age : 28 Vyznamenání : Ten který si jde vlastní cestou Registration date : 26. 01. 12
| Předmět: Re: Darth Maul Thu Jan 26 2012, 20:13 | |
| Darth Maul byl namyšlený idiot a ještě k tomu měl oboustranný měč to je spíš pravděpodobnější že zabije sám sebe než někoho jiného. | |
|
| |
Juan111 Temný účedník
Poeet p?íspivku : 106 Vyznamenání : ten, který je krutý Registration date : 17. 12. 11
| Předmět: Re: Darth Maul Thu Jan 26 2012, 20:19 | |
| | |
|
| |
| Předmět: Re: Darth Maul Thu Jan 26 2012, 20:40 | |
| blby byl, souhlas, ale na pouziti saberstaff nevidim nic spatneho, pokud neni neschopak, neni duvod aby se presekl (a to v tomto Maul rozhodne neschopak nebyl) | |
|
| |
Padme von Kell Císařova ruka
Poeet p?íspivku : 26708 Registration date : 17. 01. 09
| Předmět: Re: Darth Maul Thu Jan 26 2012, 20:53 | |
| Taky nechapu co ma kdo proti dvojitymu svetelnaku, Maul byl vymyslen s timhle prvni, ale od te doby se s doublesaberem roztrhl pytel.. _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Cross Sithský lord
| Předmět: Re: Darth Maul Thu Jan 26 2012, 20:57 | |
| asi to,že to vypadá trošku neobvykle (teda podle mýho) ...ze SW jsou lidi zvyklí na normální meče a pak je tam najednou jeden s dvojitým .....jinak jak říká Scorpi, Maul v boji nebyl neschopák a myslím že se svým mečem uměl zacházet víc než dobře.... | |
|
| |
| Předmět: Re: Darth Maul Thu Jan 26 2012, 21:25 | |
| s tím že byl namyšlenec souhlasím někdy v našich hlubokých a moudrých rozhovorech s verčou jsme se shodly, že u chlapů Maulova typu kráčí nejprve jeho ego a pak on. Ale skutečně pochybuji, že by byl takové varle a sám sebe přesekl | |
|
| |
| Předmět: Re: Darth Maul Thu Jan 26 2012, 21:33 | |
| Maul a ego??? nepletes se?? Maul nic takoveho nemel, dyt to byl jen Sidousuv tupy otrok bez trosky seberespektu, obycejny vymyty mozek - nerikam, ze za to mohl, holt, tak si ho Sidious vycvicil, ale byl to proste jen otrok, nic vic. | |
|
| |
| Předmět: Re: Darth Maul Thu Jan 26 2012, 21:36 | |
| nepletu... vlastně ho jeho ego zabilo... a navíc, kdyby neměl žádné ego a sebevědomí tak tiše brečí v koutku, natož aby zabíjel jedie a byl si tak mrtě jistý, že ho neporazí nějaký padawan | |
|
| |
| Předmět: Re: Darth Maul Thu Jan 26 2012, 21:41 | |
| ne, kdyby mel ego, tak se chova jako Sith, a planuje, jak porazit a zabit sveho istra, aby ho nahradil. On Jedie zabijel jen proto, aby se zavdecil svemu milovanemu mistrovi, ktery byl pro nej vsim. To podle me neni ego. | |
|
| |
| Předmět: Re: Darth Maul Thu Jan 26 2012, 21:49 | |
| co my víme jak to ve skutečnosti bylo? jsem zvědavá jestli todle bude platit v dalších dílech tcw a zaslechla jsem zmínku o nové knize o maulovi,tak uvidíme ale i tak, jak se choval,ta sebejistota, sebevědomí, dejme tomu, že všechno dělal pro mistra ale sebevědomě se choval, jako jinak nevím jak to popsat, jestli byl v duchu ze starýho sida připosranej ale nedával to teda najevo, nebo mi to tak nepřišlo. | |
|
| |
| Předmět: Re: Darth Maul Thu Jan 26 2012, 21:58 | |
| nebyl priposranej, byl posedlej, Palpi si ho tak vychoval. A ta kniha o kere mluvis je Wrath of Darth Maul a je uz skoro mesic venku jinak taky mame nove info v Darth Plagueisovi (zatim sem na zacatku (9. kapitola) takze poreferuji pozdeji). | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Darth Maul | |
| |
|
| |
| Darth Maul | |
|