|
|
| STAR WARS: Anomálie Síly | |
|
+10vooj-tae Horox Koubi10 Stopa Potan von Kell Darth Assmondeus kapitán Kirk Undertaker Cynamon Derk Yall 14 posters | |
Autor | Zpráva |
---|
kapitán Kirk Starfleet Captain
Poeet p?íspivku : 2742 Vyznamenání : Smraďoch, smrdí až za roh Registration date : 07. 05. 08
| Předmět: Re: STAR WARS: Anomálie Síly Mon Jun 16 2008, 19:29 | |
| Pane Potane odpovězte. Nehodlám ztrácet další čas, i když tady je to jak se zdá jedno. | |
| | | Cynamon Velmistr Jedi
Poeet p?íspivku : 771 Age : 36 Vyznamenání : Mnohokrát vyznamenaný hrdina Nové republiky Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: zpráva Mon Jun 16 2008, 19:30 | |
| Neznámé místo
V jeho slovech cítím úskok. poslala mi Bastila telepatickou zprávu. Já také. Odpověděl jsem. Já bych... začala Mission, ale já ji zarazil pohledem. Budeme spolu jednat prostřednictvím vysílačů. Ne že bych ti nevěřil Potane, ale bude to bezpečnější. Škoda, že tady neni Canderous. | |
| | | kapitán Kirk Starfleet Captain
Poeet p?íspivku : 2742 Vyznamenání : Smraďoch, smrdí až za roh Registration date : 07. 05. 08
| Předmět: Re: STAR WARS: Anomálie Síly Mon Jun 16 2008, 19:40 | |
| Pane Potane slyšíte mě? Odpovězte. opět se ptám jestli se můžeme transportovat na vaši loď pane Jarugo? | |
| | | Darth Assmondeus Sithský lord
Poeet p?íspivku : 2653 Age : 32 Registration date : 14. 03. 08
| Předmět: Re: STAR WARS: Anomálie Síly Mon Jun 16 2008, 19:53 | |
| Místo kde jsou všichni
Můj pane. Ozval se komunikační důstojní. Máme na komunikaci někoho z té malé lodi. Pustit. Na hologramu se objevil nějaký člen posádky. Jsem Darth Assmondeus. Lord ze Sith a Císařův šampion. Jste na území kde probíhá mise Imperiální Flotily. Vzdalte se od místa časové díry. To je rozkaz Velmistra Sithské Rady! Nikdo nás nebude rušit od práce.
To samé jsem zopakoval všem lodím. Teď jen čekat na reakci. | |
| | | Undertaker Legend Killer
Poeet p?íspivku : 2762 Vyznamenání : Metalista 1. stupně. Registration date : 03. 05. 08
| Předmět: Re: STAR WARS: Anomálie Síly Mon Jun 16 2008, 19:56 | |
| ??
To stačilo! zakřičím do vysílačky. Už mně nebaví přihlížet. S pomocí Krei se vyjmem z oblaku, takže nás muže už každý vidět. Začal jsem vyjednávat, o tom, co se bude dít. S Lordem Assmondeusem spojenectví neuzavřem, cítím, že on chce být sám. Revan má svu jplán, jak si to s náma vyřídit, Potan má moc malou loď, aby se s náma utkal, a Picard prakticky nic neovládá, všechno za něj dělá ten jeho droidík Dat, takže s ním nemá cenu vyjednávat. Pak tu zbývá poslední, o tom se mi mco zjistit nepodařilo. Nevím o ČEM tu vy debatujete. Tohle nemá smysl. Doporučuji uzavřít triumvirát, Revane, mohly bychom být spojenci jak za starých časů, drtit spolu zástupy nepřátel republiky. MY jsme spolu vždy vyšly, a naše mocné spojenectví může být předzvěstí uníku z této podivné reality. Jestli chceš, muže jít i ten Picard, Lord Assmondeus, spolu budem více než neporazitelní. JÁ nehodlám bojovat o zem nikoho, už vubec ne v zemi někoho! CO NA TO ŘÍKÁTE? Když mi do frekcenece vlezl Assmondeus, tak jsme mu odpověděl. Máte mojí nabídku, že mužem být spojenci. Mužem obnovit to, co nám bylo odepřeno-dokonalé uskupení planet, to co jsme všichni vždy chtěly! Je to šance, pro vás, nepřijmi, a budete bez milosti zničeni. Frekvenci jsme nechal otevřenou pro všechny, takže mně mohly slyšet nepřátelé, i možní spojenci. Po dlouhý době jsem něco myslel upřímně, i když se jim to nezdálo, já jsem si dokázal spočítat, že s Revanem dokážem být to, co jsem bývali v minulosti-hrdinové! | |
| Předmět: Re: STAR WARS: Anomálie Síly Mon Jun 16 2008, 20:03 | |
| Dobrá, přijímám nabídku. Pokud se budeme moci transportovat na vaše lodě, zjistíme jak jste vyspělí. Pokud máte zvednuté štíty, deaktivujte je jinak se nebudeme moci transportovat. Věřte že naše loď Enterprise je vybavena velice kvalitními technologiemy.
Naposledy upravil kapitán Kirk dne Mon Jun 16 2008, 20:03, celkově upraveno 1 krát | |
| | | Potan von Kell Supreme Commander
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: STAR WARS: Anomálie Síly Mon Jun 16 2008, 20:03 | |
| Transportní lod třídy Meteor "Vydrž Revane, mám tu jednoho nedočkaavce na druhém spojení." "Scara, kopni mi tam toho Pickarda" Vede je uhlazenej důstojníček, co může bejt horší. "Kapitáne, víte co se naprosto příčí mandalorianovi? Když mu velí velitel kterje není válečník ale nafintěnec s vojenský akadmie, takže spojenectví svámi odmítáme a navíc, vživotě sem o vás neslyšel a nevim co od vás můžu očekávat." Tak to by sme měli, ted ten větší problém. a rukou pokynu Scarovi aby tam vrátil Revana. "Takže, kde sme skončily? Jo, chcete komunikovat pouze pomocí komunikátoru, já to odmítám. Když nemůžeme mi kvám, co kdybyste poctil vy nás náštěvou? Nechci podrobnosti domlouvat takhle, jako jedi mně jistě chápete, dozajista výte kolik lidí nás právě odposlouchává. Mandaloriány znáte víc než dobře, víte že podlé zabití na naší palubě se příčí s naší sví a kodexem" _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
| Předmět: Re: STAR WARS: Anomálie Síly Mon Jun 16 2008, 20:07 | |
| Worfe odpalte kvantová torpéda už mi s tím Mandalornem nebo jak to říkal dochází trpělivost. Torpédo vyletělo a modrá záře nás téměřč oslepila. Torpédo zasáhlo. Potane, nepřibližujte se sem znovu nebo to bude horší. Picard konec | |
Poeet p?íspivku : 2762 Vyznamenání : Metalista 1. stupně. Registration date : 03. 05. 08
| Předmět: Re: STAR WARS: Anomálie Síly Mon Jun 16 2008, 20:11 | |
| ??????
Čest? To je něco, co mandaloriáni nerespektují. Sorry že vás odposlouchávám, ale tohle jsem si nemohl nedovolit zkomentovat. Pane Potane, čistou náhodou mám tady na palubě Mandalora, Revan, jestli mně posloucháš, je to Conderous, takže vám řekn ujednu věc. JÁ nejsem ze hry, a nebudu, dokud budu spřízněn se silou! Přepnu se na Picarda. Klidně si běžte na naši loď, štíty sou vypnuté, ale jen na chvilku, tak nemeškejte. A nezapomeň, budu vás pozorovat! Zapnu meč, a symbolicky jej namířím proti Potanovy. Ty mně už dlouho štvát nebudeš! ...... | |
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: STAR WARS: Anomálie Síly Mon Jun 16 2008, 20:12 | |
| Transportní lod třídy Meteor Lod se najednou otřásla. "Scare, co to kurva bylo?" "Nevim, bylo to od důstojníčka, ale nedokázalo to prorazit ani šíty. Ta technologie zjevně není přispůsobená na naši techniku. Mimochodem, máme tu další příchozí dvě zprávy od té doby co jsme kontaktovali Revana. Změna, už dokonce 3, dvě sou od druhého Hawku a jedna od tý mega lodi. Mám je pustit?" Že by zase někdo reagoval na naši zprávu? A co že to pořád chtějí stoho druhýho Hawku? No prvně muzíme vyřídit jedno než skočíme k druhému Jen mávnu rukou "Zatím ne, počkáme si na reakci Revana."
_________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
Poeet p?íspivku : 771 Age : 36 Vyznamenání : Mnohokrát vyznamenaný hrdina Nové republiky Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: zpráva Mon Jun 16 2008, 20:15 | |
| Neznámé místo
Kapitáne Picarde nechápu jak se k nám můžete transportovat? Jestli by to šlo, radši bych se s vámi setkal na vaší lodi. Dariusi, zveš se sithským lordem a ani nevíš, co se s tím váže. Já Temné strany využíval, aby Republiku zachránil, jenže u tebe cítím, že chceš jenom vládnout. Za vnějším pásem jsou opravdoví Sithové a ti jsou mnohem horší než byl Malak. Pokud se nevzáš Temné strany, tak s tebou spojenectví neuzavřu. Lorde Assmodeussi, jsme zde a nejsme tomu rádi. Můžeme však spolupracovat, abychom se odsud dostali. Potane, sejdeme se na Picardově lodi, jestli nám to povolí.
Naposledy upravil Cynamon dne Mon Jun 16 2008, 20:19, celkově upraveno 1 krát | |
| Předmět: Re: STAR WARS: Anomálie Síly Mon Jun 16 2008, 20:15 | |
| Místo kde jsou všichni
Komunikační důstojník se narovná. Slyšel jste to můj pane? Ano. Císař ale ke mě mluví. Šeptá o zradě. Šeptá o naší samostatnosti. Musíme být pouze sami za sebe. Toto je barbarská doba. Nikomu nelze věřit. Každý v této době je potencionální nepřítel. Připravte pro jistotu zbraně k vysunutí. Admirále. Věřím ve vaše schopnosti. Kdysi na Akademii jste mě dobře učil. Nezklamte mě. Nikdy Lorde Assmondeusi. Uklonil se. Zapněte komunikaci s těmi z té malé lodi. Zapnuto. Sithské Impérium se nespojuje s jednotlivci. Pouze s těmi kdo jsou na jeho technické úrovni. To vy nejste. A mohu vás ujistit že pro naše zbraně bude hračka vás zničit. Máme tak silné plasmočásticové štíty že nás ani nepoškodíte. A kdyby nic je s námi Císařova moc. Odejděte. Vy i ostatní. S mocí nás se nemůžete měřit. | |
| | | Derk Yall Grand Moff
Poeet p?íspivku : 11775 Age : 32 Registration date : 03. 02. 08
| Předmět: Re: STAR WARS: Anomálie Síly Mon Jun 16 2008, 20:19 | |
| Mezi těmi všemi loděmi:
Komunikaci od Picarda sleduje však někdo o kom by si ppřál, aby tu vůbec nebyl. "Federace nás podrazila, ted tady shromaždují síly, aby na nás mohli zaútočit!" "Máš pravdu T-klohu. Nevím jak nás dostali z neutrální zony, ale kde je Picard, tam jsou potíže, a jelikož byl blízko nás, znamená to, že to udělal úmyslně." "Ano kapitáne, máme se připravit na útok?" "Ještě ne, dáme mu ehm, šanci aby se vzdal." "Dobře kapitáne," T-kloh vyvolává Enterprise. PO chvíly nudného čekání, kdy již kapitán chtěl zahájit palbu na Enterprise, se objevila na obrazovce Picardová lesklá hlava. "Tady kapitán Hpal z Romulanské říše. Stáhněte štíty a připravte se na náš výsadek, odpor je marný!" | |
| Předmět: Re: STAR WARS: Anomálie Síly Mon Jun 16 2008, 20:22 | |
| Dobrá. Date, Troi pojďte za mnou. Pane Rikere máte velení. Došli jsme do transportní místnosti. Transport. -------------------------- Přepněte mne na toho Assmondeuse. Zdá se že chce taky lekci. Nevím kdo je ten váš císař ani jaké máte technologie ale ustupovat nebudu. Enterprise je nejlepší loď Federace. Řekl Riker. Přepněte na ty romulany. Tady Riker vy slepejši. Mluvíte jako borgové, je mi líto ale štíty nesklopíme. Pokud zaútočíme, pomohou nám mocní spojenci. Pokud se však spojíme, můžeme se odtud dostat. | |
| Předmět: Re: STAR WARS: Anomálie Síly Mon Jun 16 2008, 20:30 | |
| Transportní lod třídy Meteor Cože? Revane, Revane, dokázals nás téměř porazit, myslel sem že seš chytřejší. "Revane, na ldoi někoho kdo po nás střílel se stebou nesejdu, když změníš názor ozvy se." "Tak, Scare co máme dál?" "No ted tu máme stý velký lodi, ale nic tam není, jen se vytahujou, nemá cenu pouštět." "Dobře a co druhej hawk?" "No to si poslechněte." když si to posledhnu sem rozčarován Ten jejich velitel je egoistickej debil ale když maj na palubě mandaloriánce měli bysme je vyslechnout. Ovšem Mandalore to být nemůže, na vlastní oči sem ho vyděl umírat na Malachoru. a pokinu scarovi at zahájí spojení Posádko druhého hawku, ten koho máte na palubě není Mandalore, ten je mrtvej. Ovšem rád bych si stím mandaloriáncem rád promluvil když dovolíte. _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
| Předmět: Re: STAR WARS: Anomálie Síly Mon Jun 16 2008, 20:35 | |
| Místo kde jsou všichniSpojil jsem se s jinou lodí. Tamnější kapitán či kdo to byl mluvil nějak zmateně. Nevím kdo jste tudíž chápete že vám nemůžeme věřit. Naším úkolem je zničit toto díru a vrátit se zpět. Řekněte kdo jste a koho zastupujete. Pak vyjednávání může pokračovat.(jinak je tohle Cynamonovi)....(je v tom trochu bordel) | |
| Předmět: Re: STAR WARS: Anomálie Síly Mon Jun 16 2008, 20:39 | |
| ???????????
Revane, doufám že mně slyšíš, protože tohle řeknu jenom jednou! Já nejsem na temné straně. ALe nejsem ani na světlé. Já jsem, a vždycyk jsem byl neutrální. A nemusím posloucha tpohádky o tom, že jsi využíval temnou stranu k dobru. Viděl jsem tě, jak jsi jí využíval ve všem, tví vrahové, ať už droidi jako HK-47, nebo lidé jako Atton, ty jsi používal jako zbraň, a jao zbraň proti Jediům. Ne, ty jsi nebyl temný, ty jsi si neuměl vybrat. Já jsem si vybrat uměl, a zval jsem nejsilnější stranu. Síla neutrality je nekonečná, ale nebudu tě tady tím krmit, když tom unevěříš. Darius končí. Přepnu se na frekcenci nově příchozího "borga" Díky svým schopnostem jsem mu dokázal snadno vlézt do halvy, a naučit se jeho jazyk. Byl primitivní jako ostatní tady, ale což, mluvit jsem uměl! Hej ty tam, nezajímá mně tvoje jméno, ano nebudu hledat co je to sakra asimilace, nebo co furt děláte, ale řeknu ti jendo! Nepleť se do mé věci! Přepnu na Potana. Jistě, tady je, jen si s ním pokecejte. Potane, jsem Conderous, soužily jsme s spolu v mandalorianskej valce. Revan mi prozradila kam ukryla přilbu padlého mandalora, a já mám za úkol schromáždit klany, a znovu zvítěžit, ve válce, která přijde. Není síly, která by nás porazila! Mando‘ad draar digu! | |
| | | Derk Yall Grand Moff
Poeet p?íspivku : 11775 Age : 32 Registration date : 03. 02. 08
| Předmět: Re: STAR WARS: Anomálie Síly Mon Jun 16 2008, 20:40 | |
| "Máš něco proti používání borgských vět, ale ted, kde je plešatej? Chce pokoušet naši trpělivost? Použili jste zakázané technologie a dostali nás, někam, to je jedno, z tohohle federace nevyjde tak lacino." Na palubě romulánské warbirdu ukončili komunkaci s Enterprise. Posádka s napětím sleduje všechny lodě, okolo nich, které vzájemně komunikují. "T-klohu, zprávu na všechny frekcence," rozkázal Hpal. "Připraveno pane." "Tady kapitán romulánského warbirdu, Hpal. Každý kdo bude mít případně něco proti plešatému picardovi, necht se k nám přidá, až mu budem phasery pált poslední zbytky vlasů co má. Muhehehehehehehehehe." "To jako vážně?" otáže se jedna mladá romulánka. "To je metafora, a ty padej holka, nemáš na čele V, nejsi jako pravý romulan," Mladá romulánka byvěhne z můstku, brečí." T-kloh se udiveně podívá na Hpala: "Pane, máme přerušit konverzaci?" "Cože?" křikne kapitán zděšeně. Warbird ukončí komunikaci a znovu se zamaskuje. | |
| Předmět: Re: STAR WARS: Anomálie Síly Mon Jun 16 2008, 20:44 | |
| Na Enterprise-E Warbird se maskuje Červený poplach! Všichni na bojová stanoviště! -------------------------------- Na neznámé lodi Modro se rozptýlilo a my jsme se poprvé rozhlédli.... | |
| Předmět: zpráva Mon Jun 16 2008, 20:47 | |
| Neznámé místo
Lorde Assmodeussi, říká vám něco jméno Darth Revan? Kapitáne Picarde, s těmi muži na lodi, na kterou střílíte jsem kdysi bojoval a porazil je, ale mohli by to být cenní spojenci. | |
| Předmět: Re: STAR WARS: Anomálie Síly Mon Jun 16 2008, 20:51 | |
| Dobrá, je nás tu mnoho. Pokud na chvíli sklopíte štíty, brzy se ocitneme na vaší lodi. Já jsem kapitánův první důstojník. Mám návrh. Zaletíme do té blízké mlhoviny. | |
| Předmět: Re: STAR WARS: Anomálie Síly Mon Jun 16 2008, 20:53 | |
| Ebon hawk
Něco zazářilo, a objevily se tam 3 siluety mužu, těďkom už zřetelně poznatelné lidské bytosti. Už z principu jsem zapl svuj světelný meč, a šel jsme pomalu k nim. Mandalore na ně mířil karabinou, a Kreia se jako vždy stranila od všeho. Visas stála velde mně s mečem, a Bao-Dur stál se mnou v první řadě. Nehodlám vás tady zabít, tak nedělejte bordel! Vypnu meč, a všichni postupně složí zbraně. A vy taky schovejte své zbraně... Jen tak mimochodem dodám ..nebo použiji Sílu! | |
| Předmět: Re: STAR WARS: Anomálie Síly Mon Jun 16 2008, 20:54 | |
| Místo kde jsou všichni
Zamyslel jsem se. Ano! Revan to byl ten Sith o kterém jsme se učili na Akademia Sithia. Hmm...uvidíme. Pane Revane. Vím kdo jste ale nevím to přesně. Vím že jste nebo jste byl Sith. Řekněte mi více o vás a o vaší posádce.
(2Cynamon)
Naposledy upravil Darth Assmondeus dne Mon Jun 16 2008, 20:57, celkově upraveno 1 krát | |
| Předmět: Re: STAR WARS: Anomálie Síly Mon Jun 16 2008, 20:56 | |
| Na Ebon Hawku Undertakera Nevím jakou sílu myslíte, pokud obyčejnou tak vás upozorňuji že jsme připraveni se bránit, ale ujišťuji vás že své zbraně schováme. Pokud dovolíte, proskenujeme tutu loď. | |
| Předmět: Re: STAR WARS: Anomálie Síly Mon Jun 16 2008, 21:04 | |
| Ebon Hawk
Mužem složit zbraně, jsou naprosto bezpeční. Jejich skener nám taky nic neudělá. Poví mi Kreia a já se chvlku soustředím. Dobře, naskenujete si trikodérem co potřebujete. Dodju ke holokonferenci, a skontaktuju všechyn frekvence. Tak co? Domluvíme se? Konečně? | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: STAR WARS: Anomálie Síly | |
| |
| | | | STAR WARS: Anomálie Síly | |
|
Similar topics | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |
|