OSW - O Star Wars Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemLatest imagesRegistracePřihlášení

STAR WARS: Anomálie Síly

Goto down 
+10
vooj-tae
Horox
Koubi10
Stopa
Potan von Kell
Darth Assmondeus
kapitán Kirk
Undertaker
Cynamon
Derk Yall
14 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
AutorZpráva
kapitán Kirk
Starfleet Captain
Starfleet Captain
kapitán Kirk

Poeet p?íspivku : 2742
Vyznamenání : Smraďoch, smrdí až za roh
Registration date : 07. 05. 08

STAR WARS: Anomálie Síly - Stránka 3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: STAR WARS: Anomálie Síly   STAR WARS: Anomálie Síly - Stránka 3 Icon_minitimeMon Jun 16 2008, 21:07

Ebon hawk
já:Date proskenujte to.
Dat:Kapitáne cítím strach
já:Tak vypněte svůj emoční čip Date
Návrat nahoru Goto down
Derk Yall
Grand Moff
Grand Moff
Derk Yall

Poeet p?íspivku : 11775
Registration date : 03. 02. 08

PříspěvekPředmět: Re: STAR WARS: Anomálie Síly   STAR WARS: Anomálie Síly - Stránka 3 Icon_minitimeMon Jun 16 2008, 21:17

Na palubě romulánského warbirdu posádka čumí do monitorů. Všichni na můstu jsou netrpěliví jako klingoni před bitvou.
K kapitánovi přistoupí T-kloh.
"Už zaútočíme?"
Osádka můstku na kapitána nasadí smutná očka. Prosebně se na něj koukají.
"Ne," řekne kapitán bez emocí, jako by byl vulkánec.
Můstek je náhle zaplaven přívalem nadávek.
"Kontaktujte znovu Enterprise, dáme jim další šanci se vzdát."
"Ale kapitáne, kdybychom na ně nejdřív párkrát vystřelili, vzdali by se pak s větší rychlostí."
"Sám tomu T-klohu nevěříš, a hlavně ted plešon shromažduje informace, dohaduje taktiku s jeho spojenci. Musíme čekat na příhodný okamžik."
"A ten bude kdy?" táže se T-kloh skoro s celým můstkem.
"Až se jim dostaneme pod štíty, kormidelníku, vpřed. Provedte manévr Echo gamma delta sedm!"
Zamaskovaný romulanský warbird se vydal pod řízením zkučšeného pilota ke Enterprise.
Návrat nahoru Goto down
http://www.ostarwars.profitux.cz
kapitán Kirk
Starfleet Captain
Starfleet Captain
kapitán Kirk

PříspěvekPředmět: Re: STAR WARS: Anomálie Síly   STAR WARS: Anomálie Síly - Stránka 3 Icon_minitimeMon Jun 16 2008, 21:21

Na Enterprise-E
Zavolejte kapitána, musím mu něco říct. Kapitáne byl tu warbird, zamaskoval se. Mám špatné tušení. Zdá se že warp motory fungují, s vaším dovolením odletíme o kus dál.

Dobrá, pak se pro nás vraťte. Odpověděl jsem do komunikátoru a pokračoval v prozkoumávání lodi.
Návrat nahoru Goto down
Horox
High Jedi General
High Jedi General
Horox

Poeet p?íspivku : 600
Vyznamenání : Assassin Droid.
Registration date : 18. 03. 08

PříspěvekPředmět: Re: STAR WARS: Anomálie Síly   STAR WARS: Anomálie Síly - Stránka 3 Icon_minitimeMon Jun 16 2008, 22:05

únik pred bojovými sithskými stíhačkami

Malá ľod sa otriasala v zničujúcich výbuchoch striel ktoré pochádzali z obrovského deštruktora. Za ľodou kľučkovalo pár sithských stíhačov strielajúc do zadného štítu, snažiac sa dostať cez štít k motorom. Malú ľod riadil droid typu HK, číslo 47, zabijácky droid prvej triedy. Vedľa neho sedela postava stredného vzrastu, akási žena s čiernymi vlasmi a čiernou kapucnou na hlave.
HK, prepni najvačší výkon štítov do zadnej časti, do oblasti motorov.
Droid splnil príkaz a zdalo sa že majú chvíľu času na skok do hyperpriestoru.
Už to dlho nevydrží táto ľod... no musí! prehánaľi sa myšlienky Yralyninou hlavou.
HK sa ozval: Poznatok: Majster, ked do 3 minút neprepneme na skok do hyperpriestoru, staneme sa iba daľšou blúdiacou troskou vo vesmíre. šanca na prežitie je presne 0,047% dopovedal, načo smutným podtónom dodal: - a to je žalostne málo.
Yralyn ho vypočula, ale radšej sa sústredila na riadenie ľode a uhýbanie sa strelám.
Prešli tri minúty, HK sa chcel ozvať so svojím konečným komentárom na rozlúčku a hyperpriestor stále nešiel.
T3 akosi dnes nieje vo forme.
Odrazu ľodou začalo brutálne hádzať. Posádka sa rozletela po ľodi. HK odhodilo do kontrolného panelu a odtrhlo mu ruku. Yralyn si treskla hlavu o panel a čiernota jej zatienila oči...
Návrat nahoru Goto down
http://caranea.forumw.biz/index.htm
Potan von Kell
Supreme Commander
Supreme Commander
Potan von Kell

Poeet p?íspivku : 21331
Vyznamenání : HZSSA
Registration date : 31. 01. 08

PříspěvekPředmět: Re: STAR WARS: Anomálie Síly   STAR WARS: Anomálie Síly - Stránka 3 Icon_minitimeMon Jun 16 2008, 22:28

Transportní lod třídy Meteor
"Dobře, Canderosi, kdo by si pomyslel že stare Odo s vypracuje tak vysoko, ale upřímně, tý tví historce o helmně nevěřím. Ovšem ani já na to co se dělo na Manalachoru nezapommenu. Vyděl sem jak tvou jednotku rozprášily."
Vlastně i mou jednotku rozprášily, všechny jednotky rozprášily vojáky muže snímš chci navázat spojenectví.
Ironnické.

A vypnu spojení a v kabině nastalo ticho které se odvážil přerušit až Drapák.
"Alor'ad vy se vážně chcete spojit s Revanem? Moje reflexi jed... a najednou se uprostřed slova zarazil ...moje reflexi říkají že to není dobrý nápad."
"Samozřejmně že ne, ale může nám pomoct se odsud dostat, ale nakonec mu jak řekl Canderous, připomene že mando‘ad draar digu a sklid už konečně ty helmi a Shiso, pomuc mu. Rovnou pak zbraně připravte do plné pohotovsti.
Půjdeme naše jediho naštvít."

Zase sem zůstal se Scarem v kabině sám, Za ty tři roky v boji mi nějak přirostl k srdci. Víc než bratr s bratrem.
"Takže sem pochopil dobře, že máme zamířit k Ebon Hawku."
"Správně, poctíme jedie malou náštěvou."
"Nemáme však povolení ke vstupu."
"Když ti na dveře zaklepe Mandaloriánský komando, musíš otevřít at si či nejsi jedi."

"Alor'ar, počkat vstupuje sem nová lod, ten typ znám.
Obyčejnej frachták s naší doby, konečně někdo menší než mi, mám sním navázat kontatk?"

"Ne ale zavolej Revanovi a oznam mu, neptej se ho, že k němu letíme."
A šel jsem si popřipravovat zbraně na vstup Ebon Hawku.
K boji snad nedojde ale kdo ví co se může stát.
Mezitím Scar plnil můj rozkaz.
"Tady mandaloriánský metoer, na rozkaz mého velitele vás oznamuji že k vám letíme, projednat současnou situaci.Tak nás očekávejte."
a začal lod navádět Ebon Hawku.

Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka!
Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
Návrat nahoru Goto down
https://my.bio/potan
Stopa
High Jedi General
High Jedi General
Stopa

Poeet p?íspivku : 650
Registration date : 04. 02. 08

PříspěvekPředmět: Re: STAR WARS: Anomálie Síly   STAR WARS: Anomálie Síly - Stránka 3 Icon_minitimeMon Jun 16 2008, 22:59

Vlajková loď 23. flotily, v ústraní všeho chaosu

"Mám to!!! Podařilo se nám rozluštit jejich jazyk. Je to primitivní, používají stejné slova i výrazy jako my, jen jsou jinak nazvané. Během několika desítek minut jsme odposlouchávali všechny jejich komunikační signály. Počítač už vytvořil překladatelský program, takže jakmile navážeme spojení, nebude problém se s nimi domluvit. Zatím máme přeložených 1145 slov a rychle to stoupá."
Kůli té ohromné záplavě nových poznatků a informací jsem se nezmohl na víc než "Děkuji vám, dobrá práce."
Kterou z těch lodí bychom měli kontaktovat nejdříve? Vybral bych si nějakou větší obchodní či diplomatickou loď, jenže která je ta správná... nejspíš kontaktuju teoretické politiky a techniky. Ti už tuto záhadu objasní.
Návrat nahoru Goto down
http://honza.stopka@gmail.com
Horox
High Jedi General
High Jedi General
Horox

PříspěvekPředmět: Re: STAR WARS: Anomálie Síly   STAR WARS: Anomálie Síly - Stránka 3 Icon_minitimeMon Jun 16 2008, 23:59

???

Ako prvý zapol senzory T3. Bol dosť poškodený, ale stále mohol plniť svoju úlohu. Kedže už boli niekde na pevnej zemi, nemusel optimalizovať a zkontrolovať poškodené časti ľode. Napojil sa na najbližší terminál, ktorý bol niekde pri hyperpriestore. Skontroloval údaje, ale zistil, že lodi výbuch nehrozí a neuniká palivo. Aj tak pre istotu všetko vypol. Odpojil sa a ako daľšiu vec išiel skontrolovať a optimalizovať stav posádky lode, aby si bol istý, že všetci prežijú.
Vošiel cez malú chodbičku, kde zahasil malý ohen, do hlavnej haly. Tam ležali Ure'can a Arcass. T3 sa strojovým hlukom k nim doviezol a senzormi skontroloval stav oboch. Arcass bol v poriadku, obyčajné omráčenie od pádu. V podstate sa už preberal k životu.
Urecan mal zranenú nohu, bola zavalená akousi bednou ktorá priletela z nákladového priestoru. Ale stav bol v poriadku.
Nasledoval kokpit. T3 sa tam dovliekol. Na zemi ležal rozčapený HK a Yralyn na riadiacom paneli. HK mal odrthnutú ruku, tá sa ale dala prirobiť. Yralyn mala otras mozgu. T3 ju položil na zem a optimalizoval jej stav.
Do kokpitu vstúpil Arcass. Sú všetci v poriadku? spýtal sa a zamieril pohľad na T3.
Pííp,píp. Píp pí-p. nezrozumitelne zapípal T3.
Výborne, dobrá práca T3. pochválil ho. A teraz mi pod pomôcť s Urecanom, nohu ma síce odvalenú, ale vyzerá to na vážnejšie zranenie.

O hodinu sa všetci stretli v hlavnej hale lode. Yralyn, ešte stále otrasené z havárie a v šoku, ale rýchlo sa preberala.
Urecan sedel, nohu mal škaredo zranenú. Arcass bol v poriadku, naštasťie sa mu nestalo nič. HK stále niečo bľabotal o jeho ruke, až kým ho Yralyn nezahriakla. T3 len s hrdosťou prizeral na ostatných členov posádky, chválieb sa mu dostalo viac než dosť.
Takže! zahučala Yralyn a všetci okolo stola stíchli.
T3 zistoval pomocou navigačného počítaču kde sme, ale nenašiel žiadnu doteraz známu lokáciu. Posledná destinácia bol známy vesmír, ako sme unikali pred sithmi.
Arcass sa ozval ako prvý: takže sme na neznámom mieste, nevieme v akom čase, ani kde vlastne môžeme byť.
Najlepšie by bolo preskúmať terén, napríklad HK s T3 by mohol ísť, oni sú droidi.
dodal Urecan.
Nie, preskúmame terén až potom ako zistíme či tu niekto je vôbec. Cítim tu chvenie v Sile, ale je to dosť nejasné. poznamenala Yralyn.

HK, pod so mnou do kokpitu, pokúsime sa pomocou vysielača nadviazať nejaký kontakt.
Droid vykráčal za Yralyn.
A vy... sa zaťial zotavte. Potrebujete to, bol to rušný den.

HK bol pripojený na vysielač, a hľadal nejaké známky života.
Zaťial sa mu neozvala ani živá duša, ale kdo vie...
Návrat nahoru Goto down
Undertaker
Legend Killer
Legend Killer
Undertaker

Poeet p?íspivku : 2762
Vyznamenání : Metalista 1. stupně.
Registration date : 03. 05. 08

PříspěvekPředmět: Re: STAR WARS: Anomálie Síly   STAR WARS: Anomálie Síly - Stránka 3 Icon_minitimeTue Jun 17 2008, 15:22

???

Všechno se sype. Tak jak jsme předpokládaly. Revan je celej bez sebe, Picard trikodéruje, Dat nemá vyplej emoční čip, Potan je zoufalej. Heh to mi připomíná malachor. Kreio, co si myslíš?
Mužem svést válku s ostatníma, mužem jí vyhrát, ale jestli přežijem, to ani síla nepoví.

Hmm, chcípnout za svojí věc, to je tak fanatické, to se hodí spíš k tomu císařově poskokovy Assmondeuse! Pro mně ne!
Pomyslím si po tom, co mi Kreia poví co si myslí. Picard furt trapně pobíhá po lodí, a něco skenuje. Ostatní dělají svojí práci, já promýšlím svůj plán. Napadlo mně, jak se s těhlech sraček dostat. Svolal jsem svojí grupu, a začal jím vysvětlovat co uděláme. S Kreiou a Visas si vyměníme několik myšlenke, mandovy a Baovy to řeknu. Čekám až se mi ozve Revan, a ostatní, které jsem zavolal, a doufám, že to pujde podle plánu...

Bao, zavolej té nové lodi (Yarlin) muže být užitečná. Společnou pomocí se odsud mužem dostat též!
Pošlu Bao-Dora udělat důležitý diplomatický úkol.
Návrat nahoru Goto down
Stopa
High Jedi General
High Jedi General
Stopa

PříspěvekPředmět: Re: STAR WARS: Anomálie Síly   STAR WARS: Anomálie Síly - Stránka 3 Icon_minitimeTue Jun 17 2008, 15:34

Flotila se pomalu vzdaluje od "chaosu"

"Dobře, teď už jsme dostatečně daleko. Spojte mě s velitelem toho raketoplánu - ano tamhletoho, co má tvar škaredé želvy," promluvil jsem na komunikačního důstojníka.
"Ano, pane."

//Pro Undertakera//
"Kapitáne, hovoří k vám kapitán Neil z lodi Mantichorského královského námořnistva. Nevíme, kde se nacházíme. Pocházíme z galaxie Mléčná dráha, konkrétně z Hvězdného království Mantichora. Nemáme v úmyslu útočit, ale potřebovali bychom informace o místě a čase." když počítač skončil nahrávání a přeložil zprávu, ještě jednou jsem si ji poslechl v novém jazyce. Byl to velice zajímavý jazyk, ale přišel mi dosti nezvučný a složitý. Nejspíš bylo těžké se jej naučit. Něco jako čínština, či graysonská litevština.
Návrat nahoru Goto down
Derk Yall
Grand Moff
Grand Moff
Derk Yall

PříspěvekPředmět: Re: STAR WARS: Anomálie Síly   STAR WARS: Anomálie Síly - Stránka 3 Icon_minitimeTue Jun 17 2008, 15:35

Vědci na stanici Helkam VI se po chvíly co pozorovali všechny ty lodě různých velikostí a kultur dali okamžitě do práce.
"Co to všeachno má znamenat?"
"To pokud jsi si nevšiml Horugule, nikdo z nás neví," odpověděla mu na otázku Miyashi.
"Hmm, tak co budeme dělat?"
"Co asi, máme tu neznámé lodě, velká z nich vypadá jako vojenské, takže bude nejlepší, pokud kontaktujeme flotilu,ů odpoví mu protentokrát Jendrix.
"Mám připravit vysílání?"
Jendrix mu na to souhlasně kývne hlavou a přistoupí k holoprojektoru. Počká dokud mu Horgul rukou nenaznačí, že je frekvence otevřená a zabezpečená.
"Tady Doktor Jendrix z výzkumné stanice Helkam VI, před několika minutami se okolo stanice začala objevovat neznámá flotila lodí, probíhá mezi ní čirý komunikační provoz, většinu se nám nedaří odposlouchávat. Jsou mezi nimi i bojové lodě, včetně něčeho co připomíná ISD. Tady máte záběry," Jendrix ukáže záběry na desítky lodí okolo stanice: "Pokusíme se je kontaktovat, ale zjistili jsme, že někteří používají pro nás neznámé jazyky. Pro jistotu připravte flotilu, Jendrix, konec"
Zpráva byla bezpečně doručena na Coruscant.
Horgul vypnul komunikaci a čekal na další rozkazy.
"Nahod všechny frekvence," poručil mu Jendrix. Horgul tak udělal.
"Všem lodím, nacházíte se v Novorepublikovém sektoru, jaký je váš cíl, odkud jste a co zde pohledáváte. Odpovězte co nejdřív."
Stanice přerušila vysílání a čekala na odpovědi.
Návrat nahoru Goto down
Darth Assmondeus
Sithský lord
Sithský lord
Darth Assmondeus

Poeet p?íspivku : 2653
Registration date : 14. 03. 08

PříspěvekPředmět: Re: STAR WARS: Anomálie Síly   STAR WARS: Anomálie Síly - Stránka 3 Icon_minitimeTue Jun 17 2008, 16:09

Bordel ve vesmíru

Můj pane. Máme další komunikaci.
Pustit.

(proběhl Derkův vzaz)
Nová Republika? Co tu ti parchanti dělají? Rozeřval se Irrhinius. Pak se ale usmál.
Alespoň bude co masakrovat.
Posadil jsem se a komunikoval jsem údajně Novorepublikovou loď.
Nevím z jaké doby jste že neznáte nás ale zopakuji vám jen to co všem. Nahoďte motory a leťte daleko odtut. Řekněte jen z jaké jste doby?
Irrhinius se začal vztekat že nemůže zabít pár rebelů.
Irrhiniusi! Nesmíme porušit kontinum! Nesmíme! Stejně Nová Republika prohraje pár tisíc let od této doby tak je to vlastně jedno. Nechte je zatím být.
Návrat nahoru Goto down
Undertaker
Legend Killer
Legend Killer
Undertaker

PříspěvekPředmět: Re: STAR WARS: Anomálie Síly   STAR WARS: Anomálie Síly - Stránka 3 Icon_minitimeTue Jun 17 2008, 16:34

???????

Vy Picarde, vy jste se mnou chtěl vyjebat! Tohle já nepřipouštím!
Vytáhnu světelňák, a jedním sekem ho rozpůlím ve dví! S jeho poskádkou si poradí Kreia, která bleskem zabije jednoho, Visas Bao-Dur dá dalšího puškou, a já rozdrtím pomocí síly posledního. Těďka Kreia a já dojdeme k výhledu v kokpitu, ze kterého vidíme na Picardovu loď.
Můstek je jeich salbina. To je támhleta věc! Miř na to, a trefíš!
Poradí mi Kreia, a společně natáhnem ruku dopředu,a loď se začne trochu třást. První výbuchy se ozvou u motorů, a celou lodí otřásají výbuchy, které jí ničí. Celá loď v ohromné explozi vybouchne, a zůstanou po ní jenom trosky.
Tohle je varování pro všechny!
Zakřičím do komlinku,a nechám ať to všichni slyší.
Zavolej toho námořníka Stopa, trochu si pokecáme.
Bao mně přepojí,a já už jej vidím, jak se přede mnou v holoprojektoru stojí.
Tady Darius Marcelius. Prosím těďka na chvilku přestantě myslet na rpozptylující věci, výborně díky, těďka už mohu mluvit vaším jazykem.
Počkal jsme si až jim to přeloží, a pak už konečně začnu mluvit, jak to budou chápat.
Bohužel vám nemohu říct, kde jsem, a co je za dobu, ale podel výpočtů Assmondeuse, jsem někdy po bitvé o Yavin. Nevím co to znamená, ale asi nějákej milník. My nechceme vést s nikým válku, ale nikdo nám nebude poškozovat Ebon Hawk, ajko tady náš kapitán Picard. Mužem spolu udělat alianci. Když budete chtít. Darius končí zatím.

Naposledy upravil Undertaker dne Tue Jun 17 2008, 17:33, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
Horox
High Jedi General
High Jedi General
Horox

PříspěvekPředmět: Re: STAR WARS: Anomálie Síly   STAR WARS: Anomálie Síly - Stránka 3 Icon_minitimeTue Jun 17 2008, 16:45

???

HK zachytil akýsi signál. Pochádzal z Ebon Hawku, známej lodi, ktorú kedysi vlastnil Davik.
Stlačil prepojovacie tlačítko a začal hovoriť do komunikátora:

//Pre Undertakera//
Otázka: Kdo ste? Kde sme? Prečo sme tu? Načo sme tu? Koniec. vychrlil otázky do komunikátora.
Yralyn pribehla do kokpitu. Máme signál?
Odpoved: Áno, máme, majster.
Dobre, počkáme kým niekdo odpovie. Chcela by som sa konečne dozvedieť o čo tu ide. Ja tu zostanem, chod za T3, opraví ti ruku.
HK odišiel a Yralyn čakala na odpoved z komunikátora.
Senzory zachytili explóziu vo vesmíre, a nebol ani daleko.
čo sa tam deje?!
Návrat nahoru Goto down
Stopa
High Jedi General
High Jedi General
Stopa

PříspěvekPředmět: Re: STAR WARS: Anomálie Síly   STAR WARS: Anomálie Síly - Stránka 3 Icon_minitimeTue Jun 17 2008, 16:57

"Pane, přišlo vysílání z té lodi, kterou jsme kontaktovali."
Poslechl jsem si zprávu. Bitva o Yavin, Assmondeus, Picard, co to všechno má znamenat?! Bude lepší, když prozatím nebudeme odpovídat. V tom přišla zpráva z té stanice na levo od nás.
"Spojte mě s nimi.
Tady kapitán Neil z 23. flotily Mantichorského královského námořnictva. Nevíme, kde jsme. Nejspíše jsme se ztratili v nějaké červí díře. Posádky našich lodí jsou zmatené, potřebovali bychom někde zakotvit. Pocházíme z galaxie Mléčná dráha, doba přibližně 15 mld. let od vzniku vesmíru. Cíl naší cesty BYL obsadit vojenskou základnu Lidové republiky Haven zvanou Mathias. Mohli bychom dostat informace o místě času a pokud možno, způsobu návratu zpět do naší doby i našeho místa? Kapitán Neil, konec."
Nejspíš bych se měl rozzlobit na komunikačního, protože než stihl zastavit komunikaci, odeslala se i má přeložená zpráva "Doufám, že na té stanici jsou inte-"
Návrat nahoru Goto down
Undertaker
Legend Killer
Legend Killer
Undertaker

PříspěvekPředmět: Re: STAR WARS: Anomálie Síly   STAR WARS: Anomálie Síly - Stránka 3 Icon_minitimeTue Jun 17 2008, 17:02

Furt tam, ale otazníky už nejsou hustý.

Generále, volá vám ta loď Yarlin
Na Bao-vo zavolání přiběhnu ke komlinku, a když na mně vychrchlí tolik otázek, tak jsem jenom počkal až odejde. Nidky jsem neměl v lásce droidy serie HK, takže taková otázka pro mně byla výhružkou. Ale učil jsem se trpělivosti. přistoupil jsem ke komunikátoru.
Kde jsme to nevím, na to se tu snažíme přijít, ostatní otázky taky nezodpovím, mimochodem jsem Darius Marcelius. Vysloužily generál z mandalorianských válek, a nyní Lord ze Sithu, co vím, tak než jsme se sem dostal, tak byl rok 3 951 (BBY), jaký rok je těď, to opravdu určit nemohu. Prý ale něco málo po bitvé o Yavin. Potřebujem v téhle těžké cvhíly spojence..jste schopni se s náma domluvit?
Trochu se zasoustředím, a myšlenkově pošlu Stopovy pár otázek.
To že nechápeš je normální příčina tvého pádu. Jestli nechápeš, tak pochopíš.
Návrat nahoru Goto down
Koubi10
Vaders Apprentice
Vaders Apprentice
Koubi10

Poeet p?íspivku : 599
Vyznamenání : Věrný učedník Darth Maula
Registration date : 01. 02. 08

PříspěvekPředmět: Re: STAR WARS: Anomálie Síly   STAR WARS: Anomálie Síly - Stránka 3 Icon_minitimeTue Jun 17 2008, 17:34

Kdesi v neznámu

VVVVVVVVVzzzzzzzzt...
Po chvíli jsme vyletěli z modré clony...
Huh!vyjekl jsem.Jste všici v pořádku?
Ano,odpověděli mnohohlasně.
Jaká je pozice?,zeptal jsem se Loniho.
To nevím,nelze to zjistit.Ale vím určitě,kde budeme za chvíli,jestli něco neuděláme.,odpověděl s úskostí ve hlase.
Začal houkat alarm a rozsvítili se rudé senzory.
Já se podíval před sebe ven z lodi.Mířili jsme na neznámou planetu obrovskou rychlostí.
Poté jsem se mrknul na druhý konec lodi a tam jsem spatřil skupinu asi 5 lodí,z níž byla
jedna obrovská.To je přece mandská loď.Nějaká stará,ale mandská.Musíme ji kontaktovat.
Mohu navázat spojení,Koubi?
zeptá se Gamma.
Chvíli váhám,ale uvědomím si po chvíli že je to naše jediná možnost přežít.Ano,spoj nás
s nimi.
jakmile to vyslovím,uslyším krátké pípnutí.
Tady loď KOubiho Savoura a volá mandoloriánskou loď,nejsme nebezpeční a nechceme dělat
potíže,ale nutně potřebujeme transport do vaší lodi,máme vaše svolení?Opakuji naléhavé.
.
Jakmile jsem dokončil monolog,Gamma to vypnul a červené světélko zhaslo.
Teď stačí jen doufat...povzdechl si Ron...
Návrat nahoru Goto down
http://www.lorica.ic.cz
Horox
High Jedi General
High Jedi General
Horox

PříspěvekPředmět: Re: STAR WARS: Anomálie Síly   STAR WARS: Anomálie Síly - Stránka 3 Icon_minitimeTue Jun 17 2008, 17:51

??

Ozvali sa!
Ano, tu je veľitel ľode, Yralyn, máme tu zraneného v bacta nádrži, človeka a dvoch droidov. Jeden zabijácky, druhý protokolárny. odvetila do komunikátoru.
Takže Sith je to? Mne to nevadí, dúfam že bude ústretový aspon v tejto chvíľi. Ale ked nepriamo žiada o pomoc...
Sme z doby Starej Republiky, doba Revana. Vyzerá to tak, že sme z podobnej doby, možno pár rokov rozdiel.
A áno, sme schopní sa dohovoriť, tuto HK pozná niekolko miliónov rôznych jazykov z celej galaxie. Ale vy hovoríte basicom, takže je to v poriadku.
čo plánujete podniknúť v tejto chvíľi? môžte nám dať súradnice na umiestnenie vašej ľode?

Naposledy upravil Yralyn dne Tue Jun 17 2008, 17:55, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
Potan von Kell
Supreme Commander
Supreme Commander
Potan von Kell

PříspěvekPředmět: Re: STAR WARS: Anomálie Síly   STAR WARS: Anomálie Síly - Stránka 3 Icon_minitimeTue Jun 17 2008, 17:54

Byl sem v nákladním prostoru a překontrolovával svou výzbroj.
Blaster je v pořádku, karabina taky. Raketu, jenom jedna záložní, aspon že jetpack je plnej.
Cortoisový rukavice taky nejevý známky poškození

"Alor'ar, naléhavá zpráva,"
[b"]Scare, máš tu lod pilotovat, ne tu pobýhat."[/b]
"Volala nám jendna nová ldo o pomoct, neběžel bych sem stim ale ten přízvuk sem poznal, maj na palubě mandaloriana."
"Vrat se k řízení, hned sem u tebe.
Na Revana ted kašli, let jim na proti"

Takže přece jen tu nejsem sami.
V kokpitu Scar již automaticky zapne komunikaci k oné lodi.
"Tady mandalorianská lod, pokud opravdu máte na palubě mandaloriana máte povolení přestoupit na naši lod.
Pokud ale ne, zaručuji vám že se odsud živý nedostanete."

Pokud vůbec někdo
A pokynu Scaroiv at přepne vysílač na tu drouho lod co žádá o pomoc.
Yralin, nebo jak se jmenujete, odmítnout pomoc lidem v nouzi je znak slabosti.
Pokud chcete můžete se nalodit na naši lod, postaráme se o vás.

Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
Návrat nahoru Goto down
Horox
High Jedi General
High Jedi General
Horox

PříspěvekPředmět: Re: STAR WARS: Anomálie Síly   STAR WARS: Anomálie Síly - Stránka 3 Icon_minitimeTue Jun 17 2008, 18:10

??

Kým čakali na odpoved, ozvala sa druhá ľod.
Vypočuli akéhosi muža a Yralyn rozhodla že sa k nim pripoja.
Spýtala sa na názor ostatných.
Urecan horlivo súhlasil.
T3 niečo zapípal a pobral sa riadiť ľod na pripojenie k tej druhe lodi.
Arcass súhlasil, ved pomoc sa im zíde. Ale ešte im celkom nedôveroval.
HK začal ako vždy: úvaha: Majster, je tu značná šanca že to môže byť pasca. Ved pozrite, pozvali nás bez toho aby sme ich o to žiadali a ....
Prestan, HK, stačilo.
T3 naviedol ľod k Meteoru. O pár minút sa tlakový uzáver otvoril a posádka mohla vstúpiť do lode...
Návrat nahoru Goto down
Potan von Kell
Supreme Commander
Supreme Commander
Potan von Kell

PříspěvekPředmět: Re: STAR WARS: Anomálie Síly   STAR WARS: Anomálie Síly - Stránka 3 Icon_minitimeTue Jun 17 2008, 18:15

Zapnu komlink zabudovaný v helmně, aby mně slyšel Drapák se Shisou.
"Rychle, vyzbrojte se a tvařte se odhodlaně, běžte ke výstupu s lodi.
Máme náštěvu, tu předposlední lod a za chvíli možná i tu poslední, tak honem"

sundám helmu a trochu soucitným tonem promluvim k Scaroiv
"Ty tu ale budeš muset zůstat, někdo musí lod pilotovat a přijímat případné zprávy."
Když doběhnu do nákladního prostoru ve kterém je i jediný východ z lodi vyděl sem tam i nachystaného Drapáka se Shisou.
"Tak Shiso, otevři dveře a nech je vstoupit."
a přetlakové dveře se začali již pomalu otevírat

Návrat nahoru Goto down
Horox
High Jedi General
High Jedi General
Horox

PříspěvekPředmět: Re: STAR WARS: Anomálie Síly   STAR WARS: Anomálie Síly - Stránka 3 Icon_minitimeTue Jun 17 2008, 18:22

Yralyn stála pred dverami, ktoré sa pomaly odsúvali.
Vstúpila, za nou Arcass, krívajúci Urecan, T3 a nakoniec frfľajúci HK.
Stáli tam traja mandaloriani, pripravení zo zbranami.
Nechcem žiadne problémy! zahlásila Yralyn a roboti zložili zbrane.
Podozrenie: Majster, vidíte čo som vám hovoril, je to zrada, mieria na nás zbranami. Bude zábava.
HK vytiahol zbran a zamieril tiež na nich.
HK, čo to robíš, šibe ti?!
Nie, majster, ochranujem vás.
Návrat nahoru Goto down
kapitán Kirk
Starfleet Captain
Starfleet Captain
kapitán Kirk

PříspěvekPředmět: Re: STAR WARS: Anomálie Síly   STAR WARS: Anomálie Síly - Stránka 3 Icon_minitimeTue Jun 17 2008, 18:27

Kapitánův deník, hvězdné datum je k velkýmu *****. Jsme zase někde v pr**** času. Už mě to ani nějak nevzrušuje. Spock si myslí že je king a že ví jak se odtud dostat ale to že může vybuchnou loď mu je u špičky ucha. Pochopitelně se zase hádá s McCoyem kterej tvrdí že ty změny času jsou náhody. Prostě všední den na Enterprise.

Na Enterprise
Tak se odtud dostaneme jako vždycky, poletíme a nějakej Q nás dostane zpátky. Warp 1 pane Sulu, kurz...někam do vesmíru.
Návrat nahoru Goto down
Derk Yall
Grand Moff
Grand Moff
Derk Yall

PříspěvekPředmět: Re: STAR WARS: Anomálie Síly   STAR WARS: Anomálie Síly - Stránka 3 Icon_minitimeTue Jun 17 2008, 18:29

Na palubě všem známého romulanského warbirdu diskutuje kapitán se svým prvním důstojníkem.
"T-klohu, jak jsou na tom zajatci?"
"Všichni v pořádku, jen jejich šéf je ve vážném stavu, ale nevysvětlitelně se mu zranění zlepšuje."
"Co myslíš, dostane šok, až zjistí, že mu někdo odprásknul lod?"
"Rozhodně ne takový jako jsme měli my, pane."
Osádka můstku je ještě stále trochu otřesena když viděla Enterprise E vybuchnout, bez toho, že by to zapříčinili oni. Přesto jejich smutek rychle opadl, když se jim doslechlo, že byla zničena jenom lod. Jelikož byl warbird dostatečně blízko Enterprise E, vlastně tak blízko, že by bylo vidět z můstku na můstek, stihla osádka warbirdu transportovat veškeré osazenstvo Enterprise, včetně rozpůleného Picarda na Warbird. Ten byl díky zásahu mocné, nesmrtelné bytosti zvané Q oživen, z jakého důvodu to nikdo neví, Q jednají často nelogicky.
Stále zamaskovaný warbird se vydal pryč z huchvalce lodí.
Návrat nahoru Goto down
Potan von Kell
Supreme Commander
Supreme Commander
Potan von Kell

PříspěvekPředmět: Re: STAR WARS: Anomálie Síly   STAR WARS: Anomálie Síly - Stránka 3 Icon_minitimeTue Jun 17 2008, 18:29

Když to uvydím rozzáří se mi oči.
To je typ 47, opravdový, funkční typ 47.
Vyděl sem nákresy na papírech, věděl sem že budu muset bejt lepší než nejpoužívanější 36 ale že bude takhle dokonalej mně nenapadlo. Ovšem takovou samostatnost mu dávat nemuseli.

Kuknu po mích spolubojivnících
Složte ty zbraně, snad nám neublíží, chtějí pomoct, drapáku, skoš do skladu pro medpack pro toho raněního.
Shiso, odpoj jejich lod, at sem může ta druhá.

A koukám jak se jijich lod odpojuje
"Své věci, ikdyž jich moc nemáte složtte tady, zbraně si samzřejmně můžete ponechat.
Je mi jasné že vaši důvěru si budeme muset zasloužit."

Návrat nahoru Goto down
Koubi10
Vaders Apprentice
Vaders Apprentice
Koubi10

Poeet p?íspivku : 599
Vyznamenání : Věrný učedník Darth Maula
Registration date : 01. 02. 08

[left]Kdesi v neznámu

Koubi,ozvali se nám z témandské lodi,že nás prý přijmou na
svou palubu,prý jen jestli půjdu s vámi.
Ohlásil Loni.
Samozřejmě že půjdeš s námi,tahle loď již stejně nepřežije,a k tomu,bez
jejich pomoci bychom se zabili o tamtu planetu.Tak na co čekáme,každý
si veme vše potřebné a vyrážíme.
Křiknu na svoji posádku.
Já jsem si jen šel pro svůj plášť,abych vypadal důstojněji,
i když si nemusím nic dokazovat.Skontroloval jsem svoji světelnou tyč u pasu.
Máte sbalených každý svých pět švestek?Ano,tak můžeme vyrazit.
řeknu.Loni,zažehni pomocné motory,skusíme se přirazit k té mandské lodi,co nám pomůže.
Nevím jestli to bylo štěstím nebo osudem zůstat na tomto světě o něco déle,ale nakonec
se nám podařilo přirazit se k oné lodi...

Naposledy upravil Koubi10 dne Tue Jun 17 2008, 18:40, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
http://www.lorica.ic.cz
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: STAR WARS: Anomálie Síly   STAR WARS: Anomálie Síly - Stránka 3 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

STAR WARS: Anomálie Síly
Strana 3 z 7Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
 Similar topics
-
» Star Wars: The Clone Wars - Republic Heroes
» Lego Star Wars An Average Death Star Day
» Lego Star Wars: The Clone Wars 2
» Lego Star Trek vs. Star Wars
» Star Wars: Clone wars

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
OSW - O Star Wars Forum :: O Star Wars: The Text Story :: O Star Wars Game :: Dokončené tréninky a mise-
Přejdi na: