|
|
| STAR WARS: Anomálie Síly | |
|
+10vooj-tae Horox Koubi10 Stopa Potan von Kell Darth Assmondeus kapitán Kirk Undertaker Cynamon Derk Yall 14 posters | |
Autor | Zpráva |
---|
Potan von Kell Supreme Commander
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: STAR WARS: Anomálie Síly Tue Jun 17 2008, 18:33 | |
| Transportní lod třídy Meteor S uvítávání mně vytrhne hlas Scara v helmě. Cože? další lod se připojuje? Dobře a mávnu rukou k našim hostům "Mohli byste odstoupit trochu od vchodu? Máme tu další pasažéry." Díky bohu že tenhle transport je dělanej až pro 40 vojáků s bojovou technikou. "Shyso, zase otevři ty dveře, až vstoupí hned tu lod odpoj." Dveře se zase začnou otevírat. _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
| | | Horox High Jedi General
Poeet p?íspivku : 600 Age : 31 Vyznamenání : Assassin Droid. Registration date : 18. 03. 08
| Předmět: Re: STAR WARS: Anomálie Síly Tue Jun 17 2008, 18:39 | |
| čože? daľší pasažieri? Odstúpili, ale HK stále mieril po mandalorianoch. Nevedel po kom má teraz mieriť. Po nových, či po posádke? Túto odpoved si zodpovedal sám. Na nových mal pripravený granát a detonátor, na posádku iontový blaster a štít. Pozreli kdo to prichádza... | |
| | | Undertaker Legend Killer
Poeet p?íspivku : 2762 Vyznamenání : Metalista 1. stupně. Registration date : 03. 05. 08
| Předmět: Re: STAR WARS: Anomálie Síly Tue Jun 17 2008, 18:48 | |
| Furt newím!
Postaráme se o vás. Ooo jak ubohé Potane. Trochu si pohraju s jeho myslí,a pošlu mu tam tuhle zprávu. Jako mand je na ovlivňování odolnej, ale tohle spojení je celkem možné. Tělo Picarda zmizelo. Hmm, alepoň nebudu muset uklízet ten bordel... ...ale škoda, že ho oživily Ruměnky. Jeho kocáka je těďkom na hadry, ale nějákej kapitán Kirk tu opět je! Sakra, my se téhle zasotalé rasy\nezbavíme! Prohlásil mandalore, když doslechl moje sklamání. Dobrá, jděme ukončit tohle napětí. Prohlásím když mně to už přestane bavit. Vezmi kurs na tuhle planetu, co je tamhle. Už mně nebaví se s nima dohadovat. Budeme mít na ně naladěnou frekvenci, ale nebudem vidět. Celý Ebon Hawk namíří na planetu, nikdo jak se zdá se mu nepokuší klást odpor. Když dosende na zem, tak konečně všichni vystoupí a nadechnou se konečně čerstvého vzduchu. Pohyb, a ne malej. Něco se tam děje. Prohlásím, když si všimnu vybrací v síle. | |
| | | Koubi10 Vaders Apprentice
Poeet p?íspivku : 599 Age : 30 Vyznamenání : Věrný učedník Darth Maula Registration date : 01. 02. 08
| Předmět: Re: STAR WARS: Anomálie Síly Tue Jun 17 2008, 18:50 | |
| Transportní lod třídy Meteor
Jakmile se otevřeli dveře k nové lodi,uviděl jsem více pasažérů,než jsem čekal. Bude nás víc?No nevadí,potřebuju jídlo pro čtyři osoby.řekl jsem zjevnému kapitánovi lodi.Hned po mé poslední slabice se znenadání naše připojená loď odpojila,asi nebyla připevněná dobře,přece jenom nebyla v nejlepším stavu.Zavřete ty dveře!křikne Ron,protože skoro vypadl. Děkuji za přijetí na tuto palubu,já jsem Koubi Savour,a toto je moje posádka: Ron,Vion a Gamma Loni.Ubytujte nás prosím na vaši lodi,než tohle skončí. začnu... | |
| | | kapitán Kirk Starfleet Captain
Poeet p?íspivku : 2742 Vyznamenání : Smraďoch, smrdí až za roh Registration date : 07. 05. 08
| Předmět: Re: STAR WARS: Anomálie Síly Tue Jun 17 2008, 18:52 | |
| Enterprise Vystupte z warpu, pane Sulu, budeme jen tak čekat. Tohle vypadá na tak primitivní galaxii že i NX-01 Enterprise byla lepší, určitě. Vystoupili jsme z warpu. Před námi byl jen vesmír. | |
Poeet p?íspivku : 600 Age : 31 Vyznamenání : Assassin Droid. Registration date : 18. 03. 08
| Předmět: Re: STAR WARS: Anomálie Síly Tue Jun 17 2008, 18:55 | |
| Ked HK uvidel posádku, tak odložil granát ale zbranou stále mieril. No začala Yralyn ja som Yralyn, toto je Arcass, tam stojí Urecan, je zranený, T3 a ... HK, daj dole tú zbran! Všetci pozerali na všetkých. Nevedeli či si majú podávať ruky alebo čo. čakali na reakciu veľitela lode. | |
| | | Potan von Kell Supreme Commander
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: STAR WARS: Anomálie Síly Tue Jun 17 2008, 19:06 | |
| Transportní lod třídy Meteor Chvíli po příletu nový vstoupil do místnotsi Drapák se medpackem. Ošetři toho zraněnýho, jmenuje se Urecan. Doufej že tě ten Hk neodbachne a začnu se smát "No, já se jmenuji Potan Dyre. Velím této malé skupině mandalorianů. Sme jedni s přeživších s Malachoru. To je tak vše co o naší minulosti potřebujete vjedět. Ten stim Medpackem, se jmenuje... a pošeptám skrz vysílačku "Drapáku, jak se jmenuješ civilně? Elgoram, Aalor'ad" ... se jmenuje Elgoram, ovšem slyší na přezdívku Drapák. Ta bojovnice u dvěří se jmenuje Shysa, ten pilot v kokpitu se jmenuje Scar. Pilotuje tuhle lod. No když sme u téhle lodi." a mávnu rukou do prava Tady jsou ubikace, jednoduché dvojpatrové palandy až pro deset lidí. a jedna poslte se stolkem, ta je moje, ovšem kdyby ten ranění potřeboval vzláštní péči, klidně mu ji přenechám. a ukážu směrem do leva "Tady je strojovna, generátor štítů, hyperpohon a taky jedna nádrž s bactou." a ukážu přes rameno směrem vzad. "Tam je kokpit, vleze se tam zaráz jen deset lidí, takže akorát pro nás všechmy. V současnosti sme v skladu, předsíni, nákladním prostoru, je jedno jak tomu budete říkat. Tady uchováváme zbraně a výbavu" a na chvíli sem se odmlčel a dal jim ččas přemýšlet "Nějaké otázky?" _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
Poeet p?íspivku : 2762 Vyznamenání : Metalista 1. stupně. Registration date : 03. 05. 08
| Předmět: Re: STAR WARS: Anomálie Síly Tue Jun 17 2008, 19:12 | |
| ????
Otázka je co uděláš těď. zakřičím do komlinku, aby mně potan slyšel, a se svým týmem sjem se rychle zvedly ze země, a dolétly do vesmíru. Potan tam kecal další cancy, a když jsem ho měl na mušce, tak jsem několikrát vystřelil s děla na Ebon Hawku, a pomocí síly jsme udělal to, co jsem udělal na Picardovu loď. Trochiu jsem jí roztřásl, a možní i trochu poškodil, a pak jsme raději rychle vletěl na planetu, a znovu se usadil. Tohle je válka, kteoru budem msuet vést, jestli budem chtít přežít tyhle sračky. | |
| Předmět: Re: STAR WARS: Anomálie Síly Tue Jun 17 2008, 19:12 | |
| Výborne, teší ma. Myslím že pre nás bude stačiť 1-2 posteľe, moc spať nebudeme, podľa toho ako sa rozvinie situácia. Urecan sa ozval: Nie, nepotrebujem špeciálne ošetrenie, som totiž mandalorián - niečo aj vydržím. Ale... vy hovoríte že ste preživší z Malachoru? Neskôr by sme sa mohli porozprávať o uplynulej dobre medzi Malachorom a našou dobou. Iste si bude čo povedať. Arcass chodil vačšinou spolu s Yralyn, a HK tiež lebo bol ochranca. Ešte stále neodložil zbran, ale už aspon nemieril na nikoho. A nechcete niečo opraviť? Máme tu veľmi dobrého a spoľahlivého T3 droida, M4. T3 zapípal. | |
| | | vooj-tae 501st commander
Poeet p?íspivku : 426 Age : 33 Vyznamenání : imperiální hvězda za statečnost :P Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: STAR WARS: Anomálie Síly Tue Jun 17 2008, 19:13 | |
| Corelliánská korveta Pride of fist :Let hyperprostorem probíhal zatím poklidně a tak jsem se vydal na můstek. Posádka lodi se skládala z celé stormtrooperské čety čítající 38 lidí (4 oddíly po 8 stormtrooperech a 1 poručíkovi, jeden kapitán a já), kapitán lodi a 32 členů posádky. Ne jen ledajaká četa. Lord Vader si většinu z nás osobně vybíral a teď nás povolal na další akci. Rebelové prý chtějí zničit druhou hvězdu smrti a císař si přál mít alespoň část z nás dole na Endoru. Tíha zodpovědnosti za úspěch celé akce a životy mých mužů samozřejmě lpí na mě. Jestli se tam nedostaneme, ti nováčci, kteří tam dole jsou, si neporadí ani s domorodci, natož nějakými povstalci. Tok mých myšlenek přerušil můj příchod na můstek. "Ah, vítejte majore!" pozdravil mě s hraným potěšením kapitán. Jeho pozdrav jsem ignoroval a okamžitě se k němu otočil s otázkou. Být v Bojové pětisté první neznamenalo umět etiketu, ale umět jednat. "Kdy se vynoříme u Endoru, kapitáne Blente?""Každou minutou. Vaše načasování je obdivuhodné" Z jeho pochlebování se mi notně zvedl žaludek. Rozhlédl jsem se po nevelkém můstku imperiální korvety. Je v službě sice dlouho, ale září jako nová. Moc rád bych viděl můstek na nějaké prašivé rebelské lodi... No již za pár dní si to s nimi rozdáme v boji. Potěšeně jsem se usmál. Kapitán to pochopil jako pochvalu jeho podlézavosti a dál se usmíval jak z příručky "ideální Imperiální kapitán". Nebe hyperprostoru se smrsklo v hvězdné čáry, pomalu se skracující v hvězdy. Přechod nebyl tak pohodlný jako na destruktoru, tam ho ani nepocítíte. Ale přímo uprostřed průzoru se z ničeho nic objevila prapodivná trhlina v prostoru. Loď nestačila ani přibrzdit a byla doslova vcucnuta. ................................. Po 20 minutách se začala posádka pomalu probírat. Loď vypadala nepoškozeně, všechno fungovalo, jenže...Venku nebyl vidět Endor s Hvězdou smrti 2, ale planeta s vědeckou stanicí. "Kapitáne! Kam jste to tu loď ksakru navedl?" nevydržel jsem a dal najevo svůj hněv. Pak jsem si ale vzpomněl na onu trhlinu. Dostali jsme se někam uměle vytvořenou červí dírou. najednou mi bylo vše jasné. "Záleží jen na tom kam jsme se dostali a do jakého času. řekl jsem už nahlas. Kapitán a posádka můstku se po mě nechápavě podíval. Teď ale není čas na vysvětlování. Kolem planety bylo vidět spousta nesourodých lodí, starších i novějších či úplně neznámých designů. Jedna vyčnívala. "Je jedno kam jsme se dostali, ale tamhle to je hvězdný destruktor. Kontaktujte ho, kapitáne, okamžitě!" Ani jsem se nedivil nad jeho barvou, černo-červenou. Ostatně v budoucnu to může být samozřejmá barva imperiálních sil. Doufejme. ---->spojuju se s Assmondeem | |
| | | Darth Assmondeus Sithský lord
Poeet p?íspivku : 2653 Age : 32 Registration date : 14. 03. 08
| Předmět: Re: STAR WARS: Anomálie Síly Tue Jun 17 2008, 19:16 | |
| Bordel ve vesmíru
Lorde Assmondeusi. Co budeme dělat? Darth Razielus nasadil svůj důležitý ton. Počkme na odpověď toho Revana. Uvidíme co přesně je zač. Podle našich odposlechů ostatních vysílání zřejmě měla ta díra jen omezenou kapacitu a nejspíše už zmizela i v naší době. Uvidíme jak se situace vyvine. Jsme technicky nejvyspělejší loď zde. A také největší. Máme čas. Jsme v naprostém bezpečí. Mluvil jsem jako obvykle. Chladně a lhostejně. A pokud by byli tyto...bytosti byli agresivní jaký je váš plán Lorde Assmondeusi? Myslím Lorde Razielusi že na to bude čas. Jak jsem řekl: Máme čas. Admirál se jistě ujme velení. Řekl jsem. Irrhinius zavrtěl hlavou. Raději bych byl v početní převaze. Vím že máme k dispozici přibližně tisíc malých AI stíhaček AIANS-1 ale i tak. Prozáhl jsem se s lhostejností k vypjaté situaci. V případě potřeby otevřeme Seannus a zažádáme ihned o podporu Námořnictva. Nicméně není tu nic co by nám jakkoliv mohlo ublížit. Objednal jsem si přes Palubní počítač trochu zeleného Veanesu. Servilní droid mi hned přinesl sklenici. Náhle se spustí kontakt. Ujmu se diplomacie. Jsem Lord ze Sith Darth Assmondeus. Jste na území mise Imperiálního Námořnictva. Řekněte mi kdo jste a z jaké doby jste. | |
| | | Derk Yall Grand Moff
Poeet p?íspivku : 11775 Age : 32 Registration date : 03. 02. 08
| Předmět: Re: STAR WARS: Anomálie Síly Tue Jun 17 2008, 19:18 | |
| "Kapitáne, situace se tu začíná zhoršovat, ten chorobně myšlící, nejspíš vulkánec zaútočil na další lod." "Odmaskujte nás a párkrát vypalte na útočící lod, pak skočte do warpu." rozkázal kapitán Hpal. Osádka můstku ihned začala vykonávat své úkony, lod se odmaskovala, ze začátku byla průhledná, pak již byla zcela vidět, vystřelila z phaserů a torpédometů na lod toho šílence (taker). Nepřátelská lod se otřásla a jedno torpédo proniklo skrz štíty, a značně poškoddilo motory. Dřív něž se stihli začít bránit zmizel warbird ve warpu. | |
| | | kapitán Kirk Starfleet Captain
Poeet p?íspivku : 2742 Vyznamenání : Smraďoch, smrdí až za roh Registration date : 07. 05. 08
| Předmět: Re: STAR WARS: Anomálie Síly Tue Jun 17 2008, 19:23 | |
| Enterprise Už více než hodinu letíme plným impulzem. Najednou jsme před sebou spatřily obrovskou skupinu nejrůznějších lodí. Všechny byly neznámé. V této nudné době jsem myslel na svého přtele. Už ani nevím jak se přesně jmenoval. Blikárd nebo Pivard nebo Píchárd. Už nevím. Neviděl jsem ho jak je doba nové generace dlouhá. Sulu: Kapitáne nevíte co by ty lodě mohly znamenat? Já: Buď mezihvězdnou párty nebo skládku, to je jedno. Sulu: Máme se jim vyhnou pane? Já: Jeden moudrý muž a cool týpek kdysi řekl Větru se nesmíme bát. takže kurz nechte tak jak je. Myslím že je čas na svačinu. Zastavte. | |
Poeet p?íspivku : 426 Age : 33 Vyznamenání : imperiální hvězda za statečnost :P Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: STAR WARS: Anomálie Síly Tue Jun 17 2008, 19:27 | |
| "Lorde Assmondee, těší mě. Jsem Major Thrak Felth z imperiálního námořnictva. Tedy, prvního galaktického impéria. Doufám že jde o totožné impérium. Pochopil jsem, že jsme se ocitli v jiném čase. My jsme z doby 4 po bitvě o Yavin. Rádi by jsme přistáli ve vašem hangáru a zjistili něco více o naší situaci. Naším přímým nadřízeným je Lord Vader."
Naposledy upravil vooj-tae dne Tue Jun 17 2008, 19:46, celkově upraveno 1 krát | |
| | | Cynamon Velmistr Jedi
Poeet p?íspivku : 771 Age : 36 Vyznamenání : Mnohokrát vyznamenaný hrdina Nové republiky Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: zpráva Tue Jun 17 2008, 19:28 | |
| Neznámé místo
Lorde Assmodeussi, nejsme na území vašeho imperiálního Námořnictva. Nebo přesněji, ještě ne. Podle všeho je toto územý jakési Nové republiky. A věřím, že nechcete měnit tok dějin a proto, abychom se dostali zpět, bysme měli uzavřít spojenectví. A na vaši první otázku. Jsem lord Darth Revan, Temný sithský pán. Protože se na mě podívaly mé spolubojovnice, okamžitě jsem vypnul audio a řekl jim, že ten titul jsem přijal proto, abychom se zachránili. Pak jsem zapnul audio. Promintě za ten výpadek, ale Ebon Hawk byl nedávno v boji a pravděpodobně se nám poškodila komunikace. Přijímáte moji dohodu? Toho druhého stejně vypadajícího plavidla si nevšímejte, je na něm zrádný Sith. Počítám, že nás stejně chce jenom využít. | |
Poeet p?íspivku : 599 Age : 30 Vyznamenání : Věrný učedník Darth Maula Registration date : 01. 02. 08
| Předmět: Re: STAR WARS: Anomálie Síly Tue Jun 17 2008, 19:28 | |
| Potanova loď
Ano,tohle nám bohatě stačí,nebudeme se zbytečně roztahovat.Ještě jednou díky Potaneza přijetí.Odpovím na otázku.Potane,mohl bych si s vámi promluvit?otáže se k mému udivení náš jediný mandoloriánský člen Potana. | |
| Předmět: Re: STAR WARS: Anomálie Síly Tue Jun 17 2008, 19:28 | |
| ???
Generále, moc nás nepoškodil, když jsme unikaly s Peragusu, tak nás to poškodilo víc. Hned to zpravím. Díky Bao, Mandalore, vstup do hyperprostoru. Vidíš tamhletu loď? Nejdřív nás na ní nakloň. (neznámá loď, nepatří nikomu, je to jen další, kterej se sem dostal náhodou jako my) Já si s ní pohraju. Na kurz té lodi se dostanem rychle, a já jí pomocí síly trochu pošrámal plášť, kde hned na to vybouchla celá loď. Další kus ze hry. Vstoupíme okamžitě do hyperu, a odletíme neznámo kam... | |
| Předmět: Re: STAR WARS: Anomálie Síly Tue Jun 17 2008, 19:34 | |
| TECHNICKÁ: Takere, ty jsi mocnější než Vader, že? Hele nemůžeš ničit lodě takhle silou, když tak už Silou s velkým S. A moc ty schopnosti přeháníě. | |
| | | Potan von Kell Supreme Commander
| Předmět: Re: STAR WARS: Anomálie Síly Tue Jun 17 2008, 19:42 | |
| Transportní lod třídy Meteor "No, at droid poupravý co uzná za vhodné, at skusí napojit řízení laserových dvojčat co lod má na svoje řídící jádro. O tom co se událo před Malachorem si můžeme popovídat později, není důležitá minulost ale budoucnost. Tak se tu zabydlete" Najednou se mi ozve v helmě Scarův hlas "Ten druhej hawk, kterýmu velí ten egoistickej magor na nás vystřelil, naštěstí to zachytili štíty, ale nevym co by stalo příště." "Příště na ně spust palbu dkyž se přiblíží na dostřel, kdo seje vítr, sklízí bouři." "Dobře Alor'ad." Když komlink vypnu udivý mně otázka toho nové Manda No mohl bych se ho zeptat, jak nakonec dopadla válka "Tuším, Gamma Loni? Pojdme si tedy popovídat vedle do strojovny." A kouknu směrem k ostatním. "Neostíchtejte se a zabydlete se tu. Ted je to i vás domov." _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
| Předmět: Re: STAR WARS: Anomálie Síly Tue Jun 17 2008, 19:48 | |
| Coruscant - orbit:
Na orbitu Coruscantu se vznáší velká část novorepublikové flotily. Na pomoc byla přivolána i Hapeská flotila draků. Celá flotila má plnou mobilizaci a to kvůly zprávě, kterou dostali z výzkumné stanice Helkam VI. Han Solo, Luke Skywalker, Lando a další z hrdinů nové republiky se účastní výpravy. Senátorka Leia dokonce začala vyjednávat s Imperiálním pozůstakem o útoku proti případným nepřátelům. Zbývalo ještě nekolik hodin, než dorazí poslední síly a poté flotila vyrazí k Helkamu VI. | |
| | | Darth Assmondeus Sithský lord
Poeet p?íspivku : 2653 Age : 32 Registration date : 14. 03. 08
| Předmět: Re: STAR WARS: Anomálie Síly Tue Jun 17 2008, 19:48 | |
| Imperiální území tedy je jedno kde jsme
(2Vooj-Tae)
Usmál jsem se. Konečně někdo z našich předchůdců. Zapnul jsem komunikaci. Výborně. Zvolal jsem. Zdá se že vás ona díra moc nezasáhla. My se posunuli o několik tisíc let. Ano my jsme pokračovateli Galaktického Impéria ale u nás je to Sithské Impérium. Náš Císař se netají svým členstvím v Sithském Řádu. Pokud budete chtít můžete si prohlédnout naší loď. Aby jste viděli že Impérium které jste založili zůstalo a zůstane skutečně věčné.
(2Cynamon)
Odmlčel jsem se. Ostaní z můstku na mě koukali s obavami. Hmm...něco se mi nezdá. Je z něj cítit Světlá Strana. A z některých jiných členů posádky také. Uvidělo se. Zapnul jsem komunikaci. Dobrá. Jaká je vaše příslušnost? Jste osamocení Sithové nebo patříte k někomu? Hodláte se pouze dostat pryč nebo chcete spasit svět? A co vaše posádka?Vypnul jsem komunikaci. Něco se mi na nich nezdá. Podle mých instinktů to nejsou Sithové. Ale kdo ví? Třeba se domluvíme i s Jediem. Třeba to nejsou takoví zaslepenci jako ti z naší doby. | |
| Předmět: Re: STAR WARS: Anomálie Síly Tue Jun 17 2008, 20:01 | |
| Strojovna
Jakmile vzal Potan Loniho do strojovny Loni hned spustil: Já se chci zeptat,jestli si neznal nějakého,je mi to trapné, určitě si myslíš,že jsem idiot,ale můj děd mi vyprávěl o mém předkovi jménem Dare.Prý mu to říkal jeho děd a mu zas jeho,a tak dál.Bylo to hodně dávno a já mám tušení,že ten o kom mluvím,ten Dare,nebo nějak tak,tím proudem času a neustálým přeříkáváním se to méno mohlo pozměnit,byl z tvé doby.Talk se chci zeptat,jestli si ho znal.
V uvítací místnosti
Tak jo,řekl Ron,Pojdme se ubytovat bando. a mávl rukou za sebou do ubikací.Jeho druzi ho následovali. | |
| | | Cynamon Velmistr Jedi
Poeet p?íspivku : 771 Age : 36 Vyznamenání : Mnohokrát vyznamenaný hrdina Nové republiky Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: zpráva Tue Jun 17 2008, 20:02 | |
| Neznámé místo
Kdysi jsem vládl Sihskému impériu, ale pak mě zradil můj učedník a v boji proti Jediům zaútočil zákeřně na mou loď a nebýt včasného zásahu velitelky přepadového týmu, bych byl mrtvý. Proto ze mě možná cítíte Světlou stranu. Pouze se snažím dostat domů a obnovit své Sithské impérium a zničit největšího nepřítele Republiky i mých Sithů. Skutečné Sithy. Jsou tak hrozní, že kdyby se dostali do Republiky, pravděpodobně by váš císař nebyl císař a vy byste se nemusel narodit. Jak vás tak poslouchám, tak jsem pravděpodobně uspěl. A co je na tom, že bych mohl být Jedi. Rada byla zaslepená, když se odmítala postavit Mandaloriáncům a tak to někdo musel udělat. | |
| Předmět: Re: STAR WARS: Anomálie Síly Tue Jun 17 2008, 20:03 | |
| Corelliánská korveta Pride of fist :
"Kapitáne, v rámci krizové situace, do které jsme se dostali, přebírám nyní úplné velení nad všemi akcemi až do odvolání. Naveďte loď do hlavního hangáru toho destruktoru. Chci se s tím Sithem setkat, neměl by se moc od Lorda Vadera lišit. Snad se dozvíme něco více o budoucnosti povstání i celého Impéria. Komunikační, svolejte celé mužstvo pod vedením velícího kapitána, ať se připraví na nalodění, a oznamte jim stručnou změnu naší situace. Chci aby mužstvo bylo připraveno." Legendární 501. se chystá zažít něco, na co ani tito nejelitnější vojáci galaxie nejsou úplně připravení... Po komunikaci s destruktorem korveta pomalu vplula do hangáru obrovské lodi a po ukotvení se hangár za ní uzavřel. Rampa zasyčela a pomalu se spouštěla dolů. První sestoupili 2 oddíly stormtrooperů, které se rozestoupili po obou stranách a pak jsem následoval já, oba kapitáni a na závěr zbylé 2 oddíly vojáků, které se zařadili za současné 2 řady vojáků, čímž vytvořili poměrně dlouhou "chodbu" pro mě i kapitány.
Naposledy upravil vooj-tae dne Tue Jun 17 2008, 20:14, celkově upraveno 2 krát | |
| Předmět: Re: STAR WARS: Anomálie Síly Tue Jun 17 2008, 20:06 | |
| V uvítací místnosti
Dobre, ja z HK pôjdeme do Haly, tam sa usadíme a budeme kontrlovať mapu, poprípade zistovať údaje o ostatných lodiach. Ja pôjdem obsadiť nejaké postele, a meditovať v pokoji. Arcass sa pobral preč. Urecan sa chcel rozprávať s nejakým mandalorianom, takže chodil bezcieľne po lodi. | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: STAR WARS: Anomálie Síly | |
| |
| | | | STAR WARS: Anomálie Síly | |
|
Similar topics | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |
|