OSW - O Star Wars Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemLatest imagesRegistracePřihlášení

Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat

Goto down 
2 posters
Jdi na stránku : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
AutorZpráva
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

Poeet p?íspivku : 2441
Vyznamenání : Republikový odznak cti,odvahy a oddanosti
Registration date : 24. 04. 08

Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat Empty
PříspěvekPředmět: Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat   Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat Icon_minitimeSun Jul 20 2008, 15:39

Corusant - Chrám jedi - výcviková místnost
Bylo to nedávno cos se svou mistriní Shaak Ti dokončils misi o záchraně senátora.A ted ste se zotavovali v chrámu jedi zatímco na ostatních planetách zuřila válka mezi Republikou a obchodní federací nezávislích systémů...
Byl jsi již třetí den v chrámu a včera tě pustili ze zdravotního centra a dnes jsi v tělocvičně a cvičíš souboj se svojí mistriní Shaak Ti...
Pevně jsi uchopil svůj světelný meč a vydal ses proti své mistrini vstříc...
Snažil si se kombinovat útoky a výpady ale moc ti to nešlo...
Done musíš používat sílu...řekla Shaak Ti když tě po několikáté v řadě srazila na zem.Ale ty ses vzchopil a šel jsi na svou mistrini znova a vytrvale jsi se snažil najít mezi mistriní dokonale vytvořenou obranou skulinku...
Musel jsi používat sílu a často abys dokázal najít tu správnou obranu protože Shaak Ti velmi často měnila dva styly boje...
Návrat nahoru Goto down
Darth Gryat
SPAMER
SPAMER
Darth Gryat

Poeet p?íspivku : 6890
Registration date : 04. 05. 08

PříspěvekPředmět: Re: Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat   Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat Icon_minitimeSun Jul 20 2008, 19:46

Ještě 3x jsem byl složen mistriní na zem. Pak jsem si všimnul že mistrině obzmněnu stylu boje, dělá rychlý a rovný útok na břicho! Znovu jsem byl sražen. Vstal jsem a znovu jsem zaůtočil, protože jsem věděl že nastal můj čas! Mistrině udělal znovu ten výpad na břicho já jsem vykryl výpad a udělal jsem otočku a vykopnul jsem mistrini z ruky světelný meč a chytil jsem ho!
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat   Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat Icon_minitimeSun Jul 20 2008, 20:11

Výborně...Řekla Shaak Ti když sílou rukojetí tvého meče namlátila do obličeje...Byl jsi omráčený a Shaak Ti tě kopla do břicha a srazila tě na zem...Meč jí spadl do ruky a opět aktivovala čepel modrou jak voda...
Slunce už se dostávalo na východ a začínal být čas k obědu...Oba jste začínali být zpocení z vytrvalého boje a Shaak Ti ti dávala úder za úderem a čekala až to vzdáš...
Návrat nahoru Goto down
Darth Gryat
SPAMER
SPAMER
Darth Gryat

PříspěvekPředmět: Re: Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat   Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat Icon_minitimeSun Jul 20 2008, 20:40

Snažil jsem posilovat se Jedijskou technikou, ale moc to nešlo když jsem byl neustále skopáván na žíněnku!
Byl jsem strašně unaven! A mistrině to cítila a proto mě stále víc provokovala! Ještě asi 4x jsem byl sražen. Když znovu zaůtočil ze strany, Mistrině můj útok vykryla a ještě když jsem byl ve vzduchu tak mě pěstí bouchla tak že sjem odlětěl asi 2 metry daleko a meč mi odletěl až ke zdi! Mistrině byla už skoro nademnou. Meč si nestihnu přitáhnout! Pomyslel jsem si! Tak když byla už uplně nademnou, začal jsem se kulit a podrazil jsem Mistrini nohy. Než stihla vstát, tak jsem ji čapnul a hodil. Jenže jsem udělal tu chybu že jsem jí chtěl vytrhnout meč a tak spadla předemne a podrazila mi nohy! Spadl jsem, pořád držaje její meč. Pak po chvilce přetahování jsem si přitáhl můj Lightsaber, ale naneštěstí mi tu ruku chytila! Pak už to byla jen přetahovaná!
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat   Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat Icon_minitimeSun Jul 20 2008, 21:17

Přitáhl sis svůj světelný meč ale Shaak ti ho chytla a vyrazila z ruky.Pak vyrazila i druhý meč a otočila se a přitom tě loktem uhodila do břicha ažs odletěl na zed...A ty jsi poznal že tvoje mistrině je i výborná v boji beze zbraně...
Shaak Ti ti hodila sílou meč zpátky k tobě a její meč také doplachtil do její ruky...
Chtěl jsi vykřiknout že se vzdáváš ale přestali ti fungovat hlasivky a pusa...Shaak Ti držela sílou tvou pusu a krk protože nechtěla abys to vzdal!A takhle si s tebou hrála už celé dopoledne a když jsi chtěl se vzdát tak ti sílou zacpala ústa a řekla jen:Ne Done nevzdávej to...Ukončíme to až já řeknu...
Návrat nahoru Goto down
Darth Gryat
SPAMER
SPAMER
Darth Gryat

PříspěvekPředmět: Re: Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat   Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat Icon_minitimeSun Jul 20 2008, 22:39

Zoufal jsem! Chtěl to šíleně vzdát, ale nemohl jsem! Připadalo mi že mi nohy vážej snad tunu. A ze mně tekl pot jak Bantě
vhozený do SLunce! Snažil jsem se uklidnit a sníšit vnitřní teplotu! Z posledních sil jsem zaůtočil ze zhora, ale Mistrině mě chytila a hodila se mnou o zeď. Bohužel jsem se jí stihl chytit a Mistrině letěla se mnou! Když jsme dopadli, tak jsem bez váhání vyskočil znovu jsem zaůtočil na Mistrini! Sotva jsem běžel ale zaůtočil jsem! Při běhu jsem si uvědomil že to Mistrině mě přinutila k tekovému to boji! Myslel jsem si že je to skouška jak jsem výdržný! Když jsem běžel, tak jsem si všiml určitého úsměvu na tváři Mistrině! Asi se radovala že se jí podařilo vytáhnout moje rezervi a přinutit mě bojovat s nimi proti ní! Věděl jsem že pokud se někdy znovu setkám se Sithem, tak je to nezbytné! Uvědomil jsem si že mě naučila využívat této rezervy a naučit se jí aktvivovat když chci ji použít!
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat   Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat Icon_minitimeMon Jul 21 2008, 09:47

Byl jsi unavený ale zato šťastný že umíš pustit rezervy do boje a přesně tomu tě mistrině chtěla naučit...Z laviček vás sledovala Lorana a smála se když s tebou mistrině zase flákla o zed...
Snažil ses měnit,kombinovat,bránit všechno ale jen to co ti mistrině povolila (pokud chápeš)...Věděl jsi že tento výcvik je důležitý protože kdyby na tebe zaútočil nějaký sith potřeboval jsi jen toto...
Shaak Ti tě odhodila ale ty jsi ji držel a tak jste odletěli spolu a ty jsi na Shaak Ti spadl...
Návrat nahoru Goto down
Darth Gryat
SPAMER
SPAMER
Darth Gryat

PříspěvekPředmět: Re: Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat   Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat Icon_minitimeMon Jul 21 2008, 10:34

Mistrině si přitáhl světelný meč, ale já jsem její ruku přidržel u země! Pak mě ale hlavou bouchla a skopla mě! Ani nevím jak! Spadnul jsem a meč mi odletěl asi metr ode mně! Mistrině mezitím vstal a vrhla se namě! Já jsem si přitáhl meč a vykryl jsem výpad, při kterém na mě mistrině skočila! Dala mi pěstí. Já jsem jí skopl, ale stále se držela mé ruky s mečem! Tak jsem se na ni vyhoupl!
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat   Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat Icon_minitimeMon Jul 21 2008, 10:38

Shaak udělala otočku takže ti zkroutila ruku a pak těě sílou odhodila na zed a Lorana se začala řehtat a ty ses na ni zlověstně podíval...
Lilo z tebe jak když prší ale z mistrině lilo jen trochu-asi používala jedijské techniky na zvýšení výdrže...
Done...Tenhle boj zkončí teprve až mi tvůj meč přiložíš k mému krku...Takhle tě provokovala protože věděla že na to nemáš síly ale chtěla z tebe vytáhnout co nejvíc...
Návrat nahoru Goto down
Darth Gryat
SPAMER
SPAMER
Darth Gryat

PříspěvekPředmět: Re: Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat   Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat Icon_minitimeMon Jul 21 2008, 11:00

Vstal jsem přitáhl jsem si meč a vyskočil! Ovšem mistrině si mě přitáhla a uhla! Letěl jsem tak daleko že jsem narazil do zdi! Vstal jsem zapnul jsem svůj světelný meč a rozběhl jsem se proti Mistrini. Těsně před Mistriní jsem jí odhodil a přitáhl jsem si jí meč který zrovna upustila! Udělal jsem pár otoček a comb jen tak pro parádu! Když jsem se dostal až ke mistrini tak ona už vstávala a odkopla mě!CHtěla si přitáhnou svůj meč, ale já jsem ho stále pevně držel! Tak jsem se kní připlachtil i já!
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat   Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat Icon_minitimeMon Jul 21 2008, 12:39

Mistrině jen natáhla pěst a tys do té pěsti narazils a jen ses odrazil a mistrině toho využila a přitáhla si svůj meč...
Aktivovala ho a vydala se proti tobě ale ted využila něco jiného nežs čekal...Použila sílu a zrychlila své tělo žes to ani nečekal.A narazila do tebe takovou silou že jsi doplachtil ke zdi a skoro jsi ji prorazil...
Návrat nahoru Goto down
Darth Gryat
SPAMER
SPAMER
Darth Gryat

PříspěvekPředmět: Re: Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat   Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat Icon_minitimeMon Jul 21 2008, 12:52

Hned jsem vstal a viděl jsem mistrini vstát, ale zjistil jsem že stále používá force speed! Tak jsem ho taky použil! Odrazil jsem se a rozeběhl jsem se proti mistrini! Zastavil jsem se až o její Lightsaber. Vykryl jsem její útok na nohy. Zaútočil jsem na krk. Ona to vykryla, Já jsem udělal salto, vykryl útok a Chvilku jsme tam bez pohyby nohou mečovali. Až jsem Mistrini kopnul a její let jsem posíly odhozením! Jenže ona stihla za letu si m,ě přitáhnout a spolu sní jsem udělal do zdi promáčklinu!
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat   Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat Icon_minitimeMon Jul 21 2008, 12:56

Oba jste rychlostí blesku vstali a bojovali jste ještě víc než o chvíli před tím...
Musel ses snažit abys stíhal mistrinin meč ale mistrině byla zkušenější rychlejší a tak tě skopla na zem a pomocí síly tě poslala ke zdi...
Návrat nahoru Goto down
Darth Gryat
SPAMER
SPAMER
Darth Gryat

PříspěvekPředmět: Re: Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat   Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat Icon_minitimeMon Jul 21 2008, 13:00

Ležel jsem u zdi. Když tu náhle jsem viděl jak na mě Mistrině letí. Tak jsem bleskově zereagoval a odhodil jsem Shaak Ti tak že udělal další propuklinu do zdi naproti. Mistrině spadla vedle Lorany!
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat   Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat Icon_minitimeMon Jul 21 2008, 13:05

Lorana vyjekla a Shaak Ti se zvedla jako by nic.Pak jsi měl vizi...Vizi ve které jsi viděl jak tenhle souboj vyhrát...
Snažil si se udělat všechno jak bylo ve vizi a ono to fungovalo...Zanedlouho jsi přiložil svůj meč ke krku Shaak Ti...
Výborně...Po obbědě pokračujeme ve výcviku...
Návrat nahoru Goto down
Darth Gryat
SPAMER
SPAMER
Darth Gryat

PříspěvekPředmět: Re: Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat   Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat Icon_minitimeMon Jul 21 2008, 13:12

Ah..... SMutně jsem řekl! Mistrině pomalu odcházela. Přišel jsem k Loraně a otřel jsem si čelo a zeptal jsem se:
Bavila jses moc? a ještě než stihla odpovědět tak jsem se otázal: Nechcete jít spolěčně na oběd? Řekl jsem nahlas tak aby to slyšela i Mistrině Shaak Ti!
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat   Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat Icon_minitimeMon Jul 21 2008, 13:41

Ano ráda...Řekli obě naráz...A tak jste šli na oběd...
V jídelně se to hemžilo padawanama,Rytířama jedi i mistry jedi a spokojeně a ustaraně jedli...
Podívali ste se na dnešní rozvrh jídla a vybral sis banthtí stehýnka s omáčkou...
Návrat nahoru Goto down
Darth Gryat
SPAMER
SPAMER
Darth Gryat

PříspěvekPředmět: Re: Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat   Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat Icon_minitimeMon Jul 21 2008, 14:01

Corusant - Chrám Jedi - Jídelna
Lorana si s lehkým odporem vzala Dewbackům mozeček a Mistrině Shaak Ti se rozmýšlela až jsem to rozřízl já!Mohu vám doporučit Banthtí stehýnka s omáčkou? která jsou prý strašně výživná! Shaak Ti poslechla moje doporučení a vzala si to! Když jsme byly u pulty a obě si chtěli vzít jejích tácek, ale já jsem řekl: Prosim, nechte to! Já vám to odnesu! Pak se plynule vznasly jejich tácky s kterými jsem neustále kličkoval mezi padawany a zároveň hledal místo! Jediný volný stůl tam byl pro čtyři, ale jedno místo bylo obsazené! Můžem si přisednout? padawan odpověděl že ano a já jsem nechal vybrat dámy jejich místa a plynule jsem položil jejich jídlo před ně!
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat   Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat Icon_minitimeMon Jul 21 2008, 14:06

Corusant - Chrám Jedi - Jídelna
Všichni jste jedli a pili až jste to snědli tak jste se vydali do svých lóží abyste si odpočinuli...Dámám jsi odnesl jídlo a vydal ses ke svému pokoji...
Návrat nahoru Goto down
Darth Gryat
SPAMER
SPAMER
Darth Gryat

PříspěvekPředmět: Re: Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat   Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat Icon_minitimeMon Jul 21 2008, 14:22

Corusant - Chrám Jedi - cesta do lože - lóže
Vyšel jsem z jídelny. Vyšel jsem jedno schodiště a potom třemi dlouhými chodbami s jedním velkým oknem! potom jsem vyjel výtahem až ke lóžím! Sundal jsem si boty a sednul jsem si na postal a meditoval!
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat   Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat Icon_minitimeMon Jul 21 2008, 14:32

Corusant - Chrám jedi - pokoj
Meditoval jsi a zdálo se ti že jen chvilku a někdo zaťukal na dveře...Šel jsi otevřít a za nimi byla Shaak Ti...
Pojď jdeme cvičit tentokrát překážkouvou trať...
A tak jste šli k překážkové trati...
Návrat nahoru Goto down
Darth Gryat
SPAMER
SPAMER
Darth Gryat

PříspěvekPředmět: Re: Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat   Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat Icon_minitimeMon Jul 21 2008, 14:43

Corusant - Chrám jedi - Cesta
Nechal jsem se vést Mistriní! Prošli jsme chodbou kde jsou lóže. Potom jsme sjeli výtahem asi tři patra vystoupily jsme do chydby která nebyla moc dlohá ani široká, ale proti nám šel Mistr Yoda a spousta jeho malých padawanů! Tak jsme pozdravily! Mistr Yoda je pokáral a oni nám pozdrav opětovali! zahnuli jsme za roh. Tam byla v chodbě odbočka ke tělocvičnám a k hlavní chodbě chodbě chrámu, ale my jsme šli stále rovně! Až jsme došli k překážkové trati!
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat   Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat Icon_minitimeMon Jul 21 2008, 15:10

Corusant - Chrám jedi - překážková trať
Byla tam zeď a za ní byl příkop asi 3 metry dlouhý.Za příkopem byla síť ve které ses nemohl nechat zamotat a až přejdeš síť tak na tebe čekájí tři kameny které musíš poskládat ve správném pořadí...
Vy padalo to jednoduše ale ažs to jednou zkusil tak ti ani ta zeď nešla přejít...
Návrat nahoru Goto down
Darth Gryat
SPAMER
SPAMER
Darth Gryat

PříspěvekPředmět: Re: Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat   Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat Icon_minitimeMon Jul 21 2008, 17:45

už jsem to nechtěl dělat, ale musel jsem! Tak jsem se rychle soustředil a vyskočil! tak že jsem dopadl na vrcholek té zdi. Pak jsem přeskočil ten příkop. Vyskočil jsem a odrazil jsem se od vrcholku sítě! Dopadl jsem před asi 4 metry před ty kameny. Když jsem dopadl tak jsem udělal kotoul. Ten jsem dokončil ani né metr před kameny! Asi 5 minut jsem tam stál
a doumal jak je přemístit! až jsem si všiml značek které nápadně připomínaly Masayské písmo!
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat   Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat Icon_minitimeMon Jul 21 2008, 17:49

Snažil si je přemístit podle předpokladu ale nedařilo se ti to až po dvaceti minutách přemýšlení tě to přestalo bavit a mistrině za tebe přemístila kameny ve správném pořadí...
Done zkus to znova a snad se ti to povede...
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat   Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat
Strana 1 z 7Jdi na stránku : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
 Similar topics
-
» Darth Gryat(tvorba

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
OSW - O Star Wars Forum :: O Star Wars: The Text Story :: O Star Wars Game :: Dokončené tréninky a mise-
Přejdi na: