OSW - O Star Wars Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemLatest imagesRegistracePřihlášení

Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat

Goto down 
2 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
AutorZpráva
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

Poeet p?íspivku : 2441
Vyznamenání : Republikový odznak cti,odvahy a oddanosti
Registration date : 24. 04. 08

Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat - Stránka 3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat   Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat - Stránka 3 Icon_minitimeSat Jul 26 2008, 22:55

Corusant - Chrám Jedi
Hordy klonů na vás šli ze všech stran a vy jste se snažili dostat do hangáru a odletět odsud...
Návrat nahoru Goto down
Darth Gryat
SPAMER
SPAMER
Darth Gryat

Poeet p?íspivku : 6890
Registration date : 04. 05. 08

PříspěvekPředmět: Re: Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat   Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat - Stránka 3 Icon_minitimeSun Jul 27 2008, 10:52

Corusant - Chrám Jedi
Klonů už bylo moc tak jsem odhodil spoustu klonů a tím i na chvilku jsem nám udělal cestu!
Museli jsme použít forcespeed! Běželi jsme ani né 5 vteřin když nám do cestu vstoupil klon! Mistrině se vyhnula ale já jsem do něj narazil tak že odletěl strašně daleko a já jsem spadl! meč jsem měl naštěstí už připnutý na pásku tak mi neodletěl, ale nestihl jsem vstát a už se zamnou formovala řada klonů! Vstal jsem a zapnul jsem svůj světelný meč! Než stihl někdo z nich vystřelit tak jsem na ně schodil strop! Pak jsem uslyšel výstřeli blasterů a pohyb světelného meče předemnou!
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat   Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat - Stránka 3 Icon_minitimeSun Jul 27 2008, 11:05

Corusant - Chrám Jedi
Byl to Anakin Skywalker který se napřahoval ke konečnému úderu ale Shaak šla ne něj zezadu ale Anakin ji odhodil k lodi...
Pak se napřahoval znovu ale jeho meč zkřížila zelená čepel Lorany...
Anakin jedním sekem Loranu odrazil a pak ji sekl do nohy až se Lorana skácela na zem a nešlo ji vstát...
Anakin tě chtěl zabít ale odletěl na ty sutiny které jsi tam způsobil...
Shaak ho odhodila a podala ti ruku...
Návrat nahoru Goto down
Darth Gryat
SPAMER
SPAMER
Darth Gryat

PříspěvekPředmět: Re: Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat   Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat - Stránka 3 Icon_minitimeSun Jul 27 2008, 11:21

Corusant - Chrám Jedi
Vstal jsem a poděkoval jsem mistrini! Potom jsem pomohl Loraně vstát! Uviděl jsem jak se jí rána lehce zahojila tak že mohla chodit, ale i přesto jsem jí podepíral! Museli jsme spěchat!
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat   Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat - Stránka 3 Icon_minitimeSun Jul 27 2008, 11:28

Corusant - Chrám Jedi
Běžel jsi k lodi nesls Loranu v náručí a mistrině utíkala za vámi odrážejíc dravé útoky Anakina...
Kloni nestříleli protože by mohli zastřelit Darth Vadera...
Návrat nahoru Goto down
Darth Gryat
SPAMER
SPAMER
Darth Gryat

PříspěvekPředmět: Re: Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat   Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat - Stránka 3 Icon_minitimeSun Jul 27 2008, 12:06

Corusant - Chrám Jedi
Položil jsem Loranu dosedadla a řekl jsem: Lorano, Musíš to nastartovat! Já jdu pomoct Mistrini! Mistrině to numůže zvládnout! Než Lorana stačila cokoliv říct rozeběhl jsem se do hangáru! Vyskočil jsem a zaůtočil jsem na Anakina ze zhora! Anakin odkopl Mistrini a vykryl můj útok! Pak mě odhodil ale já jsem ho kopld do břicha!
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat   Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat - Stránka 3 Icon_minitimeSun Jul 27 2008, 12:28

Corusant - Chrám Jedi
Kopl jsi ho do břicha ale jakoby to ani necítil...mistrině přilétla k lodi a ty jsi byl u lodi...Ovšem k lodi vede cesta jen přes Anakina...
Anakin šel k tobě a sekl...
Návrat nahoru Goto down
Darth Gryat
SPAMER
SPAMER
Darth Gryat

PříspěvekPředmět: Re: Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat   Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat - Stránka 3 Icon_minitimeSun Jul 27 2008, 14:52

Corusant - Chrám Jedi)
Naštěstí jsem uhnul ale uřízl mi špičku prostředníčku na robotické ruce! Chtěl jsem si přitáhnout meč, ale Anakin mi v tom zabránil! Tak jsem vyskočil a a sebral jsem si meč ručně! Otočil jsem se a Anakin letěl na mě! Tak jsem ho odhodil tak že letěl na Mistrini! Mistrině uhnula a odhodila ho! Jenže on udělal to samé a tak odletěli oba! Anakin odletěl do čety Klonů a pár jich pobořil! Mistrině odletěla do naší už připravené lodi!
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat   Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat - Stránka 3 Icon_minitimeSun Jul 27 2008, 16:16

Corusant - Chrám Jedi
Skočil jsi do lodi a zavřeli se dveře a odletěli jste pryč od chrámu...
Na cestě se za vámi vydalo 5 ARC-170 fighteru...
Návrat nahoru Goto down
Darth Gryat
SPAMER
SPAMER
Darth Gryat

PříspěvekPředmět: Re: Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat   Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat - Stránka 3 Icon_minitimeSun Jul 27 2008, 16:35

Corusant - Chrám Jedi
Chvilku jsme kličkovali když jsme dostali zásah do sekundárního systému! To poškození nám něják nevadilo k vstoupení do hyperprostoru! Potom jsme dostali zásah do štítu. Pak jsem dostal společně s Mistriní nápad! Vspoměli jsme si že umím trochu bitevní meditaci! Mistrině se rozhodla že nechá LOranu samu řídit a mi půjdem meditovat! Mistrině mě bude posilovat aby jsem vydržel dostatečně dlouho a aby to bylo dostatečně silné!
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat   Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat - Stránka 3 Icon_minitimeSun Jul 27 2008, 16:38

Corusant - Chrám Jedi
Bitevní meditace se nedařila...Strach mistrině tě sváděl na temnou stranu a když vás opět zasáhli tak tě to vyrušilo...
Návrat nahoru Goto down
Darth Gryat
SPAMER
SPAMER
Darth Gryat

PříspěvekPředmět: Re: Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat   Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat - Stránka 3 Icon_minitimeSun Jul 27 2008, 16:57

Corusant - vesmír
Mistrině, musíte se uklidnit! Jinak to nejde! Váš.... Váš strach mě svádí k Temné straně síly!
Musíte.... Ani jsem to nedořekl a cítil jsem jak se Mistrině pomalu uklidňuje!
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat   Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat - Stránka 3 Icon_minitimeTue Jul 29 2008, 16:18

Corusant - vesmír
Pak zařvala Lorana:Honem běžtte k dělám jinak je nesetřesem...
Mistrině rychlostí blesku vstala a ani a 2 vteřiny už střílela po ARC fighterech...
Návrat nahoru Goto down
Darth Gryat
SPAMER
SPAMER
Darth Gryat

PříspěvekPředmět: Re: Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat   Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat - Stránka 3 Icon_minitimeTue Jul 29 2008, 17:32

Corusant - vesmír
Ještě jednou jsem to vyskoušel, ale nešlo to! Tak jsem vstal a běžel jsem za dělo!
Sednul jsem si a začal střílet, ale ještě jsem se lechce soustřeďoval na meditaci!
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat   Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat - Stránka 3 Icon_minitimeTue Jul 29 2008, 19:39

Corusant - vesmír
Nešlo ti se trefovat do ARC fighteru protože jsi byl příliš rozrušený z meditace...
Klonový piloti byli holt dost dobrří...
Návrat nahoru Goto down
Darth Gryat
SPAMER
SPAMER
Darth Gryat

PříspěvekPředmět: Re: Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat   Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat - Stránka 3 Icon_minitimeTue Jul 29 2008, 20:11

Corusant - vesmír
Vždy kdy jsem vystřeli tak ARCečko bylo někde jinde!
Dobře, s meditací to nejde tak jinak! Pomyslel jsem si a soustředil jsem se zapomoci Síly na předpovýdání směru letu ARC-170! Soustředil jsem se a dlouho jsem nevystřelil, ale pak jeden ARC nalétával na moji pozici a já jsem vystřelil!
Objevil se oranžový oblak a kousky konstrukce stíhače!
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat   Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat - Stránka 3 Icon_minitimeTue Jul 29 2008, 21:41

Corusant - vesmír
Stále ještě zbývali 3 ARC fightery a vtom se před vámi objevil křižník třídy Venator a začal po vás pálit...
Návrat nahoru Goto down
Darth Gryat
SPAMER
SPAMER
Darth Gryat

PříspěvekPředmět: Re: Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat   Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat - Stránka 3 Icon_minitimeTue Jul 29 2008, 22:03

Corusant - vesmír
Lorano! Vypočítej klamné skoky a skonči to u Felucie!
Lorana něco zamumlala. Něco o tom že se snaží a že rychlejc to nejde!
a já jsem jí na to odpověděl: Rýchléé!
Zdělil jsem Mistrini taktiku a ona sejmula jednoho!
Jeden nalétal a chtěl sejmout naše motory a tudíž se zastavil!
Než stihl vystřelit tak já jsem vystřelil a rostřílel ho na kusy!
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat   Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat - Stránka 3 Icon_minitimeSat Aug 02 2008, 17:51

Corusant - vesmír
Na Felucii to nejde je to moc daleko...Skusím skočit jinam...
Pak se hvězdy rozmazaly a skočili jste do hyperprostoru...Všichni ste si oddáchli...
Návrat nahoru Goto down
Darth Gryat
SPAMER
SPAMER
Darth Gryat

PříspěvekPředmět: Re: Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat   Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat - Stránka 3 Icon_minitimeSat Aug 02 2008, 18:04

Hyperprostor - někde ve vesmíru Very Happy
Ah.... to bylo opravdu na těsno!
Pomalu jsem vstal! Ruplo mi v koleně, ale i přesto jsem šel dál! Sešli jsme s Mistriní v jedné úzké chobdě! Nechal jsem ji jít první! Když jsme došli do Pilotní kabiny tak se Mistrini zeptala jestli máme nějaké vážné poškození a já jsem ještě dodal: A kam letíme? a Doletíme tam vůbec? a lechce jswem se pousmál!
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat   Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat - Stránka 3 Icon_minitimeSat Aug 02 2008, 18:07

Hyperprostor - někde ve vesmíru
Nevím kam letíme to ví Lorana...Běž se prospat tu energii budeš potřebovat...
Návrat nahoru Goto down
Darth Gryat
SPAMER
SPAMER
Darth Gryat

PříspěvekPředmět: Re: Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat   Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat - Stránka 3 Icon_minitimeSat Aug 02 2008, 18:09

Dobře, Mistrině! odpověděl jsem posušně! a odešel jsem!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Já jsem se v tom minulym příspěvku ptal Lorany! Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat   Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat - Stránka 3 Icon_minitimeSat Aug 02 2008, 18:13

Mistrině šla vystřídat Loranu a řekla ti aby jsi Loranu odnesl...
Návrat nahoru Goto down
Darth Gryat
SPAMER
SPAMER
Darth Gryat

PříspěvekPředmět: Re: Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat   Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat - Stránka 3 Icon_minitimeSat Aug 02 2008, 18:19

Opatrně jsem vzal Loranu ze sedadla a pořádně jsem si ji usadil v rukou!
Opatrně jsem začal kličkovat v úzkých útrobách naší spásné lodi!
zatím co jsem ji nesl tak jsem se zeptal: Jak ti je? Užívej si to protože tohle je naposled! a usmál jsem se!
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat   Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat - Stránka 3 Icon_minitimeSat Aug 02 2008, 18:21

Ačkoli jsi nechápal proč objala tě...
Pak jsi ji posadil na lehátko a lehl jsi vedle ní...(protože byli tam dvě lehátka a jedno měla Shaak)
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat   Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat - Stránka 3 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat
Strana 3 z 7Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
 Similar topics
-
» Darth Gryat(tvorba

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
OSW - O Star Wars Forum :: O Star Wars: The Text Story :: O Star Wars Game :: Dokončené tréninky a mise-
Přejdi na: