| Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Darth Gryat SPAMER
Poeet p?íspivku : 6890 Age : 38 Registration date : 04. 05. 08
| Předmět: Re: Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat Sat Aug 02 2008, 18:25 | |
| Hyperprostor - někde ve vesmíru Lehl jsem si a podíval jsem se na strop a hlubocej sem vydechl! Po chvilce jsem se podíval na Loranu a ona můj pohled opětovala! Chtěl jsem se zeptat proč mě objala, ale připadlo mi to jako blbá otázka! | |
|
| |
Checkman Clone Commander
Poeet p?íspivku : 2441 Vyznamenání : Republikový odznak cti,odvahy a oddanosti Registration date : 24. 04. 08
| Předmět: Re: Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat Sat Aug 02 2008, 18:29 | |
| Hyperprostor - někde ve vesmíru Furt tě pozorovala ale pak se k tobě přiblížila na délku 10cm... | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat Sat Aug 02 2008, 18:41 | |
| Hyperprostor - někde ve vesmíru Pořád jsme se dívali jeden druhému do očí! Nemohl jsem se od jejich očí odtrhnout! | |
|
| |
Checkman Clone Commander
Poeet p?íspivku : 2441 Vyznamenání : Republikový odznak cti,odvahy a oddanosti Registration date : 24. 04. 08
| Předmět: Re: Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat Sat Aug 02 2008, 18:42 | |
| Hyperprostor - někde ve vesmíru A ona nemohla odtrhnout oči od tvých...Asi ste se zakoukali... | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat Sat Aug 02 2008, 19:21 | |
| zakoukali? to už jsem neslišel ani nepamatuju! hele doufám že mě nezabiješ potom co tady napíšu! ---------------------------------------------------------------Hyperprostor - někde ve vesmíruNaše hlavy se ksobě začali přibližovat! Nešlo to zastavit! Bylo to jako by to sama Síla chtěla! Naše rty nebily od sebe už ani 3 cm. a pak.....(budu vás nápínat! kecám nebudu! ) jsme se políbyli! Věděl jsem že to je v rozporu s Kodexem, ale nešlo tomu zabránit! A navíc se mi to líbilo! | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat Sun Aug 03 2008, 19:04 | |
| Neboj zabiju...Ale až pak --------------------------------------------- Hyperprostor - někde ve vesmíruBylo to krásné a nekonečné ale pak se otevřely dvgeře a do místnosti vstoupila zamračená Shaak Ti...(Ted to bude napínavý ) A nebyla ráda když vás tam vyděla u sebe ale chvíli tam jen tak stála a přemýšlela... Až pak řekla: T-Temná strana...ne necítím ji zde...Je to proti kodexu ale měla jsem včera vizi...Bylo tam spousta jediu a vedle nich byli jejich ženy...Ale jak mi to vysvětlíš... | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat Sun Aug 03 2008, 20:05 | |
| co myslíš tím pak? ---------------------------------------------------------------- začal jsem brečet a naříkat: Já zato nemůžu! Zabíjte ji! ------------------------------------------------------------------ Hyperprostor - někde ve vesmíruChvilku jsem zapřemýšlel a pak ze sebe vydal hlásku: Omlouvám se Mistrině! Nemohu vám to vysvětlit! Prostě to neumím! To je tak trapné! Byl jsem značně nervózní a myslím že obě dvě to cítily! i Lorana byla nervózní ale nedávala to na sobě tak znát! Uklidnil jsem se! A díval jsem se dolů! Nemohl jsem se podívat Mistrini do očí, Ale pak jsem se odvážil a uviděl jsem sem že Mistrině tam stojí stále ve stejné pozici! | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat Sun Aug 03 2008, 20:11 | |
| Hyperprostor - někde ve vesmíruMistrině nasraně ( ) odešla z lóže a řekla jen: Jdu řídit...Věděl jsi že mistrině tě za tohle pěkně zdrbá když tam Lorana nebude... Lorana řekla: Jdu si lehnout na druhou postel a ty jí to běž vysvětlit...Chtěl jsi jí říct že to byla první ona kdo se začal líbat ale než jsi stačil něco říct jakoby to vycítila a řekla: Hele je to tvoje mistrině ne moje tak běž... | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat Sun Aug 03 2008, 21:31 | |
| Hyperprostor - někde ve vesmíru Pomalu a sklesle s pohledem zapíchíl v zemi jsem odešel! Pak jsem se ve dveřích ještě otočil a smutně se podíval na Loranu která ležela na boku! Pak jsem šel stejným tempem do kokpitu a zavřel jsem! U rancora, jak to mám zdůvodnit! Musím se nechat určo vypohlavkovat! NEmůžu to říct že si stím začala! Pomalu jsem šel úzkou chodbou ke sedlo kopilota! | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat Mon Aug 04 2008, 13:37 | |
| Hyperprostor - někde ve vesmíruSedl sis ale mistrině si tě nevšímala a řekla jen: Přišel jsi mi to vysvětlit???No tak vysvětluj!--------------------- Ted si tě vychutnám | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat Mon Aug 04 2008, 14:40 | |
| ty mě sereš takovym spůsobem! - ----------------------------------------------------------------------------- Hyperprostor - někde ve vesmíruOtráveně jsem se podíval na mistrini a přemýšlel jsem co mám říct! Omlouvám se! Nevím co jsem to udělal! Opravdu nevím jak to vysvětlit, ale...... Ale nešlo tomu zabránit! Potom co jsem to dořekl, jsem se poníženě podíval na podlahu! Po těchto slovech jsem se nemohl ani podívat na Mistrini! Než stihla cokoliv říct ještě jsem dodal: Jsem slabý! Nemohl jsem tomu zabránit! a nevěřícně jsem zakroutil hlavou! | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat Mon Aug 04 2008, 15:08 | |
| Hyperprostor - někde ve vesmíru Mistrině řekla:Temná strana většinou u toho je ale ted tam nebyla...Můžeš jít si odpočnout ale jedna lóže je moje!!! | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat Mon Aug 04 2008, 15:29 | |
| Hyperprostor - někde ve vesmíru Nebojte Mistrině! Stejnou chybu už znovu neudělám! A pomalu jsem vstal a odešel! Z toho jsem vyklouzl trochu lacino! Přestal jsem myslet na toto a začal jsem přemýšlet co se stalo s ostatními Jedii kteří byly v chrámu a někde na misích! Prošel jsem tou malou chodbou potom jsem zatočil a prošel jsem okolo Loraniny kajuty a vešel jsem o jednu dál! Sednul jsem si na postel do meditační pozice a snažil jsem se vycítit přezivší Jedie! | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat Mon Aug 04 2008, 16:24 | |
| Hyperprostor - někde ve vesmíru Meditoval jsi chvíli ale pak do kajuty vlítla Lorana skočila na tebe a začala tě líbat... | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat Mon Aug 04 2008, 16:45 | |
| Hyperprostor - někde ve vesmíru CHvilku jsme se líbaly, ale pak jsem od Lorany odskočil! To není správné! Co na to řekne Mistrině Ti? CHvilku jsme tam stály a koukali se na sebe! Pak jsme se ovšem začli znovu k sobě přibližovat! Chtěl jsem protestovat, ale nešlo to! Nechtěl jsem ji urazit! | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat Mon Aug 04 2008, 16:50 | |
| Hyperprostor - někde ve vesmíru Slyšel jsi že mistrině Ti šla do druhé kajuty a vy ste osaměli... Pak to začalo znovu... | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat Mon Aug 04 2008, 17:00 | |
| Hyperprostor - někde ve vesmíru Rychlostí blesku jsem se k ní přiblížil a začli jsme se znovu líbat! Pocvhilce na mě Lorana skočila a já spadl na postel! Při líbání jsem začal mluvit: Mohu se tě na něco zeptat? Lorana svolila a já jen tak ze legrace: Kam vlastně letíme? A Lorana se zasmála a ani neodpověděla a pokračovali jsme! | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat Mon Aug 04 2008, 17:05 | |
| Hyperprostor - někde ve vesmíru Pak jsi spadl z ní protože jste vyletěli z hyperprostoru... | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat Mon Aug 04 2008, 17:11 | |
| Hyperprostor - někde ve vesmíru Loranu to něják nerozrušilo a naopak se začala smát že jsem spadl! No to je teda legrace! řekl jsem směšně! Pak jsem Vylétl z kóje a podíval jsem se přez chodby do Kokpitu! Mistrině už seděla na místě pilota! Lorana zůstala v kajutě a čekala co se stane! Já jsem zaběhl ke Mistrini sedl jsem si na místo kopilota a podíval jsem se z průzoru ven a zeptal jsem se kde jsme se to vynořily! Mistrině měla docela dost práce tak jsem čekal na odpověd poměrně dlouho! Aspoň tak mi to připadalo, ale ono to bylo jen 3-4 minuty! | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat Mon Aug 04 2008, 17:32 | |
| Hyperprostor - někde ve vesmíru Vynořili jste se u planety Tattoine a mistrině když ses na ni podíval tak jsi viděl že o všem ví... | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat Mon Aug 04 2008, 18:49 | |
| Hyperprostor - někde ve vesmíru Ale.... co jsem čekal! Pomalu jsem odvrátil zrak od Mistrině Ti a koukal jsem se na displej! Mistrině..... Ukryjem se zde nebo opravíme škody a poletíme někam jinam? Zeptal jsem se celkem statečně Mistrině! Čekal jsem na odpověd! Mistrině, myslím že zde nebude ten nejlepší úkryt! Kloni to zde budou určitě za nedlouho prohledávat! Mistrině mojí připomínku ignorovala a jen lehce pokývla! Úkryt je ta planeta docelá dobrá, ale né moc nadlouho! Pokud kloni udělali takový zátah na Jedie tak určitě se různí pašeráci a zločinci sem budou sjíždět! Jeto prostě úplný ráj Gansterů! | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat Mon Aug 04 2008, 20:57 | |
| Vesmír - Tattoine Mistrině nic neodpovídala ale jen přikývla a až jste přiletěli do doku číslo 5972 tak ti mistrině řekla aby jsi šel pročesat místní kantýny a že ona půjde raději s Loranou... | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat Mon Aug 04 2008, 22:16 | |
| Tattoine - port 5972 Všichni tři jsme vyšli ven. Vydali jsme s cestou ven do města! Prošli jsme východem a rozešli jsme se! Provázej vás síla! Rozloučil jsem s s Loranou a Mistriní! Oni mi to opětovali a odešli! Tatooine - řekni mi v jakym městě! Ták.... zkusím nejdřiv menčí podniky! Řekl jsem si a rozešel jsem se k přesulici malému lokálu! Vešel jsem a rozhlídl jsem se. Byl to celkem malý podnik! Dokonce mě majitel pozdravil! Po mé pravačce bylo asi 6 stolů! 4 byly prázdný! U baru byly normální písečně stoličky! Na jednu jsem si sednul a odmítnul jsem čisníkovo doporučení a zesílil jsem svoje smysli tak že jsem slyšel každé slovo v tomto lokálu! Rozhlédl jsem se a uviděl jsem mladého Rodiana s Blasterem u pasu jak na mě zírá! | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat Tue Aug 05 2008, 09:30 | |
| Tattoine - Mos Eisley - Kantýna Rodian přišel k tobě a řekl:Nevypadáš jako jeden co zde je a co tady vlastně pohledáváš??? | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat Tue Aug 05 2008, 11:27 | |
| Tattoine - Mos Eisley - Kantýna Nemusíš se zajímat! Také by mě zajímalo co zde děláš, ale já to vím! A vážně jsem se na něj podíval a začal jsem mu šmátrat v mysli! Zjistil jsem že je to jeden z málo známých nájemných lovců! Zaměřil jsem se na jeho Blaster! Nenápadně jsem mu ho odepnul od pásku a přimáčkl jsem mu ho k zádum a pomocí Síly jsem mu nacpal do mysli slova: Vzdej se! Nech toho muže napokoji a odejdi z baru! Rodian nechtěl odejít tak jsem mu strčil Blaster před nos! Rodian hned pochopil kdo jsem a na něco se mě chtěl zeptat! Pro ujištění jsem si ještě připravil meč do ruky! Už neotravuj! přidal jsem ještě! | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat | |
| |
|
| |
| Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat | |
|