| Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Darth Gryat SPAMER
Poeet p?íspivku : 6890 Age : 38 Registration date : 04. 05. 08
| Předmět: Re: Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat Fri Aug 08 2008, 16:34 | |
| Vesmír - Loď Dobře! Řekl jsem jen pro dorozumění a pak jsem dodal: Najdi nějaké ideální místo pro přistání a aby jsme se tam mohl schovat. Řekl jsem koukaje na obrazovku. Lorana hned začal mačkat čudlíky atd.... ale pak zablikalo červené světýlko a já zmáčkl páčku. Okamžitě se hvězdy napravily na normální tečky a před námi se objevila zelené planeta! Až najdeš místo tak tam nastav kurz! Já se jdu podívat po Mistrini! Informoval jsem Loranu. Vstal jsem a zastavil jsem se u vchodu do chodby. Stála tam totiž Mistrině. Po chvilce zírání na sebe se začala smát! | |
|
| |
Checkman Clone Commander
Poeet p?íspivku : 2441 Vyznamenání : Republikový odznak cti,odvahy a oddanosti Registration date : 24. 04. 08
| Předmět: Re: Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat Fri Aug 08 2008, 16:36 | |
| Vesmír - Loď Vidím že jako pilotům se vám vede dobře...Řekla a začala se strašně smát... | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat Fri Aug 08 2008, 16:44 | |
| Vesmír - Loď Ano, Velmi dobře! Řekl jsem z legrace a zapdl jsem zpátky do křesla pilota. Obrátil jsem zrak k Loraně která se taky křenila. Už máš ty souřadnice? Zeptal jsem se, abych zamluvil tuto chvíly! Podíval jsem se z průzoru ven a viděl jsem stále se zvětšující se planetu. | |
|
| |
Checkman Clone Commander
Poeet p?íspivku : 2441 Vyznamenání : Republikový odznak cti,odvahy a oddanosti Registration date : 24. 04. 08
| Předmět: Re: Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat Fri Aug 08 2008, 16:50 | |
| Vesmír - Loď Jo...mám!Přistaneme na severní polokouli... | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat Fri Aug 08 2008, 16:56 | |
| Vesmír - LoďDobře!Řekl jsem jen a podíval jsem se na souřadnice. Potom jsem je nastavil do konzole, a nechal autopilota ať vykoná svoji práci! Chcete si sednou? Zeptal jsem se Mistrině a nabídnul jsem ji svoje místo. Mistrině odmýtla a já jsem vypnul autopilota a začal jsem řídit! Rozletěl jsem se vyšší rychlostí než ten ,,nezkušený" autopilot! | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat Fri Aug 08 2008, 17:00 | |
| Vesmír - Loď Až jste doletěli na Felucii a přistáli jste... | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat Fri Aug 08 2008, 17:06 | |
| Felucie - severní polokoule - někde v Džungli Vstal jsem z sedadla a vyšel jsem ven jako první! Zamnou vyšla Mistrině Ti a pak o chvíli pozdějc Lorana. Vklidu jsem stál a rozhlížel jsem se. Musíme najít nějaký úkryt, a hlavně musíme zamaskovat loď! Řekl jsem naprosto zbytečně. Támhle je docela hustá džungle, tam byjsme mohli něco vystavět, nebo máme ještě dvě možnosti! Jedna je: zkusit štěstí u domordoců, a nebo uschovat se ve staré separastické budově kde jsem přišel o ruku! Iformoval jsem obě. | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat Fri Aug 08 2008, 17:16 | |
| Felucie - severní polokoule - někde v Džungli Ta budova je zničena...Řekla Shaak a šla udělat nějakej úkryt... | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat Fri Aug 08 2008, 17:20 | |
| Felucie - severní polokoule - někde v Džungli No..... To jsem opravdu nevěděl! Řekl jsem trochu divně. Nastavil jsem ruku do předu a dodal jsem: Dáma má přednost! Lorana se usmála a předešla mě a šla za Mistriní! Doběhl jsem ji a zeptal jsem se: Jak se ti tady líbí? a usmál jsem se na ni. | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat Fri Aug 08 2008, 17:23 | |
| Felucie - severní polokoule - někde v Džungli Hehe...Usmála se a šla pryč... | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat Fri Aug 08 2008, 17:32 | |
| Felucie - severní polokoule - někde v Džungli Za to já zůstal stát a nechápavě jsem se tvářil! Pak jsem se ale vzpamatoval a rozeběhl jsem se za nimi! Zatímco Mistrině už byla někde v Džungly a vymýšlela jak co postavit tak my jsme nejdřív docházeli, Ale pak jsem si Loranu přitáhl a vášnivě ji políbil! | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat Fri Aug 08 2008, 22:07 | |
| Felucie - severní polokoule - někde v DžungliAle mistrině vám utekla a když jste se podívali kolem sebe neviděli jste ji... Asi po půl hodině jste mistrini našli...Neměla tradiční roucho ale přispůsobila se prostředí... | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat Fri Aug 08 2008, 22:27 | |
| Felucie - severní polokoule - někde v Džungli No teda! Řekl jsem překvapeně! I vaše klasické modré tetování zmizelo! Řekl jsem stále v záchvatu překvapení. Jak jste to tak rychle udělala? Pak jsem se ale vzpamatoval a podíval se na Loranu. Něco jsem uslyšel a tak jsem se rychlostí blesku otočil a a zapnul svůj světelný meč! Byly to ovšem je nějací ptáci. Mistrině se zasmála a jen tak řekla že si na to budu muset zvyknout! Já jsem jen souhlasně přikývnul. | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat Fri Aug 08 2008, 22:31 | |
| Felucie - severní polokoule - někde v Džungli Vypnul jsi meč a mistrině řekla:Jsem jedi...A šla postavit něco na přístřeší... | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat Fri Aug 08 2008, 22:45 | |
| Felucie - severní polokoule - někde v Džungli No ovšem...... Chtěl jsem si uříznout rukávy, ale nechtělo se mi ničít svůj úbor! Tak..... teď už jenom vymyslet jak upravit svůj úbor! Protože v Jedijském úboru tady běhat nemůžu! a usmál jsem se na Loranu. | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat Fri Aug 08 2008, 22:50 | |
| Felucie - severní polokoule - někde v Džungli Chtěl jsi upravit svůj úbor ale vůbec ti to nešlo...Mezitím Lorana zašla za nějaký list a za chvíli se vrátila v podobném úboru jaký měla i Shaak... Ale tobě to vůbec nešlo...Až se ti nějaká vláknožravá houba ti málem sežrala úbor až to přestalo Loranu bavit šla k tobě a pomohla ti s tím... | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat Fri Aug 08 2008, 23:02 | |
| Ty ze mě děláš nemožnýho občana Imperia! Felucie - severní polokoule - někde v Džungli Dík, jsem úplně nemožnej!zachvilku jsem vyskočil s nečim podobný, jenže já jsem se v tom citíl trapně! Pak jsem s tím skočil před Mistrini a ta se začala smát! Jsem se vám akortá přizbůsobil! a pousmál jsem se. | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat Fri Aug 08 2008, 23:05 | |
| ty asi chceš byt imperial že???nebo ho mam z tebe udelat kdyz tady tak vyvadis?
----------------------------------------------- Felucie - severní polokoule - někde v Džungli Mistrrině nemohla popadnout dech jak se smála...Byl jsi v tom trapný ale Loraně ses v tom docela libil... | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat Fri Aug 08 2008, 23:10 | |
| nééé. pls! jenom to ne! já už budu hodnej! a budu slušnej! Felucie - severní polokoule - někde v Džungli Tak aspoň že se líbím Loraně! Dobře, smát se můžete, ale řekněte mi co mám udělat! Pokud jste stihla už něco vymyslet! Mistrině se ještě chvilku smála. Měl bych se jít podívat do okolí! a Přitom něco nazbírat k jídlu nebo na přispěný k stavbě! Řekl jsem si jen tak co mě napadlo v čem bych byl užitečný! | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat Fri Aug 08 2008, 23:13 | |
| Felucie - severní polokoule - někde v Džungli Chceš být užitečný???Tak dobře...Přines nám něco k jídlu...A taky můžeš donýst nějaké dřevo...Jo a Done:ještě můžeš donýst nějaký listy jestli sis to představoval takhle...Řekla Shaak... | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat Fri Aug 08 2008, 23:24 | |
| Felucie - severní polokoule - někde v Džungli Eh...... Ano, rád! Po tomto odsouhlasení jsem se začal loudat do džungle! Hned jak jsem zašel Vzal jsem do ruky spousty dřeva a potom několik listů! Nechal jsem si je na jedné velké hromádce a pak jsem započal lov. | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat Fri Aug 08 2008, 23:25 | |
| Felucie - severní polokoule - někde v Džungli Prakticky tam nebylo nic k ulovení a tak jsi se musel spokojit s nějakými bobulemi... | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat Fri Aug 08 2008, 23:59 | |
| Felucie - severní polokoule - někde v Džungli Bobule jsem položil na list a pár jsem jich ochutnal! Neudělalo mi to nic. Ovšem nechtěl jsem se spokojit jen s bobulema tak jsem zalehl do ,,Trávy" a čekal jsem na nějaký zvíře! asi po čtvrt hodině už mě to přestávalo bavit, ale nechtěl jsem to vzdát. Taková plodná planeta, řídce osídlená a se spoustou zeleně a že by tady nebylo jediné zvíře na ulovení? Řekl jsem lehce naštvaně a potichu, ale hned jsem se uklidnil. Pak jsem zpozoroval něco malého a chlupatého, jenže to bylo až moc mrštné! Vyskočil jsem zapomocí Síly, ale uteklo mi to! Než jsem stihl cokoliv udělat už to bylo někde v křoví. Po nevydařeném útoku jsem zaklekl do trávy. Chvilku jsem čekal jestli se něco neobjeví, ale nic! Pak jsem se rozhodl vylézt na lehce ovětvovaný strom. Vylezl jsem až do koruny odkud bylo vidět na kus plániny kde byla naše loď, ovšem ta vidět nebyla! Dobře jsem se tam usídlil a viděl jsem cosi poletovat v dáli. Čekal jsem asi 5 minut, pak jsem si řekl: Tak co? Něco se musí objevit! Pořad a pořád jsem se rozhlížel, ale nic! Pak jsem si všiml vhodných větví a listů. Tak jsem je zapomoci Síly ulomil a dopravil na svoji hromadu. Po další chvilce vyčekávání jsem uslyšel něco bližit ke mojí hromadě zásob. Pak jsem to uviděl, bylo to něco jako Rodian, ale na čtyřech nohách a mohutnější. Nechal jsem to přijít až pod mne. Protože to o mě zdřejmě nevědělo! Pak jsem seksočil, vznesl jsem se nad to zvíře a když jsem dopadl, zvíře mělo velkou díru v těle a padlo na zem mrtvé! Když jsem chtěl něco naložit na ruce, tak jsem uslyšel nějákého obřího ptáka. Zdřejmě ho přilákala mršina onoho zvířete! Potichu jsem položil dřevo a vyskočil jsem. Zvíře jsem poranil tak že se ještě vzneslo, ale hned spadlo na zem mrtvé! Spokojen s lovem jsem vzal skoro všechno s pomocí Síly a jen trochu dřeva jsem nesl v rukou! Vydal jsem se směrem k lodi. | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat Sat Aug 09 2008, 09:59 | |
| Felucie - severní polokoule - někde v Džungli Mistrině se podívala co neseš a zasmála se:To co jsi ulovil není k jídlu... | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat Sat Aug 09 2008, 10:03 | |
| Felucie - severní polokoule - někde v Džungli Jakto? Ani jedno!? Zeptal jsem se a tázevě jsem se nani podíval. Mistrině mi odpověděla jen pohledem který řikal že NE. Sklamaně jsem si oddychl a zvířata jsem pustil. Dřevo a listiy jsem postavil na hromádku vedle Mistrině. Achjo, takový práce a ono to není k jídlu! Smutně jsem si znovu oddychl a pak jsem řekl: Tak já jdu zkusit ulovit ještě něco! A obrátil jsem se. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat | |
| |
|
| |
| Začátek Impéria - Mise Pro Darth Gryat | |
|