| Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords | |
|
+44Stank0 Hawk Narkotikl56 Cross Tod Tyler Cody gendar Jake Sully TulisT Syntax An-Drew Deer Vegi muuurgh2 J.T.Bansbi Orita-kill K'Krunhk Beri Vikinger Darth Eternal Hatred Jakkob Killer Wrait Darth_Radim Ultimate darth hegi lord mikerrus Padme von Kell Riven Fall Darth Gryat Xavier Mandalorian Undertaker janosjanos darth t-error Stopa Darth Assmondeus Horox Derk Yall Malasorte ScorpiO vooj-tae Monak Potan von Kell Cynamon 48 posters |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Undertaker Legend Killer
Poeet p?íspivku : 2762 Vyznamenání : Metalista 1. stupně. Registration date : 03. 05. 08
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Tue Sep 02 2008, 17:34 | |
| - janosjanos napsal:
- staci kdyz velecis ranene droidy vze a pozadas par lidi o pomoc pak to jde kdys chces naopak utocit tak znic miny a veze a zapni droidy aby byli na vasi strane
Teoreticky nemusíš nic, zvládneš to sám, pokud teda nechceš LS pointy, na což já jsem, když jsem to hrál po několikáty, ignoroval... | |
|
| |
Xavier Inkvizitor
Poeet p?íspivku : 2500 Registration date : 26. 08. 08
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Tue Sep 02 2008, 17:48 | |
| Mě se tam podařilo vylepšit respektive zlikvidovat obranu totálně. Teda až na to doplnění těch min a ty bych rád tam dal jen pro pocit. | |
|
| |
Undertaker Legend Killer
Poeet p?íspivku : 2762 Vyznamenání : Metalista 1. stupně. Registration date : 03. 05. 08
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Tue Sep 02 2008, 17:49 | |
| - xavier napsal:
- Mě se tam podařilo vylepšit respektive zlikvidovat obranu totálně. Teda až na to doplnění těch min a ty bych rád tam dal jen pro pocit.
Tak mně taky, a mylsím že miny stačí sesbírat, a někam je položit já je vždycyk sesbíral, a hodil tam i několik svojich... | |
|
| |
janosjanos Adept
Poeet p?íspivku : 26 Age : 31 Registration date : 18. 08. 08
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Wed Sep 03 2008, 14:14 | |
| ja sem nikdy nebyl na svetle strane ta je moc slaba ale na temne muzete mit dobre blesky za malo energie a to se nekdy hodi | |
|
| |
Horox High Jedi General
Poeet p?íspivku : 600 Age : 31 Vyznamenání : Assassin Droid. Registration date : 18. 03. 08
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Wed Sep 03 2008, 15:47 | |
| janosjanos: no to nieje tak ze je slaba, ale Temna stranka je skor pre zaciatocnikov a pre srandu, a Svetla Strana je pre pokrocilych, a je to tazsie celkovo | |
|
| |
Potan von Kell Supreme Commander
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Wed Sep 03 2008, 16:33 | |
| No světlá strana má Sílu na nic. Maj tam akorát dobrý léčení, jinak to tam sou voloviny. _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
janosjanos Adept
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Thu Sep 04 2008, 16:07 | |
| ja leceni neuzivam to raci lekarky ktere jsou socela levne ale muzete si je vyrobit ci rozebrat a postavit si vetci lekarku | |
|
| |
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Thu Sep 04 2008, 16:22 | |
| Vysávání života z nepřátel je ještě lepší _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
janosjanos Adept
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Thu Sep 04 2008, 19:26 | |
| no podle mne je vysavani dobre ale kdyz to pouzivas na nejakeho sita treba Traju tak ona to pouzije na tebe | |
|
| |
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Thu Sep 04 2008, 19:28 | |
| Tka když bojuješ ze stihem, tak to musíš dát na nějakýho obyč vojáka pioblíž _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
janosjanos Adept
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Thu Sep 04 2008, 19:30 | |
| jo no to je dobre kdyz nemas zivot nechces si pichat lekarnicku ale ja ty adrenaly vubec nepouzivam jenom stity a na helmu kaslu protoze mi rusi oblicej | |
|
| |
Darth Assmondeus Sithský lord
Poeet p?íspivku : 2653 Age : 32 Registration date : 14. 03. 08
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Tue Oct 28 2008, 20:52 | |
| Nevíte někdo čirou náhodou kde KDEKOLIV sehnat první díl KOTOR? V JRC ani na Xzone není. Druhý díl podle webu v JRC mají tedy zbývá jen jednička. | |
|
| |
Derk Yall Grand Moff
Poeet p?íspivku : 11775 Age : 32 Registration date : 03. 02. 08
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Tue Oct 28 2008, 20:56 | |
| Já jsem jedničku sehnal v balíku: SW: best of PC (na Xzone za ořibližne 1000 něco, já ho sehnal za 500 něco) Jinak myslím že jsem ji samostatně viděl na Xzone, ale to je už delší doba. | |
|
| |
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Tue Oct 28 2008, 21:14 | |
| Jenže je problém že ten balík už na Xzone nemají skladem a zdá se ho už ani mít nebudou. | |
|
| |
Derk Yall Grand Moff
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Tue Oct 28 2008, 21:24 | |
| | |
|
| |
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Tue Oct 28 2008, 21:33 | |
| | |
|
| |
Derk Yall Grand Moff
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Tue Oct 28 2008, 21:55 | |
| | |
|
| |
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Tue Oct 28 2008, 22:02 | |
| Tak jsem si projel net o tomto obchodu a raději bych to nezkoušel. Nechápu proč nemůžou tu sérii prodávat dál. A pak ONI nadávají na pirátství když legálně se tu některé hry sehnat nedají. | |
|
| |
Derk Yall Grand Moff
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Tue Oct 28 2008, 22:08 | |
| No, to je věc Lucas Artu, než prodejců. LucasArt jim dodává kousky na prodej. | |
|
| |
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Tue Oct 28 2008, 22:18 | |
| Jiný nápad jak KOTOR sehnat? | |
|
| |
Derk Yall Grand Moff
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Tue Oct 28 2008, 22:24 | |
| Objednat ze zahraničí, nebo kouknout na ebay. | |
|
| |
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Tue Oct 28 2008, 22:29 | |
| Ebay jsem jaksi nepochopil. | |
|
| |
Derk Yall Grand Moff
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Tue Oct 28 2008, 22:43 | |
| Dalším zdrojem je pak warez, ale ten bych nedoporučoval. Když tak zkus sehnat to SW: Best of PC, nebo e koukni na nějaký zahraniční obchod. | |
|
| |
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Tue Oct 28 2008, 23:54 | |
| No ale best of PC taky neseženš Nejednoduší je si to obědnat s emeriky. Kurz je taky výhodnej ale v žádným případě ne z Anglie. _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Undertaker Legend Killer
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords Wed Oct 29 2008, 08:32 | |
| Ono best of PC už není Jinak, já někde KOTOR viděl, stál okolo litru, a bylo to dokonce v českým obchodě, ale kdybych věděl kde.... | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords | |
| |
|
| |
| Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords | |
|