| Tvorba Darth Eternal Hatred | |
|
+21J.T.Bansbi Bexi Darth_Radim Vikinger Cody Ultimate aandelicekblaznivy Jaldithas Derk Yall Mandalorian Darth Gryat Wrait elinor Lance Stone Ruplikon Darth Kal Gralen Potan von Kell Darth Anyt Darth Eternal Hatred Padme von Kell 25 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Darth Eternal Hatred Supersith
Poeet p?íspivku : 18901 Age : 79 Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo? Registration date : 18. 01. 09
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Tue Oct 06 2009, 20:19 | |
| jo, to je ono! Vlastně ona ho "zneužila" ke svým plánům a pak ho zabila... jenže to už milovala cartha a na malaka "zapoměla", což z něj činí tragickou postavu. Prostě ho odkopla. A pak svých činů litovala, protože si později rozpoměla a zdrhla do neznámých regionů.
v ruinách: když spolu xxx tak jí došlo že je do něj zamilovaná, bylo to i díky tomu že v ní proudila DS víc a víc a otevírala se emocím, ale nechtěla si to přiznat. | |
|
| |
Padme von Kell Císařova ruka
Poeet p?íspivku : 26708 Registration date : 17. 01. 09
| |
| |
Ultimate Grand Moff
Poeet p?íspivku : 5624 Age : 28 Registration date : 16. 07. 09
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Tue Oct 06 2009, 20:24 | |
| ano nový temný rozměr v podání DEH. | |
|
| |
Poeet p?íspivku : 18901 Age : 79 Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo? Registration date : 18. 01. 09
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Tue Oct 06 2009, 20:29 | |
| takhle jsem temnila dávno, v plané růži, ačkoli.. ačkoli tam to bylo spíš Maulovo "vykoupení" zatímco tady je to revanin a malakův pád do temnoty... jo, jak píše padme. prostě se přestali kontrolovat, oba a dopadlo to jak to dopadlo. Jejich vzájemná láska je ve finále zničila, nejdřív Malaka a pak Revan... ještě by se hodilo dodat, že jeden bez druhého nemohli žít, kdybych to chtěla rozvést až do takového těsného pouta. revan male at si dělá co chce s bastilou anebo malak může být teploušek a revan male bisexuál. jáchachacha | |
|
| |
Ultimate Grand Moff
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Tue Oct 06 2009, 20:30 | |
| ne revam je female a hotovo. | |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Tue Oct 06 2009, 20:32 | |
| oukej oukej, to je fakt, při tom si užiju víc srandy. A vy ostatně taky | |
|
| |
Ultimate Grand Moff
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Tue Oct 06 2009, 20:33 | |
| jou jou jou. | |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Tue Oct 06 2009, 20:36 | |
| tjn..jinak ja Revaninu lasku k Malakovi videla spis jako jakous takous nerozvaznost, zatimco on do ni byl blbej, ona si s nim jen tak hrala a proto to tak dopadlo ale to jen muj ciste osobni pohled na vec _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Tue Oct 06 2009, 20:44 | |
| Hrála, ale nepoznala, kdy končí hranice hry a začíná skutečnost. Neodhadla sama sebe a zblbla do něj. Dejme tomu že byla hezká a "ucházeli" se o ní nejhezčí kluci na akademii. A ona, jednou nohou v temnotě, ráda flirtovala, Malak, nesmělý chlapec, to sledoval z povzdálí a snil jaké to je být s ní... pak by se mohl dostat do její přízně, že se jí před někým zastal, nebo spíš že na sebe "narazili" někde v knihovně a dali se do řeči... a ona ho využívala třeba k šikanování jiných, atd, a mezi tím balila jiné a jeho měla jako "poskoka"... no a pak když s ním prve XXX tak poznala, že tu hru nějak nezvládla. | |
|
| |
Ultimate Grand Moff
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Tue Oct 06 2009, 20:46 | |
| zajímavý. | |
|
| |
Cody Mandalorian Trooper
Poeet p?íspivku : 7508 Age : 37 Vyznamenání : Poslední svého druhu. Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Tue Oct 06 2009, 20:47 | |
| A jak tak tušim, bude to ještě zajímavější. | |
|
| |
Ultimate Grand Moff
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Tue Oct 06 2009, 20:48 | |
| hmm... chtělo by to rozepsat, jak to celý rpobíhalo. | |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Tue Oct 06 2009, 20:49 | |
| DEH: Tak moje predstava je trochu jina: byli od mala v chramu pratele, ale jak dospivali, malak do ni zblbnul..Revan se malak jen libil, a chytre vyuzivala jeho zamilovanosti, nasledoval ji do valky, oddane ji slouzil a ona mu davala nadeji..(jo, mrcha, ja vim ), no a pak pod vlivem temny strany zblbla, a zacala si s nim a tim si ho zavazala jako ucednika a jak tak propadala do temnoty, chovala se k nemu hnusne a posmesne az se nakonec obratil proti ni _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Tue Oct 06 2009, 20:50 | |
| Hele, ale to pak nebude humorný příběh ale milostná tragédie... ženský román, dke se xxx na každé 10. stránce a řeší se tam trable ženské, která neví, co chce. Ale myslím, že bych to zvládla. Jak období před kotorem, tak i při (scénky) aaaale... asi se nebudu držet kanonické verze, jak to doopravdy bylo a budu se víc soustředit na revanin a malakův duševní vztah a intimní život. (apropo: přišlo mi zvláštní, že XXX na dantooinu popisuju z Malakova hlediska...) | |
|
| |
Ultimate Grand Moff
| |
| |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Tue Oct 06 2009, 20:53 | |
| ne, pis to podle sebe, to moje je spis takovy vazny prave, ja neumim vymyslet vtipny pribehy no jinak me prislo ze to bylo i z pohledu Revan..tak nejak se to stridalo mi prijde _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Tue Oct 06 2009, 20:56 | |
| hmpf, to že se Revan pak k Malakovi chovala posměšně a hnusně... jo to by šlo. A tím mu mohla zlomit srdce. Zohavila ho, byla na něj hnusnější a hnusnější... Jenže on do ní je furt nějakou svojí částí strašně zamilovaný a nechce ho to pustit. | |
|
| |
Ultimate Grand Moff
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Tue Oct 06 2009, 20:58 | |
| hmm, ale to je takové niajké, žádná akce. nic napínavýho. | |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Tue Oct 06 2009, 20:59 | |
| Proto říkám, že nevím v čem pokračovat... svorně z nich dělat debily alá leslie nielsen nebo nějaké lovestory nebo obojí. Já na něco přijdu, na téhle vlně se chci důkladně svést. | |
|
| |
Ultimate Grand Moff
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Tue Oct 06 2009, 21:00 | |
| udělej oboje. to poslední kde bylo xxx, bylo báječný. | |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Tue Oct 06 2009, 21:02 | |
| mno, taky ho muze zacit nesnaset, ze je ve vycviku neschopnej a pri treninku ji treba furt bali nebo neco a ji to leze na nervy, kdyz chce bojovat _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Tue Oct 06 2009, 21:04 | |
| Dlouho se mi nestalo,a bych se do něčeho tak zabrala... trvalo mi pár hodin, než jsem se z toho vzpamatovala... všechno jsem si živě představovala a vžila se jak do role Revanky, tak Malaka (to bylo zajímavé) a pokoušela jsem se to popisovat ne jako v červené knihovně ale trochu ve stylu "epického příběhu hvězdných válek".. je to pro mě zajímavá spisovatelská zkušenost. | |
|
| |
Ultimate Grand Moff
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Tue Oct 06 2009, 21:04 | |
| hmm.... ty budeš spisovatelem. to ti říkám. | |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Tue Oct 06 2009, 21:05 | |
| no snažím se. Ale nejraději mám psaní komedií a parodií. | |
|
| |
Ultimate Grand Moff
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Tue Oct 06 2009, 21:07 | |
| hmm, ale takhle namixovaný ej to skvělý. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred | |