| Tvorba Darth Eternal Hatred | |
|
+21J.T.Bansbi Bexi Darth_Radim Vikinger Cody Ultimate aandelicekblaznivy Jaldithas Derk Yall Mandalorian Darth Gryat Wrait elinor Lance Stone Ruplikon Darth Kal Gralen Potan von Kell Darth Anyt Darth Eternal Hatred Padme von Kell 25 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Ultimate Grand Moff
Poeet p?íspivku : 5624 Age : 28 Registration date : 16. 07. 09
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Wed Oct 07 2009, 16:54 | |
| deh: áá.... já to o zejtřka nevydržím. si chcu čííííst!!!! | |
|
| |
Darth Eternal Hatred Supersith
Poeet p?íspivku : 18901 Age : 79 Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo? Registration date : 18. 01. 09
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Wed Oct 07 2009, 17:26 | |
| Takže már minut před svých odchodem zveřějnuji další část.... 18 + - Spoiler:
Droidi připoutali Cartha na židli a nasadili mu roubík. Dalsí dva mu drží hlavu a otevřená oční víčka. Pokusím se prudkým výpadem poslat Karatha k zemi, ale on je silnější, než jsem čekala. Srazí mě k zemi a několik kopnutí utvrdí v tom, že on je pánem situace. Za vlasy mě dotáhne k železné rouře, co jindy slouží asi jako topení. Přicvakne k poutům řetězy a připoutá mě k tyči. Mám sice volné nohy, ale ruce mám natažené nad hlavou. Ležím na zádech na zemi a radši se ho ani nepokouším kopnout. „Tak to se podívejme. Jak jsi pokořená. Myslel jsem, že je v tobě víc. Ale ty se necháš přemoct jen tak, hlupačko.“ Klekne ke mně a sundá mi spodní prádlo. „Opovaž se! Ty hnusnej zvrhlíku, ty…“ facka, a pak druhá a třetí. Plivu krev. „Ale no tak, tohle není zrovna adekvátní chování. Myslel jsem si, že lidi jako ty mají… tělesné příjemné věci… rádi.“ „Lidi jako já? Co si o mě myslíš?“ „Haha, tak ty nic nevíš? Ale to překvapení nechám na lordu Malakovi.“ Nasadí mi roubík, takže mu nemůžu nadávat. Sundá si kalhoty a tím pádem ukáže světu úctyhodnou erekci. „To koukáš, co, Carthe?“ otočí na se na svého bývalého podřízeného, „tohle jsem měl v kalhotech vždycky, když jsi ke mně přicházel s hlášením. Skláněl jsi se nad nějakými papíry a já si představoval, jak se s tebou mazlím. Ale vydrž, přijde na tebe řada.“ Carth se ani nehnul, ale v jeho očích čtu hrozný strach. Chudák, má na nás dobrý výhled. Jak bych byla ráda, aby tu nemusel být a koukat se na to. Saul si sundá zbytek uniformy. Vypne všechny komunikační panely. Zůstali jsme sami – pokud nepočítám droidy, co hlídají Cartha. Karath si ke mně kleká. Oh bože… nemám z toho dobrý pocit! Můžu maximálně otočit hlavu, abych mu neviděla do obličeje. Jenže on mi začne olizovat ucho. Jazykem bloudí po boltci, jemně pak stiskne v zubech horní část ucha a pak mi skoro olízne bubínek. Otočí mou hlavu a totéž dělá s druhým uchem. Musím přiznat, že jsem trochu vzrušená. Ale… pohoršená. Pak se přesune na bradavky. Dráždí je prsty, opatrně a citlivě. K jedné se skloní a olízne. Pak si ještě chvilku hraje se ztuhlými hroty a jazykem se přesune dolů… Musím slastně povzdechnout! Co se to se mnou děje? Saul probádává moje citlivá místa, nežně hladí vnitřní strany mých stehen… ono se mi to snad ještě začne líbit… ne proboha to ne… co Carth? Chudák.. jeho to čeká taky… Saul vlhkým a teplým jazykem zajede… trochu dovnitř. To už se definitivně uvolním. Asi se mu to líbí, protože zavrní. Oh! Na jednu stranu je mi z něj hnusně a na blití, ale na druhou… asi jsem jako „ty lidi jako já“, co se o nich zmínil… „Jsi tam dole moc kráná,“ uzná vzrušeným hlasem. Jakto, že jsem si nevšimla, že má tak zvučný a vroucný hlas? Přikývnu a vydám ze sebe nějaký zvuk. „Chceš, abych pokračoval? Líbí se ti to, viď? Ano, jsi pravý si… eh… to nic.“ Nevím, co jsem pravý, ale chci aby pokračoval… ne vlastně nechci… nebo.. nebo já nevím… To už mě tam dole hladí prsty. Pomalu vnikne jedním dovnitř. Zarazí ho tam celý, ta prudkost mě překvapí, trhnu sebou… ale vlastně to ani nebolelo. Ne, je to příjemné… Prohmatává mě uvnitř a upírá na mě ledově modrozelený pohled. Dívá se mi přímo do očí, propaluje až na dno mozku… Druhou rukou si chytne svůj penis a masíruje si ho. „Teď přijde to hlavní…“ zašeptá vzrušeně. Slyším, jak Carth se pokouší o nějaký protest, ale je mi to jedno, chci Saula, nebo.. nebo ne… já… já nevím… je to tak… tak zvlášní…
| |
|
| |
Ultimate Grand Moff
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Wed Oct 07 2009, 18:13 | |
| drsně ty. | |
|
| |
Padme von Kell Císařova ruka
Poeet p?íspivku : 26708 Registration date : 17. 01. 09
| |
| |
Jaldithas SPAMER
Poeet p?íspivku : 2894 Registration date : 26. 07. 09
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Wed Oct 07 2009, 19:39 | |
| | |
|
| |
Poeet p?íspivku : 18901 Age : 79 Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo? Registration date : 18. 01. 09
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Wed Oct 07 2009, 19:54 | |
| to je co, pravá temná strana.... | |
|
| |
Jaldithas SPAMER
| |
| |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Wed Oct 07 2009, 19:59 | |
| to jsou postavy z hry Knights of tke old repulic 1, tak si o tom můžeš na netu zjistit vív... musím si zahrát i tu 2, tak je zabrak, tak budou zase zabračí orgie | |
|
| |
Jaldithas SPAMER
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Wed Oct 07 2009, 20:04 | |
| chci si dám do vyznamenání učedník supersitha ve dvou si polezete navzájem na nervy,kdežto ve třech polezem na nervy zbytku světa,což je mnohem zábavnější | |
|
| |
| |
| |
elinor Imperial knight
Poeet p?íspivku : 475 Age : 37 Vyznamenání : pobočník admirála Karatha Registration date : 29. 10. 08
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Wed Oct 07 2009, 20:09 | |
| | |
|
| |
Jaldithas SPAMER
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Wed Oct 07 2009, 20:10 | |
| čím víc supersithů,tím víc ostarwars.forumczech.com | |
|
| |
elinor Imperial knight
Poeet p?íspivku : 475 Age : 37 Vyznamenání : pobočník admirála Karatha Registration date : 29. 10. 08
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Wed Oct 07 2009, 20:13 | |
| | |
|
| |
Ultimate Grand Moff
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Wed Oct 07 2009, 20:14 | |
|
Naposledy upravil Ultimate dne Wed Oct 07 2009, 20:16, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Wed Oct 07 2009, 20:16 | |
| hehehehe jsem mocná tož eli, jak se ti to líbí?? | |
|
| |
elinor Imperial knight
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Wed Oct 07 2009, 20:17 | |
| ...taky by vás mohla nechat o tu poctu bojovat... DEH, že přesně TOHLE hodláš udělat? Pokud možno, aby ve výsledku nezbyl žádný kandidát na učedníka...? *doufající výraz a optimistická jiskřička v očích* | |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Wed Oct 07 2009, 20:18 | |
| copak, chceš být učednici? myslím jaxe ti líbí saul a ten příběh, né jaldithas... | |
|
| |
Ultimate Grand Moff
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Wed Oct 07 2009, 20:19 | |
| deh: ty jsi sith. | |
|
| |
Jaldithas SPAMER
| |
| |
elinor Imperial knight
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Wed Oct 07 2009, 20:19 | |
| - Darth Eternal Hatred napsal:
- hehehehe jsem mocná
tož eli, jak se ti to líbí?? no... rozhodně jsem u toho vyřešila otázku, jak to je vlastně s Karathem. A je to dobře napsané. Ale to neznamená, že nechodím kolem monitoru jak vzteklý vornskr. | |
|
| |
elinor Imperial knight
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Wed Oct 07 2009, 20:21 | |
| | |
|
| |
Ultimate Grand Moff
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Wed Oct 07 2009, 20:23 | |
| | |
|
| |
| |
| |
elinor Imperial knight
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Wed Oct 07 2009, 20:25 | |
| Padmé: chceš říct, že se supersithové namnožili?! | |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Wed Oct 07 2009, 20:26 | |
| nevim jestli supersithove, ale tvori se tu celkem dobrej retez _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred | |
| |
|
| |
| Tvorba Darth Eternal Hatred | |
|