OSW - O Star Wars Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemLatest imagesRegistracePřihlášení

Tvorba Darth Eternal Hatred

Goto down 
+21
J.T.Bansbi
Bexi
Darth_Radim
Vikinger
Cody
Ultimate
aandelicekblaznivy
Jaldithas
Derk Yall
Mandalorian
Darth Gryat
Wrait
elinor
Lance Stone
Ruplikon
Darth Kal
Gralen
Potan von Kell
Darth Anyt
Darth Eternal Hatred
Padme von Kell
25 posters
Jdi na stránku : Previous  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Next
AutorZpráva
Cody
Mandalorian Trooper
Cody

Poeet p?íspivku : 7508
Vyznamenání : Poslední svého druhu.
Registration date : 31. 01. 08

Tvorba Darth Eternal Hatred - Stránka 32 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred   Tvorba Darth Eternal Hatred - Stránka 32 Icon_minitimeWed Nov 11 2009, 18:42

No, jak píšu pěkný. Smile Já bych momentálně nevymyslel vůbec nic.
Návrat nahoru Goto down
Darth Eternal Hatred
Supersith
Supersith
Darth Eternal Hatred

Poeet p?íspivku : 18901
Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo?
Registration date : 18. 01. 09

PříspěvekPředmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred   Tvorba Darth Eternal Hatred - Stránka 32 Icon_minitimeWed Nov 11 2009, 18:43

Klaunové války

„Od mistra Krka? Toho jsem v životě neviděl,“ vrtěl hlavou čtvtrý týpek, co doposud neřekl ani slovo.
„M´slim ž´b´du bl´t,“ oznámila jsem a vzápětí se chodnou rozlehlo „GRRRRPPPPP!“
„Ježiš to je hovado!“ řekl Kirk, „vona se místo bojování pobleje. Lorde Spocku, prosím vás…“ Odněkud se přihnal Darth Spock, mezitím mě stačil rohatý vlasatec zalehnout („C´t´k´rva d´láš, js´m´sch´dil d´t´ch zvr´tk´“) a dal se do boje s Překladatelkou, Chobotničkou a Držhubou. (to proto že celou dobu držel hubu). Kirk se jen smál. Pak přestal, hlavně proto, že se zakuckal. Když mohl mluvit, pravil:
„Hele, když toho nenecháte, tak se nikdy nedozvíte, odkud Ywa Nechiie je!“ vyhrožoval. Ten co na mě ležel (Růžek) se najednou hrozně naštval, uplně zničeho nic, a zaječel (přímo nad mým uchem)
„Co jste jí to udělali??? Ona má umělý oko! Měla obě modrý a teď má jednou červený! Vy jste z ní udělali terminátora! Proboha, a je celá zmlácená a plná jizev!“ vy hnusáci!“ Růžek vstal, ozvals e čvachtavý zvuk jak jsem se odlepila od zvratků, když mě přestaly tížit jeho kila, a pak zvedl můj Kouskovač, řekl „Heršoft!“ a pustil se do Kirka.
„D´prd´l z´č´ná b´t h´stý.“ Konstatovala jsem.
Přiběhlo několik potvůrek co vypadalo jako marťani. Netuším, odkud se brali, ale dost jsem jich předtím zmasakrovala. Vrhali se na nás. Překladatelka se do nich pustila společně s Držhubou. Růžek a chobotnička bojovali s Darth Spockem. Já jsem jen tak zírala a seděla na zemi. To už dovnitř vtrhl jakýsi pestrobarevný zhulenec s x týpky, co vypadali stejně a křičel na ně.
Kirk mě zvedl ze země. Přiblížil můj obličej ke svému a zlověstně zasyčel:
"My dva jsme ještě nezkončili."
Návrat nahoru Goto down
http://ynr.xf.cz
Cody
Mandalorian Trooper
Cody

PříspěvekPředmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred   Tvorba Darth Eternal Hatred - Stránka 32 Icon_minitimeWed Nov 11 2009, 18:47

Tak to je dobrý. Laughing Laughing
Návrat nahoru Goto down
Darth Eternal Hatred
Supersith
Supersith
Darth Eternal Hatred

PříspěvekPředmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred   Tvorba Darth Eternal Hatred - Stránka 32 Icon_minitimeWed Nov 11 2009, 18:47

Bude tam XXX Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Cody
Mandalorian Trooper
Cody

PříspěvekPředmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred   Tvorba Darth Eternal Hatred - Stránka 32 Icon_minitimeWed Nov 11 2009, 18:49

Posílaný přes PM viď. Very Happy Takže zájemci se můžou hlásit. Very Happy
Návrat nahoru Goto down
J.T.Bansbi
Sithský lord
Sithský lord

Poeet p?íspivku : 4477
Registration date : 28. 10. 09

PříspěvekPředmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred   Tvorba Darth Eternal Hatred - Stránka 32 Icon_minitimeWed Nov 11 2009, 18:50

Tak to jsem určitě zájemce Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Padme von Kell
Císařova ruka
Císařova ruka
Padme von Kell

Poeet p?íspivku : 26708
Registration date : 17. 01. 09

PříspěvekPředmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred   Tvorba Darth Eternal Hatred - Stránka 32 Icon_minitimeWed Nov 11 2009, 19:08

Itchy supeeeer cheers
je to dobry Wink
jen ta Itchyna ruka vypada divne, ale ta Kaynova je v poho, takze v klidu Wink

jinak klaunove vojny si musim precit koukam trochu dozadu, koukam ze mam skluz...
o xxx se hlasim taky lol!

Supersith
Supersith
Darth Eternal Hatred

PříspěvekPředmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred   Tvorba Darth Eternal Hatred - Stránka 32 Icon_minitimeWed Nov 11 2009, 19:09

no tak na tu ruku jsem si ztěžovala, že to vypadá jako slepičí pařátek... xxx pošlu
Návrat nahoru Goto down
Padme von Kell
Císařova ruka
Císařova ruka
Padme von Kell

PříspěvekPředmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred   Tvorba Darth Eternal Hatred - Stránka 32 Icon_minitimeWed Nov 11 2009, 19:15

mno, jak rikam, mala chybka nevadi Wink
a diky Smile

EDIT: tak jsem precetla i klaunove valky a huh, je to fakt krvak, ale ty prezdivky jediu jsou bozi, nejlepsi je Anakin - Drzhuba lol!

Dark Master
Dark Master
Vikinger

Poeet p?íspivku : 4807
Vyznamenání : Bojovník Moravského povstání
Registration date : 06. 09. 09

PříspěvekPředmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred   Tvorba Darth Eternal Hatred - Stránka 32 Icon_minitimeWed Nov 11 2009, 19:59

tak to je fakt dobrý Very Happy

Proč DEH skončila v popelnici?
Jaký je rebelsko-imperiální taneček?
Je Xavier jednorožec?
Je v Kobyle levné pivo?
Kde je hospoda U mrtvé banthy?
Bylo Vegimu 18?
Kdo TO udělal v Merendě?
Tvorba Darth Eternal Hatred - Stránka 32 Enhxk
Návrat nahoru Goto down
http://fantasy-web.net
Gralen
Sithský lord
Sithský lord
Gralen

Poeet p?íspivku : 7530
Registration date : 24. 04. 08

PříspěvekPředmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred   Tvorba Darth Eternal Hatred - Stránka 32 Icon_minitimeWed Nov 11 2009, 20:05

aj mne posli to xxx
Návrat nahoru Goto down
Kiaayla
High Jedi General
High Jedi General
Kiaayla

Poeet p?íspivku : 3224
Vyznamenání : Master Assassin
Registration date : 28. 09. 09

PříspěvekPředmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred   Tvorba Darth Eternal Hatred - Stránka 32 Icon_minitimeWed Nov 11 2009, 20:51

Hustý! (tak bych to asi všechno shrnula Smile ) Růžek.... rofl
Návrat nahoru Goto down
http://ninykovystranky.roflforum.net/forum.htm
Darth Eternal Hatred
Supersith
Supersith
Darth Eternal Hatred

PříspěvekPředmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred   Tvorba Darth Eternal Hatred - Stránka 32 Icon_minitimeThu Nov 12 2009, 18:46

Začátek příběhu kde pak bude XXX s Maulem

„Mistře, čeho si žádáte?“
„Na Coruscantu se ukrývá jedna dívka, kterou bych potřeboval na něco získat. Je to lovkyně odměn a stejně jako ty je zabrak. Přiveď mi ji.“
„To je vše, můj pane?“
„Ano. Do datapadu jsem ti nahrál její podobu. Přiveď mi ji živou.“
„jak si můj pán přeje.“
Temný zabrak odešel ze sálu. Tak to bude hračka. Otevřel datapad a podíval se, koho má vlastně mistrovi přivést. Byla to dívka, asi dvacetiletá, s delšími světlými vlasy a růžky. Podle údajů uměla zacházet se světelným mečem a taky jeden vlastnila.
Maul si pomyslel, že se velmi dobře pobaví.

Poflakovala jsem se Coruscantem. Svůj spídr jsem velmi chytře prohrála v pazaaku a teď jsem scháněla, jak nějakej ukrást. Potřebuju se dostat tady z těch spodních pater. Furt tu na mě někdo útočí. Nebaví mě zabíjet a mrzačit, když za to nedostanu zaplaceno. A pak potřebuju na Naar Shaadu, páč tam mam nějaký účty s…

Sakra! Zase ten blbej pocit. Jako by mě někdo sledoval nebo co.. no vono taky sleduje, ale to sou jen samý opilí a zfetovaní spoluobčané. Tohle.. bylo něco jinýho.
Přidala jsem do kroku a po chvilce zcela nepokrytě pelášila.
Divnej pocit zmizel. A navíc – navíc na dvorku bejvalýho skladiště, kterym jsem prolejzala stál nějakej opuštěnej spídr.
Vydala jsem se k němu. Jenže v tu chvíli jako by mi ZASE zapnul alarm. Chtěla jsem se vrátit, jenže bylo pozdě, ve vratech někdo stál…
„Kurva! Co jsi zač?“ vyjekla jsem. Vypadalo to zle. Bylo to celý v černým a skoro mu nebylo vidět do obličeje. Navíc jsem dostala strašnej strach… lepší bude zdrhat..
Vydala jsem se do skladiště a doufala, že se tam někde ukreju.
Jenže za mnou běžel. Byl hrozně tichý, ale já věděla že tam je, to zlo se nedalo přehlédnout… a ani se mu skrýt. Musí to bejt nějakej jedi, temnej jedi… nebo sith, pokud by se za celý ty roky neukrejvali. Ale to se asi nikdy nedovím, páč mě zabije. Asi si ho někdo jinej na mě objednal…

Skočila jsem do nějakejch prázdnejch krabic, protože jsem myslela, že tam za nima je východ. Ale nebyl a já byla v koutě. Tasila jsem meč. On taky. Dvojčepelovej.
Boj nestál za nic, dal mě po malé chvíli. Musel asem se vzdát, pokud bych nechtěla, aby mi usek ruku. Takže zabít mě asi jen tak nechce. Tim hůř.
„Kdo kurva jsi?“ zakřičela jsem na něj, „pro koho děláš?“
„Pro mého pána.“
„No to vim taky, ty debile! Každej dělá pro nějakýho pána, ale mě by zajímalo, co za zmrda je ten tvůj!“
To co se dělo pak mě málem zabilo. Dostala jsem takovou salvu blesků, že jsem myslela, že si vyřvu plíce a pojdu na místě jako bantha.
„Nikdo nebude nadávat mému pánovi. Natož někdo tak ubohý, jako ty.“ Blesky neustávaly. Měla jsem dojem, že omdlím ale bezvědomí ne a ne přicházet. Týpan se zamračil. Přestal a sklonil se ke mně. Toho jsem využila a praštila ho do zubů.
Jako bych mu nic neudělala. Jen trochu zaklel, zvedl mě, aniž by se mě dotkl a prudce mnou hodil na zeď.
Svezla jsem se k zemi napůl omdlelá. Jako přes vatu jsem cejtila, jak mě svazuje ruce, nohy a nasadil mi i roubík. Pak si mě hodil přes rameno a vyšel ven,k tomu spídru.
Dobrá past. Jsem fakt totálně hloupá.
Návrat nahoru Goto down
Padme von Kell
Císařova ruka
Císařova ruka
Padme von Kell

PříspěvekPředmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred   Tvorba Darth Eternal Hatred - Stránka 32 Icon_minitimeThu Nov 12 2009, 18:57

hmm, zacina to zajimave Smile

Supersith
Supersith
Darth Eternal Hatred

PříspěvekPředmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred   Tvorba Darth Eternal Hatred - Stránka 32 Icon_minitimeThu Nov 12 2009, 18:57

vím jak dál ale nevím jak navázat lol!
Návrat nahoru Goto down
Padme von Kell
Císařova ruka
Císařova ruka
Padme von Kell

PříspěvekPředmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred   Tvorba Darth Eternal Hatred - Stránka 32 Icon_minitimeThu Nov 12 2009, 18:59

Laughing tak snad na to prijdes, ja chci dalsi kus lol!

Supersith
Supersith
Darth Eternal Hatred

PříspěvekPředmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred   Tvorba Darth Eternal Hatred - Stránka 32 Icon_minitimeThu Nov 12 2009, 19:00

buehehe A nemám pro holku ani jméno
Návrat nahoru Goto down
Padme von Kell
Císařova ruka
Císařova ruka
Padme von Kell

PříspěvekPředmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred   Tvorba Darth Eternal Hatred - Stránka 32 Icon_minitimeThu Nov 12 2009, 19:11

Hmm, bych ti poradila, ale me vetsinou nic nenapada Laughing
i jmena pro draky si vetsinou nevymejslim, vykradam SW, Mass Effect a podobne lol!

Supersith
Supersith
Darth Eternal Hatred

PříspěvekPředmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred   Tvorba Darth Eternal Hatred - Stránka 32 Icon_minitimeThu Nov 12 2009, 19:11

to je jednona něco příjdu
Návrat nahoru Goto down
Darth Eternal Hatred
Supersith
Supersith
Darth Eternal Hatred

PříspěvekPředmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred   Tvorba Darth Eternal Hatred - Stránka 32 Icon_minitimeThu Nov 12 2009, 21:45

Maul a Zabračka část 2

U spídru se zastavil, jako by ještě rád na místě zůstal, ale pak zaslechl hlasy. Trhnul sebou a hodil mě na spídr. Neviděla jsem nic než zem a pak jeho botu, když nasednul. Rozjel se do neznáma.
Jednou rukou mě občas přidržoval. Musela jsme zavřít oči – pode mnou se prudce míhaly baráky a světla, a neměla jsem daleko od poblití se. Jenže blijte s roubíkem, že. Křečovitě jsem teda zavřela oči a čekala, až buďto spadnu nebo se o něco rozmázneme.

Jenže pak změnil směr a zamířil prudce dolů. Vykřikla jsem, ale nebylo nic slyšet. Tedy on slyšel, protože zavrčel a přitlačil mě víc ke spídru. Vlasy mi lezly do očí, když jsem zamžourala, a do nosu a bylo to hrozně nepříjemné.
Pak zastavil. Pootevřela jsem oko. On slezl ze spídru a rozhlížel se. Byli jsme na přistávací rampě u nějakýho opuštěnýho činžáku.bylo tu šero, jen pár pouličních lamp ozařovalo prostranství.
Vrátil se ke spídru. Zvedl mě a jako srolovanej koberec mě nesl do bytovýho komplexu. Jakýkoliv odpor byl marný. Navíc mě všechno bolelo od šlehy od zdi a z toho bleskování před tím.

Neřekl ani slovo, když jsme vešli dovnitř. Teda on vešel, já po svejch nešla. V chodbě bylo několik rodianů, ale ty byly tak zfetovaný, že jim nepřišlo divný, že kolem nich prošel černo-červený týpek s holkou přes rameno, které navíc tekla krev z nosu. Nebo se tam takovýdle věci děly často.
Stejně je pro jistotu zabil. Jen tak, se rozmáchnul rukou, a rodiani s prázdnými výrazy se staly… rodiany s prázdnými výrazy. Já bych udělala to samý, ale v tudle chvíli jsem doufala, že se to nestane se mnou.
Myslela sem, že mě nese ke svýmu pánovi. Ale místo toho vlezl do jednoho bytu. Hodil mě na zem a zatarasil dveře. Pak ke mně přistoupil.

Ležela jsem na zemi, spoutaná a jeho kořist. Trochu jsem se pohnula, ale on natáhl ruku a… ta bolest! Nevím, jak to dělal,a le měla jsem dojem, že vypustím duši. Ani ječet jsem pořádně nemohla. Pak toho nechal. Přerývaně jsem dýchala a nic nechápala. Vystrašně na něj zírám a doufám, že mě nezačne mrzačit…
V duchu mě víří zmatený otázky. Kdo to je? A kde to jsme a co sakra chce dělat?
Stál nade mnou, hrůzostrašný ve svém černém oděvu. Špičkou boty otočil mou hlavu, takže jsem na něj měla skvělý výhled.
„Jsem Maul,“ řekl, jako by mi četl myšlenky, což možná taky dělal, „nikdy bych si nedovolil po svém pánovi žádat odměnu. Nikdy mě to ani nenapadlo. To bych si zasloužit smrt. Jenže když jsem viděl tebe, rozhodl jsem se, že si odměnu vezmu. Můj mistr řekl, že máš být živá. On ničem jiném se nezmiňoval.“
Maul. Maul, co je to za jméno? Do prdele… je mi jasný co ta odměna asi bude! Ale co. Už mě zneužila skupinka twileků, sice jsem si je pak našla a posekala, ale tedle je něco jinýho. Ta temnota v něm je moc divná.
Sledovala jsem, jak si sundavá plášť a tuniku. Byl celý černočerveně potetovaný, svalnatý, holohlavý a iridonian - stejně jako já. Což by mnohý vysvětlovalo.
S vytřeštěnými zraky jsem sledovala, jak si sundavá kalhoty.
Návrat nahoru Goto down
Darth Eternal Hatred
Supersith
Supersith
Darth Eternal Hatred

PříspěvekPředmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred   Tvorba Darth Eternal Hatred - Stránka 32 Icon_minitimeThu Nov 12 2009, 23:16

Tak! XXX s maulem dopsáno a trochu to zavání i BDSM Twisted Evil Twisted Evil kdo tedy chce?
Návrat nahoru Goto down
Padme von Kell
Císařova ruka
Císařova ruka
Padme von Kell

PříspěvekPředmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred   Tvorba Darth Eternal Hatred - Stránka 32 Icon_minitimeThu Nov 12 2009, 23:21

Jaaaaaaaaaaaaa lol!

Dark Master
Dark Master
Vikinger

Poeet p?íspivku : 4807
Vyznamenání : Bojovník Moravského povstání
Registration date : 06. 09. 09

PříspěvekPředmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred   Tvorba Darth Eternal Hatred - Stránka 32 Icon_minitimeThu Nov 12 2009, 23:58

DEH už ase rozesílá kvalitní xxx Twisted Evil lol!

Proč DEH skončila v popelnici?
Jaký je rebelsko-imperiální taneček?
Je Xavier jednorožec?
Je v Kobyle levné pivo?
Kde je hospoda U mrtvé banthy?
Bylo Vegimu 18?
Kdo TO udělal v Merendě?
Tvorba Darth Eternal Hatred - Stránka 32 Enhxk
Návrat nahoru Goto down
http://fantasy-web.net
Darth Eternal Hatred
Supersith
Supersith
Darth Eternal Hatred

PříspěvekPředmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred   Tvorba Darth Eternal Hatred - Stránka 32 Icon_minitimeFri Nov 13 2009, 00:06

a pozor, bude to pokračovat.
Návrat nahoru Goto down
Padme von Kell
Císařova ruka
Císařova ruka
Padme von Kell

PříspěvekPředmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred   Tvorba Darth Eternal Hatred - Stránka 32 Icon_minitimeFri Nov 13 2009, 00:21

uaah, precetla sem xxx a mazec Twisted Evil Laughing Laughing

PříspěvekPředmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred   Tvorba Darth Eternal Hatred - Stránka 32 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Tvorba Darth Eternal Hatred
Strana 32 z 40Jdi na stránku : Previous  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Tvorba Darth Eternal Hatred
» Darth Gryat(tvorba
» Tvorba Darth Jojo
» Tvorba Darth T-error
» Tvorba Darth Coconuta

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
OSW - O Star Wars Forum :: Soukromá sbírka Mitth'raw'nuruoda-
Přejdi na: